Откриха бензиностанцията на „Лукойл”

* Третата троянска бензиностанция на голяма верига – след тези на „Петрол” и „Ромпетрол”, но безспорно най-модерната и с най-много екстри

В КРАЯ на миналата седмица (петък, 3 август) бе официално открита най-новата троянска бензиностанция – от веригата „Лукойл”. Обектът, както вече сме ви информирали, е от типа франчайзинг, т.е. изграден изцяло по правилата, изискванията и стандартите на голямата верига, но стопанисван от по-малка местна фирма (в случая - предприемачите Вълеви, които доскоро бяха собственици на един от най-големите хотели в района, „Веника Палас” в с. Чифлик – бел.Т21).

НОВАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ „Лукойл” (Троян) се намира в кв. „Велчевски”, на мястото на старата бензиностанция на „Петрол” срещу ИПЖЗ, а строителството започна през м. май миналата година. Това е третата троянска бензиностанция на голяма верига – след тези на „Петрол” и румънската „Ромпетрол”, но безспорно е най-модерната и с най-много екстри. Очакванията на местното шофьорско братство пък са тя да повиши стандартите за продажба и качество на предлаганите горива и да регулира цените.

ЗА ОТКРИВАНЕТО на бензиностанцията в Троян пристигна регионалният търговски представител на „Лукойл” за Северна България Мирослав Трифонов, който заедно с кмета Донка Михайлова преряза лентата на обекта. „Една дългоочаквана за троянци придобивка вече е факт, пожелавам успех на хората, които носят отговорност за нейното управление и на всички нейни клиенти”, каза в приветствието си г-жа Михайлова. Г-н Трифонов пък подчерта, че очакванията му са за много добро качество на обслужването. Бе отслужен и водосвет, а в благословията си отец Марин напомни, че в навечерието на празника на Божията Майка (Голяма Богородица, 15 август) в Троян започнали да се случват хубави неща - връзката бе с двете промоции ден по-рано (на магазин „Т- Market” и на фитнес на открито в централната градска част.) „Нека бъде така и занапред - да има духовно и материално благополучие за хората тук”, пожела божият служител.

НА ОТКРИВАНЕТО цените на основните горива - според информационното табло на „Лукойл”, Троян - не се различаваха от тези на повечето троянски бензиностанции: бензин А-95H – 2.63 лв. (ден след това най-масовият бензин скочи на 2.67 лв), дизел - 2.64 лв., газ – 1.21 лв. Въпреки че бе официално открита в петък, в събота бензиностанцията все още не работеше с клиенти и същинското й отваряне стана ден по-късно.

Т21

31 коментара:

Анонимен каза...

"... Но безспорно е най-модерната и с най-много екстри..." Успокойте се малко, това е бензиностанция, не телевизор

Анонимен каза...

(в случая - предприемачите Вълеви, които доскоро бяха собственици на един от най-големите хотели в района, „Веника Палас” в с. Чифлик – бел.Т21).--:),a za6to do skoro se pitame nie?

Анонимен каза...

Щот са убавци

Анонимен каза...

Нали трябва някъде да изперат укритите пари и данъци!

Анонимен каза...

Сега ко шъ праим като там нема право да влизат тирове,а без тирове всяка бензиностанция е обречена.Защо ли си мисля ,че ще има пак съдействие на общината и ще бъдат нарушени правилата за движение както през Т маркет с измисления паркинг на тротоара и платното за движение.

Анонимен каза...

Дилянчо Енкин ( ДЕЛИ ЕНКИН) чрез консултантската си фирма сега ще лапа още повече отколкото преди. Тя и Донка си му е слуга, така че ще прави милиони.

Анонимен каза...

6-ти, "много си тъп, Саше, ама много си тъп..." И завистлив

Анонимен каза...

Не знам кой кво ще лапа и кой какво ще папа, но по-важното е, че Лукойл има вече и в Троян, бил той и франчайз. Предпочитам ги пред Троянефт, Йоана и Петрол и затова ще зареждам там.

Анонимен каза...

Горивата на Лукойл са си горива на Лукойл. Стига само Краевци и Мецовци са папали, вече има конкуренция, дори и по качество. Стига вече само те са налагали монопол!

Анонимен каза...

Това с Лукойл, трябваше да се случи много отдавна.И ако в основата на начинанието не стоеше Христо Станчев от Дебнево, задругата на еснафите,нямаше да допусне това събитие да се случи.

Анонимен каза...

Добре дошъл на Лук Оил в троянското картелче. Ще се съберем, ще ударим по едно марково уиски и ще се разберем за цената на горивата. Мила картелна троянска картинка.9-ти, имаш надежда че ще продават на по-ниски цени? А дано, ама надали, казало Айшето на Асан когато той я завел в спалнята и я попитал дали е девствена.По троенски лафа е: Чувай хуйо.

Анонимен каза...

Вашата клубна карта за ползване на отстъпка при плащане в брой важи за неограничено количество заредено гориво. С нея ползвате отстъпка в размер на минимум 5 стотинки на литър бензин или дизел и минимум 2 стотинки на всеки зареден литър газ пропан-бутан, в почивни дни още -2 ст.

Анонимен каза...

Идеално 12-ти,макар и трохички пак е нещо в сравнение с досегашното предлагане...

Потребител каза...

Че то и по другите предлагат намаление с клубни карти.Даже на "Троянефт" може да заредиш и с карта на фонд "Доверие". Така че нищо ново под слънцето.

Анонимен каза...

Лукойл Севлиево дизел 2.64 за литър. Лукойл Троян 2.78 за литър. Разликата има значение...

Потребител каза... каза...

Каквато ни управата, такива ни и безинджийниците!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Силно се съмнявам, че високите стандарти на "Лукойл" позволяват да има мизерна и ръждива гумаджийница в двора на бензиностанцията. Очаквах, че собствениците като правят новата бензиностанция модерна и по висок стандарт, ще изринат и тази грозна гледка, но явно няма да е точно по стандарта, а пак типично п нашенски ще си търпим циганията.

Анонимен каза...

18-ти, изложи се !Гумаджийницата нито е мизерна, нито е ръждива. Недей да пишеш глупости, щото някой от там не ти изнася.Дайте да бъдем обективни.

Анонимен каза...

15. Анонимен каза...

Лукойл Севлиево дизел 2.64 за литър. Лукойл Троян 2.78 за литър. Разликата има значение...

Ето това ще е голямата далавера от тази бензиностанция,и при 7 стотинки отстъпка ще сме пак поне със 6 стотинки от нормалните цени на Лук Ойл.

Анонимен каза...

Глупчовци такива. Имаше един даскал навремето и
тои казваше: Гледа и невижда,слуша и нечува!!!
Цената на дизела е 2.64лв,а 2.78лв е по-скъпия с
добавки. Четете правилно.......

Анонимен каза...

Как пък да не била мизерна гумаджийницата? Не само е мизерна и грозна ами и прилича на тенекиените бараки на циганите или на дърварниците по комплексите.

Анонимен каза...

Ми ей тъй, не е мизерна. Дай доводи като пишеш поне.2 пъти съм сменял гуми там, не видях мизерия,вътре чисто и подредено,а онова здравото момче ми направи отстъпка,и смяната с баланса ми бе безплатна.

Анонимен каза...

Само тъпаци и комплексари могат да злобеят, когато в Троян нещо се създава. Чудя се на такива хора - явно имат нужда да сеят омраза и хули. Дано да имаме повече открити обекти в бъдеще.

Анонимен каза...

21,щом вярваш , че има добавки в дизелът от 2.78 зареждай от него. Да ти е хубаво карането с този дизел

Анонимен каза...

(в случая - предприемачите Вълеви, които доскоро бяха собственици на един от най-големите хотели в района, „Веника Палас” в с. Чифлик – бел.Т21).

Очаквайте наскоро...предприемачите Вълеви, които доскоро стопанисваха бензиностанцията на „Лукойл.

Анонимен каза...

Ако не натиснат(купят) Донка и ченгетата да им разрешат да зареждат тирове и камиони в разрез с правилата за движение в този очастък на града,това наистина ще стане факт.

Пич и половина каза...

Да ама Калинка не чака да вземат бензинаджийницата и яхна джипа "Мерцедес".Ай, сифон бе...

Анонимен каза...

Абе то с борчове за милиони всеки може да яхне Мерцедес.

Анонимен каза...

Да,ама им и дреме на......а.

Анонимен каза...

До: 26, 27, 28, и 29......
Мили съграждани....вместо така да злобеете, замислете се Вие какво сте постигнали........?!С "борч" или без.....това е факт. Хората си я направиха и си работи вече четвърти месец. Ако не Ви изнася, проблема си е Ваш! Ми вземете Вие по един "борч" и направете "ОМV" например...... Хайде де. Всеки може да стои пред монитора и да злослови...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |