„T-MARKET” отвори

* Вигинтас Шапокас: Благодарим на Общината и лично на кмета за максималното съдействие * Донка Михайлова: Очакваме ценови равнища под средните за страната * Първите ни впечатления - смесени

Промоция
НА 1 АВГУСТ – цял месец преди заявения в договора с Община Троян краен срок – бе открит новият голям троянски магазин за хранителни стоки „T-MARKET” (на литовската компания „Максима груп”, която има над 400 свои обекта в пет европейски страни). Церемонията - дала началото на нещото, чакано от троянци отдавна (магазин за хранителни стоки на голяма верига) - бе в тесен кръг официални гости, след което вратите бяха отворени за струпалото се пред входа множество.

ЛЕНТАТА на троянския „T-MARKET” прерязаха заедно кметът Донка Михайлова и пристигналият специално за откриването генерален директор на „Максима България” Вигинтас Шапокас; преди това имаше кратка церемония и водосвет, отслужен от отците Марин и Станимир. Сред присъстващите бяха зам.-кметовете на Троян Ангел Ангелов, Кольо Кацаров и Поля Димова, регионалният директор на веригата Антон Найденов, Николай Вълков – управител на общинското дружество „Общински пазари” ЕООД, което е собственик на сградата и наемодател на новия магазин, журналисти.

ИЗКАЗВАМ благодарностите си на ръководството на Община Троян и специално на кмета Донка Михайлова, които ни съдействаха максимално при реализацията на този мащабен проект, каза в краткото си слово г-н Шапокас. От своя страна г-жа Михайлова също спомена за доброто партньорство, но акцентът в приветствието й бе в друга посока – за очаквани ценови равнища под средните за страната и отваряне на вратите на магазина и на веригата за троянски производители. Градоначалникът връчи и два знакови подаръка на Вигинтас Шапокас – бутилка стара троянска сливова, производство на „Винпром Троян” и керамично пано на стария Троян, дело на известния керамик Енчо Ганковски. В благословията си пък отец Марин пожела успехи и добри обороти на екипа на магазина и още хубави придобивки за Троян и троянци.

КАКВИ СА ПЪРВИТЕ впечатления от троянския „T-MARKET”? Очакваните интересни промоции, характерни за големите магазини и непознати досега в Троян, бяха факт; например – олио за 2.39 лв./л, сирене (от краве мляко) за 3 лв./кг, печено пиле за 6.49 лв. с опиция за закупуване на двулитрова бутилка кока-кола за 1 лв., кен 0,5 л немска бира за 0,69 лв., евтина захар и т.н.

НО ОТ ДРУГА СТРАНА разнообразието на стоки като че ли бе под очакваното – имаше цели „масиви” от търговската площ, запълнени с еднотипна стока (кутии със сокове, бира, тоалетна хартия); и дано по-нататък стане „по-пъстро”. Друго – според подписания в началото на м. юли договор „T-MARKET” трябва да направи инвестиции за 480 хил. лв., най-вече в инфраструктурата на обекта, но нямаме яснота доколко и къде са вложени тези средства.

Т21

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКЦИЯТА

От 3 август три големи търговски вериги у нас - „Кауфланд”, „Метро” и „Билла” - „замразиха” за срок от три месеца цените на 10 основни хранителни продукти от т.нар. „социална кошница” (хляб, кисело и прясно мляко, сирене, масло, кашкавал, пилешко и свинско месо, яйца и кренвирши). Това стана след договорка с министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов, а целта на извънредната промоция е да се гарантира, че цените на храните от първа необходимост няма да поскъпват заради поскъпването на фуражите. Интересно би било да се чуе и мнението на „T-MARKET” („Максима България”) по тази инициатива в полза на клиента.

77 коментара:

Анонимен каза...

Магазинът предлага добри цени. Дано да ги запази и занапред.

Анонимен каза...

Хубаво е, че най-после в Троян влиза голяма верига. Още по-хубаво ще бъде ако влезат и други.

Анонимен каза...

Браво! За кратко време г-жа Михайлова успя да привлече магазин от големите вериги, да направи обществена тоалетна, свободната фитнес зона до реката. Продължавайте все така!

Рицар без доспехи каза...

Знаете ли с кое най- много се гордея откакто отвориха магазин от веригата Т- Маркет? Че не съм го посетил! Запомнете това, което съм написал, защото след няма и 1 година сами ще се уверите в качеството на този магазин.
П.П. По всеобщо мнение на мои познати, които са посещавали тази верига магазини в други градове, а също така и според мен този магазин е най- ниско като предлагано качество на храните, обслужването и прочие от всички големи вериги магазини настанили се трайно на нашият потребителски пазар. Също така по мои наблюдения, имайки предвид, че пазарувам често от големите вериги, Троян и гражданите му не заслужават Т- маркет по простата причина, че ние заслужаваме много повече както от качество, така и от предлаган асортимен. Смятайте го за успех единствено ако отворят врати вериги като Кауфланд, Лидл, Пени- евентуално, Билла, Карфур. Това са магазини, които са се доказали със сръвнително добър маркетинг, богат асортимент от продукти, както хранителни така и нехранителни. Добро отношение към клиентите си, добри промоции и прочие.

Анонимен каза...

Да се посочват Пени и Лидъл като магазини с качество по добро от Т Маркет е несериозно. Не знам защо троянецът загуби способността да се радва да нещата, които се случват. Мисля, че днес това е един от най-големите проблеми на града. Вечното недоволство, оплюването на всичко, омразата днес са самоубийствени за града ни. Аз пък се радвам, че за една седмица Троян се сдоби и вериги на хипермаркет и на бензионадтанция. Това са добри признаци!

Анонимен каза...

Дано това да бъде едно добро начало за нашия град,където няма да са излишни и други магазини,представители на големите вериги.
Много ми е интересно,"Рицар без доспехи "какво би могъл да направи за това,защото си позволява да ни кара да му помним изказванията?

Detelin Markov каза...

"сирене (от краве мляко) за 3 лв./кг," и със сигурност ще да е много качествено при съотношение 6-7 литра прясно мляко за килограм сирене -> изкупна цена около левче и преработката, да добавим и надценката... точно 3лв идва за килограм.

Detelin Markov каза...

Рицаря без дуспехи е абсолютно прав, явно не живее в Троян или поне е по-отворен за света около нас. :)

Анонимен каза...

Изключително ограничен асортимент.Тотална липса на качество(ако трябва да бъда точен,пълни боклуци).
При посещението си в този магазин тръпки ме побиха.Напомни ми за конунизма.Малко стоки,даже недостйни за критика.Всички градски бакалии имат по-широк асортимент и то много по-качествени неща.На голям сме зор,ако тая верига ни се вижда хубава.Трябва да си тотално изкукал за да те удовлетворява този магазин.По-добре да си беше останало ЦБА.Но какво се чудя,Донка Михайлова явно е подела инициатива тотално да ни върне в комунизма.За сега се справя добре:(((Гледам,че политкомисари не липсват.

Анонимен каза...

КАКЪВТО ГРАДЪТ ТАКЪВ И МАГАЗИНЪТ.ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СТОКИТЕ СА ЕВТИН БОКЛУК И МИРИШЕ НА ХЛОРНА ВАР.

Анонимен каза...

Нека "благодарим" на Дилян Енкин и Минко Акимов, че направиха всичко възможно, Троян да бъде зачеркнат за всякакви инвестиции, включително отварянето на магазин от големите вериги.

Анонимен каза...

11ти подкрепям те......................минах през Севлиево и се отбих до Кауфлад,без думи напазрувах с лекота и без нерви с малко пари много неща , върнах в Троян,чух за магазина и отидох с мисълта ,че ще видя нещо ново,а то само продавачките по-неграмотни,поне малко да го бяха разместили,2 колички трудно се разминават,промоций само на захарта и уискито,
АБЕ УБАВА РАБОТА ,АМА ТРОЕНСКА
бог да пази града от управниците!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Хайде на хаирлия! Днес Т-Маркет, утре Карфур, догодина Практикер :)

Анонимен каза...

Поне да бяха понаучили магазинерките,маркираха ми два пати една стока.Не мисля че скоро ще вляза отново.

Анонимен каза...

Магазинът определено е крачка напред. За една седмица Михайлова изпълни обещанията на поне двама кметове преди нея и на мнозина други мераклии за кметове. Дано не спира до тук.

Анонимен каза...

Първата гей формация(основана през 2011г. в Блабанското) не харесва този магазин;
Набираме членове.

Анонимен каза...

15, ако ти си слязъл от някоя махала, за теб може да са крачка напред тези неща. Логично. Ако цял живот си ходил по нужда в гората, ако си от катуна, ако имаш вече проблеми с простатата, за теб клозета си е нещо:) Като се замисля, ти си избирател на Донка Михайлова. Значи със сигурност си от една от тези групи:))))))))) Ако си свикнал на кварталния дюкян, където вече не ти дават вересии, голям магазин с ЦЕЛИ 20 вида неставащи за ядене, но евтини стоки си е голяма работа. А за свободната фитнес зона, да ти дам информация /простено ти е, по колибите вестници няма:)))/ кмета няма никаква заслуга. Но тъй като няма какво друго да прави, защото всъщност НЕ ЗНАЕ КАК, ходи по откривания, включително и на клозети:)))))))))))

Анонимен каза...

Този магазин може да го хареса само човек, който не е ходил в никоя друга верига, а познава само кварталното си магазинче.

Анонимен каза...

Намирисва на комунизъм,петилетката преизпълнена предсрочно!Хората,обаче гладни, в магазините (и в този конкретно)нищо.....

Анонимен каза...

Абе в кой троянски дюкян ще намерите олио за 2.39 лв./л, печено пиле за 6.49 лв. с опиция.
сиренето за 3 лв./кг, може да не е върха, но в дюкяна ще е 6лв. Не може всичко да е на промоция- Таз седмица едно, другата -друго. Радвайте се за това начало, стига сте плюли и коментирали като експерти, че е смешно!

Анонимен каза...

20-ти, лумпен си, но в никакъв случай не бих те просвещавал, защото заради такива като теб подобни изцепки в хранителните магазини съществуват.

Анонимен каза...

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=246
Голяма са работа тези Т маркет:):)ама то и в Троян какво друго да очакваш и като се има в предвид ,че Иван ЦБА то ги докара ,защо ли не съм очуден.

Анонимен каза...

Много точно попадение 22,няма нито едно добро мнение от стотици,но най точно какво ни очаква като ,че ли е синтезирано в това........."В тази верига магазини се продава стока с изтекал срок на годност с много месеци назад да не кажа с години,ако не се продаде с намалена цена то карат персонала да си я купува задалжително.Просто нямям думи какви са тези управители ще натровят хората няма ли кой да им обърне внимание.Става дума за Т-Маркет в Гео Милев София но сигурно и в другите се практикува по този начин.Мисля да пратя Господари на ефира да ги снимат тези хубостници,че ще изтровят народа.Аз никога повече няма да си пазарувам в Т-Маркет."

Анонимен каза...

Аз пък искам да попитам ,кога общинското ръководство и специално Кмета Донка Михайлова ще съдействат максимално при реализацията и на по малките търговски обекти ,като например се разреши навсякъде където има такива да се паркира на тротоарите и платното за движение пред тях както и да се нареди на катаджиите да не закачат клиентите на по малките магазини както се правят на слепи за хауса и абсолютно НЕ отговарящия на никакви правила за движение паркинг преди пред СБА,а сега Т маркет.Защото по белия свят на това му викат нелоялна конкуренция,а тук "съдействие максимално при реализацията на този мащабен проект".

Анонимен каза...

Много точен въпрос и наблюдение 24ти.Без паркинг всеки търговски обект е обречен.Примери колкото щеш в Троян.Следващите нарушители на правилата съм сигурен ,че ще бъдат собствениците на новооткритата бензиностанция която се намира в отсечка по която е забранено да се движат камиони ,а без камиони всяка бензиностанция е обречена още повече такава голяма с такива сериозни инвестиции.Почти съм сигурен,че ще станем скоро свидетели на редовно движение на тирове до и от тази бензиностанция Друг такъв местен бизнесмен който строй на главната е Роко левчето където и сега единствено пред неговия магазин не се глобява и се разрешава да се паркира по тротоара и на платното за движение за разлика от пред всички около него нагоре и надолу други такива търговски обекти където се пишат актове поголовно.Така ще бъде и пред новия му магазин сигурно където в момента е забранено спирането,очаква се след откриването му да бъде разрешено.Все пак това са крупни инвеститори ,а не някакви дребни търговчета които са длъжни само да плащат високите си данъци.Да не говорим,че съседния хранителен магазин Дидо е със също незаконен паркинг на тротоара.Но така е ,който си плаща ще му се разрешава да си прави каквото иска.

Анонимен каза...

"...разнообразието на стоки бе под очакваното ... еднотипна стока..." - ами всъщност това си е маркетинговата стратегия на "Т-Маркет", откакто са създадени. Изкупуват огромни обеми от само един артикул и така договарят големи отстъпки от производителя. Така е замислена веригата и така си работи.

Анонимен каза...

Дребните еснафи дето продават по една лимонада на ден и малко халва с 50%надценка, малко доматец и сплут пъпеш с тройна надценка в дюкяна се притесниха и пишат лъжи.

Анонимен каза...

Както и да плюете, както и да се чудите как да очерните всичко, в последния месец в Троян се случват хубави неща, които са факт.

Анонимен каза...

Донка да застъпва да оправя двата входа на Троян. Т Маркет е пародия, но по-добре от нищо, след като нямаме вече и денонощен магазин. Бензиностанцията не е нейна заслуга,а на зетя на вениката и христо станчев от дебнево.А кенефът в парка се откри в чест на застаряващото население на Троян,включително преобладаващия процент работещи в общината.Не могат да стискат ,а до пазара си е път и да не стане белята.Нали Коле?

Анонимен каза...

28-ми, къде си живял преди това, че ти се виждат хубави промени в Троян? В Куба?

Анонимен каза...

Айде този/тази, дето пишат, че Михайлова имала заслуги за магазина, бензиностанцията и фитнеса, да се спре! Тя няма заслуги за нито едно от трите! Ние не живеем на Марс!

Анонимен каза...

До 29-ти: Аз имам малко дете,което често си играе в градинката зад Китайския ресторант, така че не е маловажно наличието на тоалетна... Но ти явно не можеш да вникнеш и да се зарадваш на подобни неща, а само хулиш по хората!

Анонимен каза...

Градинката е пред бившето кино, както и пред Китайския ресторант. Споменавайки сама ресторанта, се дъниш на първо четене с тоя кенеф...Ама то на някои хора са само селски прояви и кенефи в главите (:

Анонимен каза...

Вчера си купих телешки салам, от Т маркет в София. Познайте какво е съдържанието ? Пилешко месо !!!
Гледах 10 минути, за да съм сигурен, че няма грешка ;))))
От трън, та на глог е ситуацията с магазините.

Анонимен каза...

http://www.bgrabotodatel.co/company.php?id_firm=246
Да 27ми ,над 100 негативни мнения относно работата на Тмаркет от всички краища на България без нито едно добро,явно много дребните душици не са само в Троян и само ти си широко скроен с розови очила.

Анонимен каза...

Не виждам смисъл да се коментира тази или онази верига. По-добре е от никаква.По-скоро трябва да се коментират причините поради които Троян е отбягван от всякакъв вид инвеститори.
Задайте си въпроса, защо в Троян няма а в Луковит,Ловеч, Севлиево, Омуртаг, Пещера и т.н. има ?

Анонимен каза...

Защото от стилът на управление на Троян през последните 20 години може да се напиши сценарии за порно филм.Всеки го слага на всеки без значение свой или чужд е ,важното слагане да има.Затова ни отбягват всякакви сериозни инвеститори.

Димитър Любенов каза...

Колеги, излизам от темата с един призив. Освен боклуците на Т-Маркет, Бойкотирайте и новата верига "Лукойл" в града, защото се изгавриха с жителите на града. Няколко дни преди откриването стояха табелки с цени на нафтата от 2.51 лева за литър. Спрях, питах ги преди да отворят дали ще ги оставят и когато прережат лентата, а четирима тюфлеци със скръстени ръце започнаха да ми се смеят, мазнишки. След няколко часа, говоря за събота - 2 август, цената беше 2.64 лева за литър. За такива селски номера, само бойкот и скорошен фалит. Пожелах го на КОП, след като преди година ни дръпнаха шалтера на една сватба, за да се разотиваме, вече е факт. Следват тюфлеците от троянския "Лукойл". Защото, ако продължаваме да търпим всеки втори срещнат да ни плюе в лицето, не на село ще замязаме, а на маймунарник.
С уважение към всички...

Анонимен каза...

На мошениците от Лукойл и аз не мисля да им пълня гушите, колкото до Т-Маркета, смятам че е направо налудничево да се говори за нов голям магазин. пък откривания, успех да кметицата били и пр.
Не помня предишния кмет да е откривал Ромпетрол, новия Петрол, ЦБА....абе въобще пълен смях.
Очаквам скоро кметицата да пререже лентата на някоя каравана, от която ще се продават кебапи на мачовете от "В" група на стадиона, заедно с щастливия предприемач, някой мургав, който не знае и къде се намира данъчното.
Тази е пълна кукувица, на тия които си я избрах да им е честита, да се радват и да доволната и блага физиономия на Енкин, който с нескрито задоволство кръстосва общинските коридори.

Анонимен каза...

Браво на Кметицата. В Троян започва нещо да се случва. Хубаво е, че търси мненията на хората, че направи съвет на бизнеса, че за важните проблеми на града търси мнението на хората. Вярно е, че очакванията към нея са големи - един иска паркинги по "Ботев, друг да се глобява всяка спряла кола. Ако продължи да се вслушва в мнението на хората има шанс да успее.

Анонимен каза...

Жалко е да отричаме всичко направено. Дано Михайлова има силата да не се отчайва от злобата и омразата.

Анонимен каза...

Г-н Любенов, ние сме силни по бойкотите - няма ни в подкрепата. затова сме на такъв хал.

Анонимен каза...

Към № 31. Ами прочети подзаглавието. Защо собствениците да говорят лъжи и да хвалят Михайлова без причина.

Анонимен каза...

относно цената на горивото на Лукойл. Един литър дизел е 2.78 лв в Троян. Същата е и на бензиностанцията на Лукойл преди Севлиево. Нормална цена за магистралата. Но на бензиностанция на Лукойл в Севлиево,дизелът е 2.65 за литър. Такава е цената на дизела на всички бензиностанции в Севлиево. Изводът е ясен...

Анонимен каза...

Аз предлагам,тия които имат по-широки познания по темата да оглавят една гражданска подписка,с която да предявим свето искане градската управа да подпомогне откриването на Кауфланд в Троян!!!
На собствениците на малки магазини за хранителни стоки и зеленчуци давам идеята да продават на цените на хипермаркетите.Тогава ще пазаруваме там,защото ще ни е по-удобно.Все пак като ПРЕКУПВАЧИ не могат да искат да печелят колкото в един голям град.В крайна сметка най-добре се печели от оборот!Ако пък ми кажат,че в Троян не е скъпо-да си гледат работата,ще си пазарувам в друг град,напук на тях.

Анонимен каза...

Магазини, кафенета, кръчми и още много места да си харчат Троянци парите вече са факт. Само не разбирам за какво са ви още магазини? Нима Kaulfland или Billa ще ви оправят икономиката на града или е много евтино там. За град от вече ~10 000 човека има 20 банки, около 50 кръчми, 10 бензиностанции. За какво са ви? На село Kaufland да се прави. Те да не са тъпи да правят инвестиция в умрял град. Ако Троян има жива икономика, сами ще се натискат да идват. Докато мислите да спестите 5 стотинки от салама не чакайте нещо добро.

Анонимен каза...

Някой ще отговори ли защо в Т-маркет хляб Добруджа, производство на Хлебозавод-Троян е на цена 0,85лв., а в останалите магазини-1,00лв.

Анонимен каза...

Някой ще отговори ли защо в Т-маркет бананите са 1,59 лв. - 1 лев по-евтини?

Анонимен каза...

47-ми, аз преди година си купих и по евтин троянски хлебозаводски хляб от едно село до Ботевград и от тогава все се чудя защо тук в магазините хляба е 1.00 лв. Още повече, че в радиус от около 150 км. на север и юг хляба е между 0,55 лв. и 0,85 лв. Нямам никакъв отговор защо е така, освен ако не добавят в нашия, специално за троянци, сребърни йони или друг вид скъпи подобрители. Ако някой има обяснение по въпроса ще се радвам да го чуя.

Анонимен каза...

Ауу поредният икономически корифей се изряза като за олимпиада.Бравус 46-ти, евала!

Анонимен каза...

Защото навремето когато стъпиха в Троян ,на мутрите собственици на завода първата работа им беше със силови методи да изгонят всички доставчици отвън на ефтин хляб,а с помоща на общината да затворят месните малки фурнички най вече по селата така ,че всякаква конкуренция в рамките на един месец беше елиминирана пред погледа на куките ,които все пак бяха пуснали една обява за оплаквания за да замажат положението.

Анонимен каза...

Питайте Стаменка Дамянова защо е така с цената на хляба...

Анонимен каза...

Към 43: това е казано от бизнес - етика. Я да каже Михайлова защо изгони белгийският инвеститор, който искаше фабрика да направи и да наеме хора? Същият замина за Угърчин....
Я да каже Михайлова защо изгони и Контарини, който искаше втори цех да направи? Предложи му земеделска земя за 12,50 евро....
Стига с този евтин популизъм!

Анонимен каза...

Ако се опитвате да ми обясните, че времето на мутрите не е отминало или че един единствен човек в Троян е виновен за цената на хляба, няма да повярвам. Тук не се продава само хлебозаводски - има и на други производители, но е все на тази цена. А тя датира от момента, когато в цялата страна се повиши на 1,00лв за кг хляб - следователно 0,650 кг трябваше да струва около 0,65лв, но се качи специално тук на лев и никой не говори за това. Затова продължавам да питам защо в Троян цената на хляба е толкова висока и на какво се дължи разликата с цената в останалите населени места, да не кажа в цялата държава?

Анонимен каза...

54, ами защото нямаше магазин от истинска верига като Т-маркет, колкото и да го плюят по- горе дюкянжиите, дето слагат луди надценки. Накупете си при таз промоция олио, другата оцет и т.н.

Анонимен каза...

Защото,53-ти, главите мигат с мазни очички изпод очила и дават нареждания с дебели пръсти на куклата Донка. Шивачът командва от търнето или от Беклемето, в Троян желязненския крадец отново се вихри както преди. До тук нищо ново или странно...Чудя се само докога тоя глъв народ, ще продължава да мисли в синьо,червено,оранжево?Кога ще им стане ясно ,че няма партии щом ще се краде.Всички са в кюпа!Прикриването зад абревиатури като герб,бсп,сдс в Троян е толкова смешно и прозрачно.Видно, е че сега тюрлюгювеча е пълен !

Анонимен каза...

Тази сутрин бях в Т-маркет.Порното беше пълно!!!Ако новите собственици мислят да менажитат обекта по този начин,много скоро ще трябва да напускат Троян.Стоки -малко и със съмнително качество,ЦЕНИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ на поставените етикети,персонал-недостатъчен!!!Може в града да няма конкуренция от други вериги,но Ловеч и Севлиево са близо,а и ние знаем какво да правим!

Анонимен каза...

До Управителя на Т маркет. Добър Ви е магазина като аранжимент, цените са атрактивни. Сложете още една каса, че става навалица и съм свидетел как хора оставят покупките си дето намерят и възмутени излизат.Успех Ви желая.

Анонимен каза...

И аз останах много изненадана, когато близки от Плевен ми казаха, че са купили троянски хляб(голям, нарязан) за 0,65лв. И то не от голям магазин!

Анонимен каза...

Днес бях в Т-маркет, отдавна не бях виждала магазин с толкова празни рафтове...

Анонимен каза...

Обръщам се към №20, а и към всички останали, които са разочаровани от новата ни придобивка магазин Т-маркет. Като за начало се зарадвах и към третия ден след откриването реших да напазарувам от там. Щях да имам гости вечерта и реших да ги гощавам с печено пиле. Още при разопаковане на пилето вкъщи, ми подмириса неприятно, по-късно вечерята не протръгна, защото печеното пиленце продължаваше да мирише. На следващия ден нашето вечерно пиле тотално се развали. На топлия щанд междудругото предварително попитах дали е прясно, магазинерка утвърдително ме успокои и гордо защити качеството на птицата. На същото мнение са и други клиенти, пазарували въпросните печени пилета. За бога троянци не купувайте тези пилета!!!

Анонимен каза...

И аз си купих печено пиле, нищо му нямаше, много си беше вкусно даже!

Анонимен каза...

http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=246
62 ри хубаво пиле ама 100 мнения от цялата страна и все негативни ,да и се отяде от тази верига.

Анонимен каза...

Само ГЕРБ Младежи!

Анонимен каза...

По колко е троянския хлебозаводски?

Анонимен каза...

Аз го купувам по левче.

Наблюдател... каза...

64. Анонимен каза...
Само ГЕРБ Младежи!


Имаш в предвид ГРОБ-Онанисти!

Анонимен каза...

Вчера посетих магазина за първи път и останах много разочарована - имаше много стоки с цени по-високи от аналогични стоки в кварталните магазинчета. Малко пространство за клиентите, малък асортимент стоки и накратко казано - освен смяната на логото на магазина - нищо ново

Анонимен каза...

Гена, проучи въпроса, защо хляб Добруджа 0.700кг.в Т-маркет се продава по 0,85лв., а в останалите магазини на община Троян 0,600кг.по 1,00лв.,след като производството му е в Хлебопроизводство-Троян

Анонимен каза...

До 68,

Г-жо/це,
Ми нали това дъвчем 3-4 години вече тук!
Не искаме измислени марки супери,не искам квартални магазинчета с цени като в МОЛ, не искаме местни простаци търговци да ни продават залежяващи боклуци и прочие...

Анонимен каза...

Да, наистина, новооткритият Т-маркет е подигравка за троянци, а госпожа кметицата гордо го открива - като няма какво друго да открие.

Анонимен каза...

Пълна подигравка!!!Асортиментът е 2-3 пъти по малък от предишния магазин СБА,жив ТАШАК е този измислен маркет!!!!!!!!

Анонимен каза...

68. Анонимен каза...
останах много разочарована - имаше много стоки с цени по-високи от аналогични стоки в кварталните магазинчета. Малко пространство за клиентите, малък асортимент стоки

68, ти май си от тези с кварталните магазинчета, дето години слагаше големи надценки и Троян беше най-скъпия град, вече свърши,лопай кепенците!

Анонимен каза...

защо хляб Добруджа 0.700кг.в Т-маркет се продава по 0,85лв., а в останалите магазини на община Троян 0,600кг.по 1,00лв.,след като производството му е в Хлебопроизводство-Троян

ХА-ХА много ясно - Бизнесмени, бизнес-дами отворили в гараж или мухлясала одая магазинче и надценки до небето. Кара бус ръждясал, ама мерц!
Кат го питаш какво работи, отговаря- президент!

Maрина Троянска каза...

Неприятно изненадана съм от претъпкания с любопитни купувачи и необучени касиерки магазин. Огромните опашки, цените, които изобщо не са "народни", липсата на асортимент... Не заслужавахме това, редовите троянци... Е, докато в града ни не се появи магазин от веригата на "Лидъл", "Кауфланд" или "Пени", ще прибягваме - както и до сега - по един път на месец да си купуваме стоки от първа необходимост до Ловеч... така де... Макар че плащаме бензина, ни излиза по-изгодно да пазаруваме там! Жалко за града ни!!!

Old троянец каза...

Взе ми думите от устата :0)

Анонимен каза...

А,сега сещате ли се ,защо и бензиът ни е по-скъп?Всичко е синджир-марка.Малките общини са място за обогатяване на т.н. бизнесмени.Много често"вносни",от столицата или там някъде.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |