Спипаха трима 15-годишни апаши

* Непълнолетните си изпели в полицията за серия кражби в Троян и Орешак в периода от м. май до днес

НА 24 ОКТОМВРИ трима 15-годишни троянци – А.Л., С.М. и Й.А., си изпели в полицията в Троян за множество кражби, извършени от м. май до сега. Ден по-рано непълнолетните апаши били разпознати като автори на две съвсем пресни аванти, в периода от 19 до 22 октомври. Едната кражба е от учителската стая в троянското ОУ „Иван Хаджийски”, откъдето задигнали монитор, другата – от магазин за риболовни принадлежности в жк „Лъгът”, в който влезли с взлом и си „напазарували” въдичарски такъми (три телескопа, три макари и други риболовни принадлежности).

ПРЕДИШНИТЕ „подвизи” на тримцата герои са – обир на лавката до училището в с. Орешак през м. октомври и разбити две кафе-машини в Троян през м. май, едната на Общинския пазар, другата пред обект от веригата „Народен магазин” на ул. „Балкан”. Какво ще стане с 15-годишните рецидивисти не е ясно, но ще напомним, че крехката възраст не ги оневинява, а чл. 62 от НК предвижда за непълнолетни и тежката мярка лишаване от свобода.

Т21

15 коментара:

Анонимен каза...

Ай на бас, че са мангалчета тези ...

Анонимен каза...

А крадците на едро какви са?

Анонимен каза...

Лавката до училището има аларма, как не са я задействали...и какво изобщо са правили там като са троянци...

Анонимен каза...

Професионализма е на ниво в кабатното,само като видят протата дето се шляят там,всички престъпници си признават прегрешенията.Лошото е че хващат само разни въшкарници ...

Анонимен каза...

Еее,3-ти,че Орешак да не би да е на другия край на света та се чудиш какво правят там,те мангалите по чуждите държави ходят да тафтаросват ти за един Орешак си се закахърил...???!!!

Анонимен каза...

Не бързаите с мангалите да не се окаже че едното лаѝнце е син на ченге.

Анонимен каза...

Към 1 и 5..Абе олигофрени нещастни такива бЪГЪРСКИ..докога се мангалите ще са в устата вИ Е бЕ!!!! Чули недочули,видели невидели аидее, мангалите ви се виновни за вашата осрана съдба,и за всичко лошо което се случва във вашия жалък и нещастен изпълнен с напрежение и мизерия живот, аз твърдя със сигурност,че тези синчета са на родители със завидна репутация във обществото, и най лошото..мисля си че парите от продажбата на крадените вещи от училището са им трябвали за надрусване!!! А това че сте попаднали на шайка крадци и мошенници българи който ви оставиха без работа,заводи препитание светло бъдеще и ви разиграват безнаказано 25 години!!!Ето това трябва да се коментира и критикува ден и нощ драги ми мой.Мангалите не са в парламента, властта и силовите структури,който едно време правиха такава политика че 'квото за Иван..туй и за Асан,те са най малкото ви зло..ако са откаднали е защото нямат 5лв да нахранят своите деца, а не да ги вкарат в швейцарската банка,а никой от вас не иска работници цигани във фирмата си..така е нали? еее откъдеда вземе сиромаха тези пари да си нахрани челядта ,в БГ безплатен обяд нема брате!?Никой не ги иска,а държавата най вече...мисля че нещата ще ескалират все повече и повече!!!

Анонимен каза...

Абе, глей си работата 7-ми. С какво да нахранят челядта си ли? А за какво са народили по цяла сюрия дечурлига и сега ... как да ги нахранят. Айде моля ти се ...

Анонимен каза...

Как за какво са ги народили, ами заради помощите и детските разбира се, не е от любов към децата.

Анонимен каза...

Хайл!

Анонимен каза...

Гената май иска да произведе най-коментираната тема. Няма нужда от изкуствено насъскване. Трол ли му се викаше на такъв?

Анонимен каза...

7-ми , не те зная от кой етнос си , но мисля че са ти доста заблудени концепциите относно мангалите в татковината ни.Помисли си сега желаят ли те да бъдат интегрирани , възпитани и прочие и да работят за 290 лв , или е 1000000 пъти по лесно нещо да се открадне.. мислиш ли , мислиш ли , и кво измисли ?аааа ето тук вече е циганския манталитет с краденето , нали :) Затова и аз като8-ми .. "Айде моля ти се..."

Анонимен каза...

Има една държава в света която се казва Израел.
Тя безпорно е демократична и най-интернационалната, нали така другари политици - конформисти и политкоректни "демократи"?

В тази държава е въведен закон, държавата да подпомага само 2 деца. Това е така, защото арабите които се заселват там имат по 6 и повече деца, а евреите имат по 2. За да предпазят нацията си, те са стигнали до извода, че тревата е зелена, и за това са го въвели този закон!

Кога ще се поучите от тях и ще спрете да третирате и правите българите на малцинството в собствената им държава?

Анонимен каза...

Силно се надявам в РУП да са ги " съветвали" яко. Това поне ще им остане, на правосъдие не разчитам.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |