Язовирните напъни на кмета Казанджиев

* Ловешкият градоначалник и наш земляк е подготвил писмо до министър Лиляна Павлова с искане да се ускори изграждането на 
яз. „Черни Осъм” * Има язовир – няма село
 
ЛОВЕШКИЯТ КМЕТ и наш земляк Минчо Казанджиев (родом е от троянското с. Терзийско) е подготвил писмо до министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова с искането да се ускори проекта за изграждане на яз. „Черни Осъм” и това да стане държавен приоритет, съобщиха ловешки медии. Градоначалникът е предложил депешата с язовирните му мераци да бъде подкрепена и от парламентарната шефка Цецка Цачева и депутатите от Ловешкия избирателен район. „Това е проблем, който не могат да решат една или две общини. Решението трябва да бъде държавно, то трябва да се вземе на правителствено ниво”, заявил Казанджиев.

ОТ КМЕТСКАТА администрация в Ловеч неведнъж са отправяли искане към висшите държавни и партийни ръководители за строителството на яз. „Черни Осъм” – още през 2007 г. с предложението е занимаван тогавашният премиер Сергей Станишев. Сегашните ловешки язовирни напъни пък са заради въведения на 27 август режим на водата в областния град и острото недоволство на ловчалии. А от прессъобщение на PR-ката на областната управа Елка Баръмова научихме, че днес (24 септември) в Ловеч се е провела работна среща на Националното сдружение на общините в Р България (НСОРБ), на която станало ясно, че „правителството вече работи по този проект (изграждането на яз. „Черни Осъм”)”.

ЧЕ В ЛОВЕЧ от години виждат измъкването си от проблема с безводието в строителството на язовир в Троянския Балкан, се знае. Но се знае също, че има алтернативни решения, които кой знае защо се премълчават от ловешките управленци. Знае се също, че строителството на язовири високо планината е отречена практика и че при евентуалното построяване на яз. „Черни Осъм” едноименното троянско село ще бъде евакуирано (изселено). Към това ли призовавате, г-н Казанджиев?!

Т21

Още по темата:

61 коментара:

Анонимен каза...

На това фламинго, дали му е ясно,че веднъж номера не мина, вторият и той ще бъде неуспешен. Ако му се яде дърво,да заповяда.

Анонимен каза...

Да си правят язовир в Гозница...Песен ще му се стори "острото недоволство на ловчалии" ако тръгне да си разиграва коня в троянско.И без това освен трипер друго от Ловеч в Троян не е дошло.

Анонимен каза...

Ааа, как така, 2-ри, ми Донка Михайлова нали от там "си дойде"? Надявам се, не я свързваш с трипера?!

IgMg каза...

До тук само откровенни глупости и простотий се ръсят в сайта. Вие нима сте толкова заблудени, че се открива възможност да се снабдим с вода покрай Ловеч, Плевен и най вече за тяхна сметка, без даже да си мръдне общината и пръста?
Гена къде го прочете това, че са отречени този тип язовири, та да си обогатя знанията. Говориш откоровенни глупости за евакуация и насаждаш необосновани апокалиптични лъжи, тъй като язовирът е каскаден и се състои от три модула. Позволявам си да се обръщам към теб на ти, защото не си прав и откровенно заблуждаваш съгражданите ни.
По обемисти язовири на този етап има над гр. Монтана и над гр. Сливен и то на земно насипни стени. Тук не съм съгласен с троянския негативизъм и шувинизъм, защото Троян ще излезе много по-напред в развитието си след строежа му, тъй като ще икономиса от язовира от средствата за неговото построяване.
И преди години беше така. Водохващането и целият водопровод се финансира от държавата в лицето на най вече Плевен и Ловеч, но и ние се възползваме от него в една и ли друга степен.
На нас троянци не ни направи почти никакво впечатление, че по времето на М. Акимов общината бе глобена с колосалната сума за града ни от близо четири милиона лева, дадени на вятъра в следствие на некадърното му управление, а сега дайте да линчуваме М. Казанджиев, защото има намерение да сътвори нещо в полза роду. Просто сме смешни и неадекватни. Не съм против патриотите, но съм против глупавото и сервилно меслене.
А иначе съм сто процентонв троянец и като чета какво пишете и като си представям колко помия ще излеете, просто ме е срам, че съм един от вас, но няма да се откажа за нищо на света и ще бъда обективен, колкото и на някой да не му изнася!
Прочетете по тази повод предсказанията на УЧИТЕЛЯ Петър Дънов, за да не съм голословен.
Със здраве на всички съграждани, мислете преди да роптаете и бълвате необосновани клевети и съждения.

Анонимен каза...

Към 4
Ние от Троян и съседните села вода газим, жадни ходим. Я погледни около Смесето, където се говори, че ще е стената на язовира всички дървета са изсечени. Това доведе до спад на водата. В реката няма вода, да си измиеш караката. от къде ще доиде вода да напълниш язовир? Що се отнася това как ще бъде построен и колко ще бъдат 100% сигурни стените му никой не може да каже това. Защото днес нищо не се прави както трябва качествено. Всичке се претупва и като стане гаф тогава търсим виновника. Както много села, а дори и гр. Троян хората се изселват сами. И не вярвам да разцъфти градът ни като стане язовира. №4 много сте заблоден не виждате действителността или не искате да я видите. А може би така Ви изнася. Като не сте в час, не коментирайте, не си давайте мнението. Правенето на азовира ще съсипе голяма част от природата която имаме, ще затвори пътя на много туристи които посещаваха хижа Амбарица и Плевен. Зелениковски манастир който е истенско багатство за нас. А също така се прави основен ремонт на хижа Яворова лъка. Така намя да имаме вода, но няма да имаме и туристи. Господа когато правите нещо 10 пъте мерете един път режете. Мола Ви не разровяваите това което имаме, мислете.

Анонимен каза...

Няма какво да мислим, всичко е измислено! Идват избори, БСП открай време спекулират с темата около нови избори. Фламингите като искат язовир да си го правят на пресечената скала! Ние от Черни Осъм сме били и ще бъдем ПРОТИВ! Нестига, че Балкана ни е отцепен, заради двете бариери, ами и язовир да ни тропнат. При следващия проливен дъжд ще ви поканя да видите как преижда реката и тогава да ви видя дали още ще твърдите, че е безопасно за населението.

Бай Станчо каза...

Язовирът ще стане ,когато на Капично построят космодрум.Не хабете излишни емоции,избори идват.
А пък и още върви празникът,ракийка,сланинка,преказка и още нещо...А?

IgMg каза...

Вие двамата 5 и 6 видяхте в последно време два занимарени язовира в родината ни, които се скъсаха в следствие на некадърно стопанисване или на отявлена безстопанственост и се перчите. Бога ми от написаното от вас личи, че сте лаици и много ще е необходимо за да се изучите, относно това което предоставят язовирите и за гасенето на атмосферните води именно от тях и най вече как се проектират и строят такива съоръжения. Явно не сте наясно с изискванията по закон. А и какви хижи, какви туристи, какви съсипий на природата. Добре да приемем, че не съм в час. Вие като сте в час, защо не приемете присърце вижданията на г-н Казанджиев, или мислите,че сте по-умни от него и той не е заинтересуван от съдбата на подязовирните селища? Глупости, него в Ловеч го избират вече 3 пъти, да не ви напомням коренно различната ситуация от Троян. А и един от нас, какво като е кмет на Ловеч? И накрая, защо аджеба вие се опъватие на стоежа на язовира, след като няма алтернатива. Вие явно не виждате по-далече от носа си и то поради факта, че сте се заслепили сами от собствено ограничение в мисленето, което е на всичкото огоре и нелечимо. Как някой да помогне на града ни, след като ние сме се запънали като костилка на г-з и не отстъпваме, каквито и доводи да ни се представят. Тогава, щом е така, не се оплаквайте защо сме с такава съдба. Както е тръгнало още има да сърбаме надробената и дробяща от нас самиште попара. Сполай ви!

Анонимен каза...

Интересно ми е по какъв тръбопровод ще закарат водата до Ловеч и Плевен!?! Съществуващия е изгнил и тече като лейка! Основна причина за маловодието са големите загуби по системата.

Троянец каза...

Алооо алоо IgMg ти до Амбарица с лодки ли искаш да ходим ми Яворова лъка,Зелиниковец с тях кво стааа????Ами екосистеми,Централен балкан???Ами камионите покрай манастира няколко години нали ще го бутнат????Ми хотелчета и тн с тях кво????Ти да не си от тия дет се точат за лапачката покрай голямото усвояване или да го кажем присвояване??????Как виждаш и живота в Черни Осъм под стената???Изглежда че май ти си се запънал като гостилка на дупи с тези язовирни простотий???????

Анонимен каза...

Евала номер 9, явно номер 8 е много голям професионалист и отявлено защитава идеята да се строи язовир, то тогава той ще се съгласи ли да живее в Черни Осъм и Орешак-защото аз лично не бих се навил?

Анонимен каза...

8-ми е прост като лимонадена капачка ...

Анонимен каза...

IgMg,и ли къвто си там: Полека бре! И ти почна да се изявяваш като месията на неразбраното слово и да даваш акъли,а всички останали да са глупаци!
Полека само,да не се гътнеш като качулатка, както по Черни Осъм казват...

Анонимен каза...

Селяни прости без язовир е немислимо бъдещето на Троян, Ловеч и Плевен.

Анонимен каза...

Гражданино умен, к'во ни ебе нас за фламингите и полендаците?Да се оправят. И като си толкова умен и урбанизиран, я вземи ни светни нас простите селяни къде по света има язовир над 2 населени места пълни с хора?И още ,понеже наистина си умен, да ни светнеш, с какво ще се пълни язовира щом изсекат гората за построяването му?

Анонимен каза...

Като е немислимо да си вървят по селата, от където са дошли. Уважаеми гражданино, всички сме селяни, но както обичам да казвам селянин е достойнство, а селяндур, като теб - резил !

Анонимен каза...

Какъв е проблемът Плевен да ползва водата на Кайлъшките язовири или те са само за риболов и разходка с лодка? Ловчалии и те могат да намерят свой източник /говори се за огромни количества подземна вода/ и да не ни налагат какво да се прави по нашите земи. Опасността от язовира не е само за Черни Осъм, случи ли се нещо ще замине и Орешак. Но според мен няма опасност да се случи - кой ще даде толкова пари?

Анонимен каза...

Обръщам се към IgMg - ти откъде черпиш информация,че язовира е каскаден или проекта е таен,както и всичко около този язовир?Същата история като през далечната 86,7,8,9-та.Със същия ефект и последствия!А ти си имаш право да си привърженик на язовирното строителство,то още май не е забранено в България.Забранено е обаче да се използва за предизборни цели,какъвто е случаят с Минко Казанджиев.Иначе той щеше да го подложи на обществено обсъждане в региона,който ще засегне,тоест Орешак-Черни осъм.Всичко друго е бля-бля-бля!

Анонимен каза...

Не два,ами 5-6 язовира има на много по-високи планини около Лос Анжелис. И спрете да плюете по човека - има право на мнение и не само затова,а защото е прав!!! Да ходим с лодки до Амбарица,а цървулите от Черни Осъм и Орешак да се оборудват с гондоли. Нова професия - нов късмет.

Анонимен каза...

Явно празника на джибрата и метанола се отразява зле на разни индивиди. Сънуват язовири,единия чак в Лос Анжелис е ходил...Сериозна работа,а фестивалът продължава до неделя...

Анонимен каза...

Да,действително положението е сериозно!Към неделя може да се очакват какви ли не работи,но по-реално е да падне изгнилия покрив от греди над главите на отиващите в кафене Антик през "Чаршията",там,където са изложени архивните фотоси как се вари ракия и как се прави петмез от сини сливи!Туристите ще видят на живо падането на изгнила плевня,не дай боже да си отдолу!

Анонимен каза...

Браво на 9 и10

Анонимен каза...

Ловеч могат да вземат вода и от Троян,ако напълно ни изселят а не само 50%.........то както е тръгнало като останат 5000 пенсионера и ще пият ловчалий вода

Анонимен каза...

Орешаченин и виден демократ каза: Никакъв язовир не ща да ми строят.Да си правят сондажи в Ловеч и да си решават проблема. Кандърми не ща! Ще трябва май пак да се ляга пред машините.Тая няма да я бъде! Не искам при всяко земетресение да си и помислям за наводнение!

Анонимен каза...

Никакво лягане,пред никакви машини. А се появи фламинго-бой с лопатата! А тоя Казанджиев да скочи от закрития мост с главата надолу!

IgMg каза...

Боже Господи какво неразбиране на основен проблем, който само след няколко години ще ни опре и нас. Аз лично съм много по-голам патриот от много от пишещите до тук.
Много от написаного от почти всички е оборимо и по същество са откровенни глупости, но не смятам на никого да давам акъл повече, защото явно много от вас са заслепени и не виждат проблемите в перспектива.
Това е чупете си главите, воля ваша! Добре е поне, че никой няма да ни пита нас простосмъртните!

Анонимен каза...

Ти си поредният дървен философ с изявен проблем в АЗ-ът, намерил поприще в този форум...Скоро и ти ще заплашиш всички пишещи,че ако не мине твойта,почваш да обсебваш другия форум!Де Жавю!

Анонимен каза...

То като ви чета, всички сте такива - не приемате друго мнение, освен своето, щото види се сте най-компетентни!
Пък и никой няма да пита искаме ли, не искаме ли. Язовирът е планиран да се почне от 2015!

Анонимен каза...

Планирано е на баба ти фърчилото ..къде видя че е планирано бе бастун?

Анонимен каза...

Не пийте от първака,че почнахте да халюцинирате бре мискини!Планировки и язовири почнаха да ви се привиждат!Скоро както сте я подкарали и ВЕЦ-ове по Дерменка ще почнете да строите,планово пак!

Анонимен каза...

И кога?2012-та се сетиха ловешките другари, че имат недостиг на вода!Или 2012г. двете червени кметства се усетиха да нагушат с народна пара придворните, червени строителни фирми.Видяхме ви Цанковия камък.
Ако е имало реална нужда от такъв язовир комунягите да са го построили преди 30 години, когато по поречието на реката Троян-Ловеч-Плевен населението е било двойно по голямо, индустрията тройно, а земеделските земи петорно!
И да питам господата с експертните мнения:
- При една зима като изминалата и снеготопене като тази пролет що за чудовищно съоръжение трябва да се построи?Всички тия машини ще направят националния парк на кочина, хубавия нов път на л****, къщите и спокойствието на хората...толкова много минуси, че просто не разполагам с време да ги изредя.

Анонимен каза...

Г-н IgMg, престани да се излагаж и да пишеш глупости. Дали ще стане язовир или не? Все още не знаем. Но трябва добре да се обмисли. Да се видят плусовите и минусите, и да се реши кое е най-доброто за селото, и за хората от гр. Ловеч и Плевен. Трябва да се огледат всимки страни. Трябва много добре да се обмисли какво решение да се вземе. Що се отнася за гр. Троян няма да промени в положителна посока живота в града ни.
За това бих казал на нашите управници 100пъти да мерят един път да режат!!!!

Джендо Стоянов каза...

Заради такива като този Убавец, понякога се срамувам , че съм българин. Вярно е, че комунистите по принцип не са истински българи, но такива като този мушмурок са срам за българщината...Този Казанджиев ли е, какъв е , знае ли, че такъв един язовир ще бъде най-тъпото нещо, което може да се измисли една червена кратуна. По принцип всички комунисти са безродственици и гробокопачи на нацията, та и този екземпляр едва ли е по-долу...В землището на село Терзийско (тогава Грънчарски колиби) е заловен Захари Стоянов и то не от турците, а от местни терзийчани. Явно там дебилността се предава по наследство. Този попаднал случайно във властта човек (следствие на духовното падение на българския народ) знае ли, че с този нерентабилен и опасен язовир само ще бъде унищожено едно от най-красивите кътчета на България. И въобще-защо в България не е забранена престъпната комунистическа партия, както в Русия , например ? Мястото на комунистите е в долния край на Ловеч, на изхода за Плевен. Мястото е добре оградено и охранявано и няма опасност вкарани веднъж вътре, да избягат и продължава бавно да унищожават българския народ !

Стоянов каза...

Някой умен българин беше казал:
"Дайте им хляб, дайте им жени (принципно те са развратни безбожници), дайте им пиене...! Само ВЛАСТ не ин давайте на болшевиките, защото ще доунищожат България...Ловеч е една четвърт от това , което е бил по време на комунистическото робство. Ееее, как по време на робството, когато въпросния Казанджиев е бил виден ловешки комсомолски деятел, е имало вода за хората, а сега, когато хората са много по-малко-няма. Някога комунистите сечаха гората като за световно...Гола сеч и на мястото на вековните букови гори (които даваха водата) засаждаха борчета. Сега болни мозъци, ламтящи за власт искат да унищожат и малкото, което ни е останало като нация-ПРИРОДАТА. Пак казвам-мястото на комунистите е в долния край на Ловеч, на изхода за Плевен. Мястото е добре оградено и охранявано и няма опасност вкарани веднъж вътре, да избягат и продължат да унищожават българския народ и българската природа!

Анонимен каза...

В Троян само олигофрени и кривоприели се радетели на безопасният начин на живот и псевдо защитници на природата в околността ни ли могат да пишат? Ами не правите ли сметка, вие достойни блюстители на мижавото ви статукво, че някой метеорит може да се вреже в тесногръдите ви душици и да ви изтребе до крак. Замислете се и се окопайте своевременно, че току вижте Минчо Казанджиев, може да задейства някаква тайна прокоба, съвместно със съратничката си от БСП г-жа Донка Михайлова, която вие самите избрахте за кмет, а сега само бръмчите като мухи в ла--о.

Анонимен каза...

Охооо, лиричен повей тук открих, прочетох го и се запалих...А ти нали се сещаш, че цялата тази глупост показва колко сте я закъсали в съседното село. Ние сме ви виновни,че нямате вода! И с цялата си противна наглост си позволяваш да настояваш за част от нашето богатство, че и да го съсипеш искаш!?!? Евала ти правя на наглостта, но има ли смисъл да се пъчиш толкова?

Анонимен каза...

35-ти,по твойта логика що не вземеш да се обесиш скоропостижно аджеба,оти току виж си заболял от рак на белите дробове примерно?
Я не се тревожи с неща отвъд твоя капацитет и възприятия,ходи си удари една тъпанарка да олабиш малко от отровата,и бегай-легай.

Анонимен каза...

Наздраве 37-ми, а 35-ти да сънува бистри планински поточета :)

Анонимен каза...

Комсомолски привет другарю Казанджиев ! На Ваше място, с Вашата биография щеше да ме е срам да се появя пред хората, камо ли да се правя на управник ! Явно при връчване на червения билет ви ваксинират срещу срам и чувство за отговорност, вас болшевиците...

Анонимен каза...

Не се чудя на "мудрите слова" на този човечец. Той , ако е много умен нямаше да е комунист. Чудя се на тези, които са го избрали за кмет.

Анонимен каза...

Казанджиев, казан-джиев, казан...ракия...Аха, взе да ми просветва. Много стоите покрай казанааа, другарю Казанджиев. Пукницата не прощава на никого, дори на най-верните членове на Партията (вж Вождът и Учителят)

Анонимен каза...

Темата за язовирите в Медиарол.

Анонимен каза...

Темата в отразена в Медиапул,но е повдигната от Националното сдружение на общините и е стигнала до извода,че строителството на язовири е единственото решение!На първо място е язовир Черни Осъм,чието строителство "било започнало".До средата на 2013 година трябва да са обсъдени и приети регионалните генерални планове във ВиК сектора!
Въпросът е - ние имаме ли кмет?
За Минко Акито не питам,той е съгласен на всичко,стига да не го тревожат!
Тези хора знаят ли,че се готви краят на Орешак и Черни Осъм?Ами тези села имат ли кметове,че да забият камбаната и да сберат населението,или ще разменяме "сливи за К/с/мет"?

Анонимен каза...

Политическата ви тъпотия отново ви настройва по линията комунизъм-антикомунизъм по проблема с язовира. Запомнете - когато се цепне стената на това съоръжение /а това сигурно един ден ще се случи/ прииждащата вълна няма да подбира с какви политически убеждения са хората, намиращи се в поречието на Черни Осъм.Труповете на всички ще бъдат завлечени от тук до Ловеч. Ето защо всички трябва да се противопоставим на това безумие, а не да политизираме въпроса. Впрочем тези, които вземат решение, разчитат точно на тази поляризация.

Анонимен каза...

Ако Ловеч иска да пие вода от язовир да си прекара тръбопровод от язовира край Голяма Желязна. Хем по евтино, хем безопасно.

Анонимен каза...

Ако искате да плащате по 5лева за кубик вода дрънкайте глупостта комунисти-антикомунисти, а не се противопоставяйте обединени срещу това безумно строителство, което хем ще съсипе Балкана, хем ще застраши и дори ликвидира две села и половината Троян.

Анонимен каза...

Проблемът не е политически. Проблемът е, че се унищожава природата, че се застрашава живота на хиляди хора...

Анонимен каза...

Да се построй най-накрая този язовир,тъкмо местните ще започнат нов бизнес,а именно ще отдават под наем водни колела и ще слушат по цял ден ''шляп шляп педалите водно колело''.

Анонимен каза...

Някой да направи група във FB - "Аз съм против язорир Черни Осъм" и да видим количественото измерение на общественото мнение!

Анонимен каза...

Донка М. дали ще даде "like"? :D:D:D

Анонимен каза...

Ами ако фламингите кажат, не искаме вашата вода да тече през Ловеч, кво прайм, А?
Ама много простотия се лее в сайта. Въпроса не е до комунизъм и антикомунизъм!
Какво значи нашата вода? Според мен е необходим трезв подход към въпроса с водоснобдяването. Голям страх от този язовер, брей голямо опустосване. На пук на всички ви проявяващи троански гьнсуратлък, апелирам към това да се видим малко като български граждани и българи. Въпросът с водата вече е на дневен ред! Дали ще се строи язовер или не, и къде не е от толкова голямо значение, тъй като водите са държавна собственост, не наша троянска. Аз също съм против язовира, но е необходимаедна задълбочена дискусия на общинско, областно, държавно и европейско ниво. Това е правилният път. Гена и ти не пиши така подигравателно за въжделенията на кмета на съседен Ловеч. Той видимо сега е на зор, ти какво искаш? Да ти прави тиманета ли? Да ни пита за неща които държавата трябва да реши, тъй като водният ресурс е нейна собственост. Сега като оплюхме М. Казанджиев, като отявлено се разграничихме от комунизма, като междувременно избрахме и в Троян кмет комунист, какво реално постигнахме освен да си начешем злобните душици.Това Гена не е журналистика. Някъде бях прочел в постовете за дъщерята проститутка и сина журналист, мнение на Киркегор. Провериех, написал го е. Дали е вярно не знам, но като чета как списваш някои материиали, прав ще да е, въпреки ,че го е написал много отдавна.

Анонимен каза...

51-ви, дискусия имаше преди години, и специалистите споделиха мнението си. Но кой да ти слуша, като е най-лесно да се плямпа кой каквото му е изгодно. А първото изречение в безумния ти пост, показва ,че си едно тъпо животно !

Анонимен каза...

Какъв язовир? - бомба със закъснител е това! Още от сега виждам как в 2 торби пясък мешат по една лъжица цемент, защото останалото количество е изчезнало в джобовете на някои другари. За екология и полза за Троян да не говорим.

Анонимен каза...

52, дори не можеш да водиш един нормален разговор! И каква е била тази дискусия, каво е рещено, кой е участвал в тази дискусия, какви са последствията?
Или 51 е тъпо животно! А ти какъв екземплар си бе байно, като само загатваш разни неща и сееш омраза и осъждаш хората без да имаш и най малка доза свян.
Имало дискусия, глупости, като искаш да споделиш нещо го направи като хората, не се праскай като богопомазан маймун, защото мисълта ти е достойна за сътворение от един ръждясъл от морската вода шамандур, и то на всичкото отгоре и сплескан. Това харесва ли ти? Защото ти казваш почти същото. Научете се на диалог бе хора, когато не сте съгласни, опонирайте, но доказвайте тезата си. Иначе нищо не правим. За това си позволих да Ви обидя,но едва ли ще ме разберете!!!!

Газдов каза...

Не мога да разбера защо въобще коментирате болните разсъждения на един комсомолски секретар, чиито образователен ценз можем да поставим под съмнение, тъй като на такива като него-комсомолски активисти оценките са писани под надзора на Партията-кърмилница. Такива просто трябва да изчезнат от политическата сцена, да си гледат пенсийките и да си пишат мемоарите под наслов, например: "Как лъжехме хората по време на болшевишката окупация, а те се правеха, че ни вярват". Няма комунист на този свят, който да мисли за проблемите на народа си и на града си. Всички болшевики, без изключение са безотечественници и родоотстъпници. Наближават избори и този комсомолец се натяга на пенсионерите в Ловеч (то ако е имало достатъчно млади хора, нямало е да изберат комунист за кмет)

Анонимен каза...

Аз съм категорично против язовира. Няма място тук.

Анонимен каза...

Четем в ловешки сайтове: Там, където Казанджиев е поискал строителството на язовир "Черни Осъм", е била и Донка Михайлова. Тя не възразила. Не възразила и Станка Шайлекова. А депутатът Анатоли Йорданов казал, че Цецка Цачева и народните представители от ГЕРБ вече направили работна група.
Честито!

Анонимен каза...

към IgMg:прав си,но не ще забиеш "пирон" в буковите троянски глави.

IgMg каза...

58, благодаря Ви, но те буковиците им ще се сцепят сами, защото са необработени. Не говоря за всички троянци, а само за тези с дървени глави, които не могат да оценят реалните проблеми, които наистина предстоят в много кратък срок да се случат.
Язовирът все пак ще се построи, въпреки тях! Ако така се решаваха държавни проблеми, както те смятат, по-добре да я няма държавата и да се преселваме в пещерите......

Вълчан Войвода каза...

Абе Ig Mg,това, че запустяха психиатриите и разпуснаха пациентите си, не те оправдава за глупостите , които ръсиш, бе !Най-големата глупост от всичките, които изръси е, че "г-н (по-скоро другаря)Казанджие мислел за всички". Абе ти луд ли си, бе ! Няма на света комунистическа отрепка, която да мисли за хората. То и за това комунизъм вече няма, освен в Куба, Северна Корея и Ловеч :-))). Слушай сега: "БАЛКАНЪТ РАЖДА ХОРА, А ПОЛЕТО РАЖДА ТИКВИ " Когато по полето вашите деди са се кланяли на агите, моя прадядо в Балкана е хвърлил един турчин в една урва край Троянския манастир, защото там не обичали турците да им щъкат много, много.Ти с болния си мозък, можеш ли да допуснеш, че балканджиите ще допуснат да се реализира този безумен и безмислен проект, плод на болни болшевишки мозък. Или не знаеш как местните жители,лежаха пред гумите на КАМАЗИТЕ ? Туй да не ти е полето с рабските душици, бе аланкоолу ? Този антинационален и опасен проект не се реализира през комунистическо робство, когато такива като другарят Казанджиев колеха , бесеха и мачкаха народа, че сега ли, бе ? ТОЗИ ЯЗОВИР НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН !

Анонимен каза...

Жалко, че младите хора не ходят да гласуват. Затова тоя ще го избират още три мандата тези,които са били комсомолци, когато казанджиев и нему подобните са съсипвали България...Отдавна е доказано, че по-лошо от комунизма-НЯМА !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |