Самоуби се известен троянски коафьор

* 64-годишният С.П. се прострелял в корема със самоделно оръжие тип „писалка”

НА 6 АВГУСТ във Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП) в Троян постъпил за лечение с огнестрелна рана в областта на корема 64-годишният С.П.; сигнал за инцидента бил подаден в Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян в 9:45 ч. По-късно С.П. починал от раните си. От проведените оперативни действия се установило, че пострадалият е направил опит за самоубийство със самоделно огнестрелно оръжие с метална цев (тип „писалка”, калибър 5.6 мм).

ПО СЛУЧАЯ е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 128, ал. 1 от НК, което подсказва, че не се изключват и други версии за смъртта (инцидент или убийство). По наша информация починалият е колоритният троянски бръснар Стойко П., който от години боледува, а в последно време бе на легло и не излизаше от вкъщи.

Т21

6 коментара:

Анонимен каза...

Много кофти.

Анонимен каза...

БОГ ДА ГО ПРОСТИ!

Анонимен каза...

Бог да прости човека.

Анонимен каза...

Лека му пръст ,хубав човек беше!

Анонимен каза...

BQHME SI PRIQTELI OT MNOGO DYLGI GODINI,HUBAW 4OWEK,BOG DA TE PROSTI,PRIQTELIU,DANO DU6ATA TI E NAMERILA KRASOTATA,ZA KOQTO SI MI RAZKAZWAL!

Анонимен каза...

БЯХМЕ СИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ-ХУБАВ И СТОЙНОСТЕН 4ОВЕК ,БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ,СТОЙКО,ДАНО ДУ6АТА ТИ Е НАМЕРИЛА КРАСОТАТА,ЗА КОЯТО СИ МИ РАЗКАЗВАЛ,ПОКЛОН!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |