Срам и позор за цял Троян!

* Човешко е да се греши, но да си раздават награди сами?!

До: г-жа Донка Михайлова, кмет на община Троян
Копие: в. „Троян 21” 
Отворено писмо

Гръбнакът на фестивала (организаторите) си поделиха наградите на фотоконкурса „Фестивал на сливата - Троян 2012”. Въпреки дадените указания от Каталина Иванова-Желязкова – управител на „Парти хауз” ООД, че професионални фотографи и организатори няма да участват във фотографския конкурс, се случи следното.

• Първа награда – за Никола Терзиев, главен фотограф на Фестивала, разполагащ със скъпа служебна техника, материали и физически достъп - и то с предимство, до всяка точка на събитията, както и един от организаторите. НАШ ЧОВЕК!

• Втора награда – за Божана Димитрова, представител на Обединение „Еврохауз” и също сред организаторите на фестивала. Връчва награда на себе си. Браво на нея! НАШ ЧОВЕК!

• Поощрителна  награда - за още един от организаторите, фотографа  на „ретроснимките”. НАШ ЧОВЕК!

Тематиката на наградените снимки не съвпадаше с обявената в официалния сайт на Фестивала тема. Оказа се, че и съставът на журито не беше този, който е обявен в сайта. Както и да е, човешко е да се греши. Но сами да си раздават награди - СРАМ И ПОЗОР ЗА ЦЯЛ ТРОЯН!

30 септември 2012 г.

Руслана Попсавова, с. Белиш, Троянско

17 коментара:

Анонимен каза...

Нищо срамно, то е омерзено! Това не са хора! Те нямат очи, заслепията ги е превърнала в други същества.Но там горе, се ходи гол и бос.

Анонимен каза...

хубава работа, ама българска!!! вече ми се плаче от такива истории- до скоро ми беше смешно. :(

Анонимен каза...

Де да беше само това позора за цял Троян...
Като цяло феста излезе пълна пародия и лапкане на парички...аре пък да не сме толкова прости да ни залъгват... върви некъв скапан химн на Троян по 20 пъти на вечер, 2 хора... сметката е ?

СЛРД Троян каза...

Аз нямам нищо против, даже високо ценя и се възхищавам на професионалните фотoграфи и от сърце им желая да печелят големите конкурси, а не тези за любители..и не от позицията на поста, който заемат...

Анонимен каза...

Това не е печалба гжо Попсавова а кражба защото тези професионални фотографи или каквито са там са слружебни лица и нямат право да участват ..май принципът е бил левче да не изкочи извън фирмата бахму наглеците!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Проблема-дамата на снимката не е взела награда. Защо? Защото снимките й са с много лошо качество и обработка. Дете на 5 години ще направи по-добри снимки...
Никакво чуство за естетика. Съжалявам, малко рязко, но това си е самата действителност.

Защо не са наградени други? Защото сериозните фотографи не се занимават с подобен вид конкурси и липса на реклама.

Анонимен каза...

Това е бил май любителски , не за сериозни фотографи..
Жалко,че не можахме да видим светилата на Троянската фотография.

бай Бочо каза...

6-ти, проблемът не е дали и защо г-жа Попсавова не е взела награда, проблемът е, че хората на фирмата организатор са се самонаградили?! Схващаш ли?! Това освен некоректно е и малко нещо нагло, не мислиш ли?

Анонимен каза...

На една предишна тема питах :
Колко струва фестивала????????????????
И в тази икономическа криза струва ли си да се харчат толкова много пари НЕ ЗНАМ>>>>>>>>>...

Анонимен каза...

Съгласна съм с бай Бочо. Когато се поинтересувах за конкурса, пред стая № 4 на общината срещнах г-жа Каталина Желязкова която ми обясни, че организатори , длъжностни лица и професионални фотографи няма да участват и също, че снимките може и да са мъгляви, да са снимани с GSM, важното е да отразяват емоциите и настроението на хората. Дадох във фотото 9 лева за три снимки и като се запътих да ги нося, виждам изложени снимки от ... Къде съм тръгнала и аз?! Добре, че не участвах! Силно съм впечатлена от снимките на Руслана, защото само те, а не наградените, най-добре отразяват емоциите и настроението на фестивала. Нека не се отчайва и да продължава в същия дух! Поздрави!

Анонимен каза...

Тези 353 000 лева дали щяха да стигнат за ремонт на входа на Троян откъм Ловеч, да сложат една хубава мантинела със светлоотлазители,да посеят хубава трева под мантинелата, да сложат един знак със соларни батерии за да се вижда къде започва еднопосочното движение в тъмното...Може би не , но ако не се събират,дълго време ще чупим колите си

Анонимен каза...

тоя с ретроснимките имаше ли касов апарат. 3 лв. за снимка си е оберджийство

Анонимен каза...

Ami dobre vi e!Vie izbraxte tazi uj troqnka za kmet,taka vi se pada.

Анонимен каза...

може да са вложени много пари за фестивала, ама нали не са взети от джоба ни-тогава къде е проблема?Че се е случило нещо различно в Троян. Че то ако не се случват такива неща тоя град на нищо ще заприлича и савсем ще опустее.Няма ли някоя хубава дум а да се каже?Хем много зле бил феста хем беше пълно с народ-

Анонимен каза...

Отново неграмотност!

Анонимен каза...

Ако 15-ти имаш предвид мнението на 14-ти,бих казал - вопиюща неграмотност с елементи на герберастия!!!До такава степен,че да загубиш чувството си за самосъхранение,за реалност,за да съхраниш нереалните претенции на шепа самозабравили се хора,фирми и лапачи!
Донке-е-е-е-е-е-е-е,продумай,ма сестро,кмет си все пак и за добро и за лошо!Като че ли повече е второто!

Unknown каза...

оле

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |