Младите от ГЕРБ искат втори управленски мандат

* Иван Миховски: „Трябва да ни се даде възможност да довършим започнатото” * Йоан Димитров: „ГЕРБ продължава да интегрира младежи във властта и този факт е много важен за бъдещето
на страната ни”

„НА НАЦИОНАЛНОТО СЪБРАНИЕ разбрах, че европейските организации подкрепят ГЕРБ за втори мандат и трябва да ни се даде възможност да довършим започнатото, да се доизгради инфраструктурата на страната“. Това заяви Иван Миховски – общински съветник и председател на общинската младежка структура на ГЕРБ – Троян, участник в провелото се на 8 юли в София отчетно-изборно събрание на младежката организация на партията. Г-н Миховски подчерта, че ПП „ГЕРБ” има изключително толерантно отношение към младите хора и подкрепя реализацията им. Доказателство за което е и присъствието на много млади хора във властта - в момента от структурите на Младежи ГЕРБ има 5-ма депутати, 10 кметове и 55 общински съветници; зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството и наш земляк Николай Нанков също е член на младежката структура на ГЕРБ.

ДРУГИТЕ ТРОЯНСКИ УЧАСТНИЦИ в националния партиен форум бяха Василена Вачевска, Йоан Димитров, Ангел Русев, Емилиян Евтимов, Бисер Методиев, Преслав Иванов, Милен Михов и Марин Сираков. „ГЕРБ продължава да интегрира младежи във властта и този факт е много важен за бъдещето на страната ни”, коментира Йоан Димитров. „Изключително съм впечатлена от изнесените по време на доклада на Бойко Борисов факти за постигнатото през мандата до сега“, сподели Василена Вачевска. Припомнена бе и положителната оценка за работата на Младежи ГЕРБ, дадена от партийния лидер и министър-председател на България: „Отминалата година бе изпълнена с много политически предизвикателства, но благодарение на вас и вашата всеотдайност ГЕРБ отново доказа, че новият начин на мислене, политиката, основана на ценности и реформите формират пътя занапред на България“.

(по информация от Младежи ГЕРБ – Троян)

Още по темата:

69 коментара:

Анонимен каза...

Дано Господ ни пази от ГЕРБ-млади и ГЕРБ-стари!
Ако този народ има малко здрав разум - тези "хубавци" ще видят втори мандат през крив макарон!?!

Анонимен каза...

Ще видят № 1, ще видят, защото Станишката се е запънал като костичка на г-з и не ще де си ходи. Те БСП не че са кой знае какви хубавци и те, но по този начин Станишко ще им подари втория мандат. И едните и другите са от едно котило, нали ги виждате и тези и онези какво представляват. Мъка, мъка!

Анонимен каза...

„Изключително съм впечатлена от изнесените по време на доклада на Бойко Борисов факти за постигнатото през мандата до сега“, сподели Василена Вачевска.
И това девойче има претенции за интелект?Ми я направо се изруси като майка си и ходи естествено тъпа,барем ще си имаш оправдание!

Анонимен каза...

До 3ти като постигнеш и половината на това което е направила д-р Дудевска тогава ще се обаждаш а колкото до това кои е естествено тъп има някои но определено не е тя ами маи си ти

Анонимен каза...

Неграмотник си 4-ти !

Анонимен каза...

Бойко в учебниците - и Сталин не си е позволил…


Ще си призная, че смятах да пиша на тази тема по-късно – след като проследя внимателно реакциите на медиите и след като се запозная детайлно с авторите и мащаба на безобразието. Безобразието, разбира се, е включването на урока за управлението на Борисов и ГЕРБ в учебниците по история на България.

Но реших да пиша сега по три причини. Първо, първите реакции на медиите са просто иронични и леко присмехулни, което значи меки, прекалено меки. Второ – дадох си сметка, че и замесените в тази история лица, и съдържанието на урока, са периферни детайли от този отвратителен пейзаж. Той не би бил по-малко отвратителен, ако в учебника действащият режим се оценява така, както го оценяват неговите критици. И трето, говорих с мой приятел, сериозен учен, който от години се занимава с проблема за пренаписването на учебниците по история, и той ме убеди, че този абсурд наистина изисква незабавна и крайно остра публична реакция.

Всяка власт се мъчи да пренаписва историята в посока на собствените си политически цели. Ако е цивилизована, го прави по-цивилизовано, съобразявайки се с култура, традиции, памет.

А ако не е?

Анонимен каза...

Такъв просташки и брутален опит, какъвто ни поднася сегашната власт, надминава границите дори на най-чудовищното въображение. Дори Йосиф Висарионович Джугашвили, по-известен като Сталин, един от най-кървавите, ако не най-кървавият диктатор в световната история, изчака от 1922 до 1938 година, преди да се самовъзвеличи, и то в историята на собствената си партия, а не в историята на Русия. При това „История на ВКП (б)”, доколкото ми е известно, никога не е влизала като задължителен учебник за обучение в средни училища, а само във висши училища и казионни партийни школи.

Ако милият ни премиер, който трепери отсега за втория си мандат, се беше самопровъзгласил за император Жан Бедел Бойкоса Първи, и беше наредил да му построят паметници на всяко място, където е рязал лентички и е пъхал залци в устата на девойки, поднасящи му погачи, за да пукнат те, ако някой случайно е решил да трови него, по-лесно щях да го изтърпя. Но това да се опитваш да увредиш по този примитивен начин съзнанието на цяло подрастващо поколение, не мога да го изтърпя.

Политическата цел на мероприятието е проста като правдата, както би казал Владимир Илич Улянов, по-известен като Ленин. Да се промият мозъците на гласуващите за първи път догодина, като за целта се впрегне да тегли скрибуцащата каруца на ГЕРБ и една от най-мощните дисциплинарни институции, каквато е училището. Даже няма да коментирам това, че става дума и за грубо нарушение на Конституцията на страната.

Безобразие е, разбира се, и включването на уроци по история за целия период от 1989 година насам. Но за действащ политически режим в навечерието на предизборна кампания – е, просто нямам думи.

Анонимен каза...

Няма да навлизам в сложността на проблема за политическото пренаписване на историята, за да не се отклоня от главното – да споделя гнева, който ме изпълва. Но включването на периоди от политическата история на нацията в образователни програми би следвало да бъде предшествано от поне няколко базови консенсуса, изградени в професионални общности и възприети от историческото самосъзнание на народа. Все още е проблем дори периода 1944-1989 година, след като има съществуваща партия, претендираща за властта в страната, която биографично не се е отрекла от чудовищните престъпления на комунистическия режим през този период и, следователно, от своята отговорност за тези престъпления.

Да, и прочутото съчинение на великия хилендарски монах в крайна сметка не е лишено от политически мотиви. Но то се появява не случайно във втората половина на 18 век, именно защото тогава започва да се изгражда български национален дух, и да търси исторически основания за своето съществуване.

Мен не ме интересува на какво ще бъдат учени учениците и върху какво ще бъдат изпитвани относно великото управление на магистралния гений. Не ме интересува как по този начин ще се пробужда герберското самосъзнание, имащо единствен исторически аналог със самосъзнанието на лумпените, масовизирали комунистическата партия в края на 40-те години на миналия век. То се крепи върху три кита, които винаги се разпространяват, когато народът ни започва да оскотява под пресата на една репресивна власт, обричаща го на несвобода и мизерия – мозък на пиле, крадливост на сврака и морал на недохранено вълче.

Анонимен каза...

Времето ще покаже дали това самосъзнание ще стане доминираща черта в живота на нашите деца. Но поне трябва да ги предпазим от опита да им промиват мозъците чрез образователната система.

Знам, че доста хора ще си кажат – какво толкова се пали тоя. Затова ще добавя – този път не само се паля, но смятам и да паля, и ще търся съмишленици и последователи. Нека изкупим тези учебници, когато се появят по сергиите, и нека ги горим пред тежките високи врати на Министерството на образованието и науката. И Президентството е близо, тъкмо президентът да гледа и да се учи.

Нищо, че учебниците приличат на книги, а книги не бива да се горят. Този ще е боклук, приличащ на книга, а боклуците е редно да се изгарят. По-добре е, разбира се, тези боклуци изобщо да не се появяват, а да се изчистят боклуците, обитаващи кабинетите в правителствените учреждения. Но това зависи от волята на всички ни, все пак още сме демократична страна, може би.

А на иначе симпатичния историк и египтолог Сергей Игнатов бих пожелал, ако има капка достойнство, да се върне мислено към обвитото с митове време на Аменхотеп ІV и да направи някои фриволни аналогии, преди да принуждава българските ученици да зубрят за новопоявилия се Атон от Банки. А може би и за новопоявилата се Нефертити Фидосова. Много е вероятно в българската история името на Борисов да остане в същата степен, в която името на Аменхотеп е останало в долината на царете.

Може и да бъркам в преценката си, но аз не пиша учебник по история, а публицистичен текст. И понеже увеличаващ се брой хора в България имат преценка, близка до моята, единственото достойно мъжко действие, което министър Игнатов от тук нататък може да направи, е да спре безобразието, стига да му е по силите, или да подаде оставката си.
Цветозар Томов

Анонимен каза...

http://lovnaribkabananka.blogspot.com/2012/07/blog-post.html

Анонимен каза...

http://neverojatno.wordpress.com/2012/07/14/bednite/

Анонимен каза...

Соня Иванова посвети песен на Бойко Борисов

Video: http://www.youtube.com/watch?v=IY1l47tGjrw

Соня Иванова пусна новия си проект „Гербер“. Текстът на песента е на Иван Тенев, а музиката и аранжиментът са авторски на Димитър Гетов, което недвусмислено подсказва, че изпълнителката не залага на фолк ритмите, а се стреми към поп звученето. Ако се заслушате в музиката ще усетите, че невпечатляващият с иновативност „Гербер” носи духа на шлагерите на Веселин Маринов.

Видеоклипът е заснет край Бистрица от екип на музикалния канал DSTV. Младата певица вече е част от новопоявилата се компания HI MUSIC.

Според слуховете Соня Иванова е една от жените, забелязвана често да посещава дома на родния премиер. Той дори бил инвестирал в нейната музикална кариера, но с едно условие – да му посвети песен, не само на него, но и на цялата партия ГЕРБ, твърди пиарът на HI MUSIC Ангел Дончев.

“Направихме песента по моя инициатива. Харесвам цветята, любимото цвете ми е гербер. Дали е случайност или вдъхновение от партия ГЕРБ ще си премълча. Не отричам, че харесвам и подкрепям политиката на ГЕРБ”, споделя лаконично Соня.

ЕЙ ТАКА СЕ ПРАВИ ! ! ! БРАВУС ! ! !

Анонимен каза...

http://sulla.bg/2012/06/29/2681.html

Анонимен каза...

http://e-vestnik.bg/15082/ofitsialno-mediite-mu-prechat/

Анонимен каза...

Крайно време е да се посвети песен на великия водач на маймуните Чусаоп МиНак! Разбира се ,песента ще бъде изпълнява от хора на момчетата и момичетата от ГЕРБ Младежи Троян, с диригент Сашо Данков!

Анонимен каза...

http://e-vestnik.bg/15109/kakvo-skriha-ot-chitatelya-balgarskite-vestnitsi-tabu-za-kritika-sa-borisov-bankite-borislavova/

Анонимен каза...

http://e-vestnik.bg/15077/boyko-i-blogarite-napanala-se-planinata-i-rodila-mishka/

Анонимен каза...

Европа е изправена пред кошмарна ситуация поради атаките срещу демокрацията в България, Румъния и Унгария. Това се казва в анализ на авторитетното австрийско издание "Die Presse"

Атаки срещу демокрацията и върховенството на закона в Румъния, България и Унгария предизвикват недоволство в Брюксел. Европа е изправена пред кошмарна ситуация, се казва в анализа и се подчертава: Последните събития в България и Румъния са тревожен модел - партиите в двете държави смятат, че политиката е екстремна игра, при която печалбата или загубата на играещия трябва да бъде балансирана от печалбата или загубата на другите участници.

"След като вземат властта или сформират коалиция, партиите вземат всички ключови постове за отрицателно време - от председателя на Конституционния съд до ръководителите на статистическите институции. По този начин те се опитват да циментират тази хватка на властта колкото е възможно най-дълго време", пише още изданието.

В България, Румъния и Унгария действа един и същи принцип - всеки, който не е с нас, е срещу нас. След последните събития в София и Букурещ двете страни едва ли скоро ще се присъединят към Шнгенското пространство, коментира още австрийското издание. /БГНЕС/

Анонимен каза...

Гледам, щаба от критици отново се активира.

Анонимен каза...

Ами тея критиците да дадат гласа си за мишката Станишев или за оная мърла Кунева, да видим тогава кво ще е положението! Много има знаят устите, ама наистина не виждаш положителните неща, направение от Герб за тези 4 години, било то и магистрали...

Анонимен каза...

Никой е отрича направеното.Но, направеното теб по никакъв начин не те касае. Магистрала Хемус е няма такава и ако изобщо ще се почва, ще е 2020 година. На местно ниво троянските представители на партия ГЕРБ(всички до един членове на БКП) вкараха общината в дълг от 4 милиона лева.Защо ,защото така или иначе отговорните хора прибраха комисионните и само за 4 години,една определена група рязко смени стандарта си. Управлението на Минко Акимов мощно подкрепяно от Светослав Дочков, Марин Радевски,Йордан и Сашо Данкови, по никакъв начин не се различава от това на Дилян Енкин.Общински съветници от ГЕРБ Троян,печелеха накрая на мандата обществени поръчки ?!??!Ремонтираните улици не издържаха и една година и започнаха да се рушат.Ремонтът в Лъгът сви улиците, но за сметка на това до фабриката на общинския съветник Марин Радевски се строи улица,минаваща през най-населения квартал на Троян?!?!?!? И още и още...

Анонимен каза...

Не се интересувам от политика активно. Само че имам очи. От миналата година насам нищо, ама нищичко не се прави в Троян. Даже не се почиства града. В тези жеги улиците са пълни с прахоляк. Кучета се гонят на воля по центъра. То, добре са кучетата, че иначе пукнат човек няма да срещнеш. Да се каже, че не съм фен на герб, ще е доста меко. Ама все пак за 9 месеца новата кметица освен добро впечатление, друго не прави. Лично съм пострадал от управлението на герб в Троян. Все пак като гледам сега как нищо не се случва, май преди беше далеч по-добре. Настръхва ми косата, като си помисля, че комунетата може да дойдат на власт и в парламента. Най-големият ми ужас е, че може да се обединят и тия и ония. Е, тогава ще ни се ... майката!

Анонимен каза...

Никой не ви иска. Няма нужда да ни довършвате. Кой ще плати новите учебници и каква е цената?

Анонимен каза...

Никой не ви иска. Няма нужда да ни довършвате. Кой ще плати новите учебници и каква е цената?

Анонимен каза...

Аз пък като чета из интернет европейските организации вече смятат, че не сме били въобще за техния съюз - намеса в работата на съда и прокуратурата, погазване свободата на словото, корупция, опит за погазване на конституцията, измами и каквото се сетите още. Премиер - бивша мутра, лъже и маже за щяло и нещяло, без дори да има нужда. Последния пример - шефа на ЦРУ - Вашия вожд го водил по кафета и ресторанти, оня въобще не Го е виждал. Или се поосъзнайте и се поогледайте, или Го послушайте и дайте пример. Той каза преди време, че спокойно можете да си купите по някоя овчица, козичка и да ги пасете на Къпинчо - дайте пример на останалите. И да не забравите - за обяд картофи с мас.
Амин.

Анонимен каза...

Да ви се не видят политиките!!! Измийте улиците, че газим в прахоляк до колене!!! От 5 месеца моята улица не е виждала миене! Само разни се разхождат с едни метли и вдигат целия прахоляк във въздуха!!! Измийте ги, мамка ви!!!

Анонимен каза...

Стой на сянка и се моли за дъжд!

Анонимен каза...

Без коментар,жалко само че млади хора стават феодални комунистически симпатизанти на тази дс структураааааааааааа,дано останат само в учебниците по астрономия.;;;;;;;;;;;;;;;;между другото :
втори мандат през крив макарон

Анонимен каза...

Кои сте вие на снимката? Какво сте учили? Каква обществена работа сте вършили? С какво си вадите хляба? Кои са родителите ви?В момента сте само едни нови кандидати за слава, която естествено минава през нови погроми на общината.Никому непознати, с нищо неизявили каквито и да е способности.Струва ми се раничко ви е за управленски претенции. Не бързайте, направете така, че гражданството да ви покани, а не вие да се сабопредлагате.

Анонимен каза...

даите по един банан на младите маймуни.вожд,учител,комсомол,нали!

Анонимен каза...

Дерзайте момчета и момичета и хич не обръщайте внимние на комунетата тук. Правете каквото можете, надявам се ще е за добро. Това трябва за промяната, нови хора, нови идеи, ентусиазъм.

Анонимен каза...

На следващите избори ще имате една хубава тройна коалиция ГЕРБ БСП ДПС от нови, стари и мургави комунета, и тогава дупе да ви е яко и поздрави от БКП и ДС.

Анонимен каза...

Най-големия ми кошмар. Но като гледам как се затоплят отношенията герб-бсп на местна почва, нищо чудно.

Анонимен каза...

А те били правили молим ти се!И какво точно правят,че не ми стана ясно,освен да се изумяват от Б.Б.? На тия момчета и момичета дали им е ясно,че дядо им минко и тайфата покрай него ,за 4 години окрадоха повече отколкото чичо им дилянчо за 12?Ясно им е ,ама се правят на утрепани.А какви идеи от тези хора да очакваме,я ми кажи?Че има един работен ден през живота си,че ако не са мама и тати,не могат си обу обувките (:
Дали им е ясно,че троянци заложиха на чусаоп за да изтръгнат града от лапите на другаря енкин,а минак се смаза да краде?

Анонимен каза...

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ Е ДЪЛГОСРОЧЕН ПРОЕКТ НА СОРОС
Фондация „Отворено общество” на милиардера Джордж Сорос, с участието на местни олигарси, грижливо подготви и постави Бойко Борисов на власт.
След голямото осиране на Костов и синята агитка на Сорос, запратени с мощен шут от българите в най-отдалечения ъгъл на политическото пространство, откъдето не могат да се измъкнат и до днес, за да се разбърка окончателно българското политическо покер-тесте от нищото се появи царят, който яхна българския политически гняв. Разбира се и той набързо се оака, след което във властта бе монтиран странния политически сурогат „тройна коалиция”. Последното бе ярка манифестация на отчаяната политическа недостатъчност в страната. И двата политически естаблишмента, независимо от вътрешните си характеристики, сложиха прът в колелата на „Отворено общество” и рязко забавиха изпълнението на плановете на Джордж Сорос. Очевидно бе настъпило време за „евристични” действия, защото нито сценарият от януари’97 бе вече възможен, нито напълно дискредитираните субекти от наложената до момента в България фалшива политическа класа имаха потенциал да разчистят оперативен простор за геополитическите планове на Сорос на българска почва. И тогава се роди сюжетът „Бойко Борисов”. Това бе един откровен проект-заговор за извършване на преврат срещу политическата система в Република България. Замисълът на Сорос, който няма нищо общо с класическите схеми за въоръжени ударни групи, мълчалива или активна подкрепа на военните и/или полицеските сили, бе базиран изцяло и единствено на авангардните постижения на социалния инженеринг и политическият маркетинг, а преки извършители станаха медиите с най-активна подкрепа и намеса на САЩ и мълчаливото съгласие на ЕС!…
Христоматиен пример за неоколониализма на ХХІ век в действие бе разигран най-безсрамно в задния двор на Европа от един международен аферист и неговия български слугинаж.

Анонимен каза...

Дневен ред на заговора в дати:
2002 (ноември) – Учредено е сдружението „Глобална България”
2005 (ноември) – Регистрирана е фондацията „Типинг пойнт”
2008 (май) – Стартира национален телевизионен канал Re:TV
2009 (юли) – Проектът „Бойко Борисов” е осъществен

2002 – „Глобална България”. Всичко започна с наполеоновия комплекс на една странна фигура пръкнала се заедно с царя от нищото. Бойко Борисов – неосъществен таен агент на ДС, осъществен пожарникар, охранител, мутрафон, каратист, бодигард, но с впечатляваща лична харизма и невероятна вродена способност за системно изграждане на собственото си „лице за публиката”, талант, работещ денонощно, вероятно дори и когато спи. И късметлийското съжителство с една жена, за която сп.Тема отбелязва: „Там, където има пари, Цветелина Бориславова винаги има готов проект.” В този смисъл вероятно има значителна доза истина в твърдението на мнозина коментатори, че Бойко Борисов е проект на
Цветелина Бориславова. Шефката на СИбанк, чиято бурна биография предполагам е добре позната на читателите ни, при първи прочит не показва признаци на обвързаност с „Отворено общество”. Но само на пръв прочит. След придобиването на СИбанк от костовия ковчежник Славчо Христов, новата собственичка има за председател на УС на банката прословутия Георги Прохаски, шеф на „Отворено общество”- България през 90-те. Далеч по-съществен е обаче фактът, че личният й съветник и партньор в банката –
Светослав Божилов, е бил член на УС на „Отворено общество”. Ето я връзката между Сорос и „общността от личности”, както е обявено пред медиите създаването на сдружението „Глобална България”. Това е първият етап от разгръщащият се заговор и в него доста еднозначно се идентифицират групите и интересите, които той обслужва. Към банковото лоби, представлявано от хората от СИбанк, трябва да добавим и Левон Хампарцумян – шеф на Булбанк, едно от най-свежите лица на синята агитка, традиционно поддържана от Сорос. Зам. министър на икономиката при Костов, председател на Агенцията за приватизация. Рядко умерен човек, който признава: „Никога не губя контрол”. Какво прави Хампарцумян в тая дружина? Можем вероятно да се опрем на шеговития афоризъм, че арменците са другото лице на евреите – заради вроденото си умение да се пласират на точното място, по точното време....

Анонимен каза...

И така, щаб квартирата на заговора е дислоцирана, щатовете запълнени, идва ред на инструментариума.2005 – „Типинг пойнт”. В края на 2005-та е регистрирано нещо с гъделичкащото заглавие „Типинг пойнт“. Нещото е фондация, а учредителите му са част от нашите герои от „Глобална България” – Цветелина Бориславова, Светослав Божилов, Иван Кръстев плюс Александър Божков, чиято поява в тази компания не е изненадваща, тъй като връзките му с „Отворено общество” са обществена тайна, а и той е съвсем официално член на настоятелството на Нов български университет – създаден и функциониращ с помощта на Джордж Сорос и фондация „Отворено общество”. Типинг пойнт (Tipping point) в превод от английски означава „повратна точка” и е добил гражданственост покрай една много хитроумна книга-бестселър на американския журналист Малкълм Гладуел. Тук няма да се занимаваме в детайли с книгата, поради ограничения обем, но който се интересува за повече подробности, може да ги намери в интернет, където включително на български се изписа маса електронно мастило по въпроса.
Накратко, книгата на Гладуел след пространни разсъждения и много примери дава ясна рецепта за модерното социално инженерство и в частност за манипулацията на общественото мнение, при което с изключително ограничени ресурси се постига огромен ефект – примерно как от един Бойко Борисов да се изработи супергерой на една нация (да кажем – българската), след което въпросната нация да го въздигне за свой министър-председател без за целта да се харчат милиарди за PR, реклама и политически маркетинг…
Въобще няма да си правя труда да ви убеждавам, че рецептата на Гладуел работи…
Тук обаче възниква един страничен въпрос, който би възмутил и най-невъзмутимите.Че заговорниците са имали нужда от организация, която да се възползва от въпросния инструментариум и да проведе нужните последователни стъпки, базирани на трите принципа на Гладуел, за да може без излишно бързане или бавене да изведе проекта си докрай, т.е. да издигне на власт Бойко Борисов е несъмнено. Прямият въпрос е защо трябваше въпросната фондация да бъде наречена „Типинг пойнт”, сиреч да се огласи гръмогласно с каква технология точно ще бъде извършен преврата!? И прямият отговор е, защото на хората от соросовата дружинка не им пука, а още по-неприятният вариант е, че очевидно са изпитвали перверзно удоволствие да се надсмеят над всички нас, демонстрирайки ни, че като стадо добитък сме набутани в капана и мърдане няма…

Анонимен каза...

2008 – Re:TV. През месец май 2008-ма стартира програмата си цитираната телевизия. Нищо особено – още един национален канал, ако не бе една странност. Учредители на фондация „Граждански медии“, която е едноличен собственик на Re:TV, са… Светослав Божилов, Иван Кръстев и Иво Прокопиев. С други думи «Глобална България» и соросовият проект за директно вземане на властта в България вече са на предизборни обороти. Програмата «Типинг пойнт» си действа, но да имаш и една напълно контролирана електронна медия за целта не е излишно. Казвам неслучайно «за целта», защото с Re:TV случаят е точно такъв – употребена за целта (т.е. предизборен проект) и веднага след изборите закрита (още няколко месеца влачи жалко съществуване с намален състав и финансиране). Защото вече е минал юли 2009-та и властта с мнозинство е у хората на Сорос.2009 – Проектът е осъществен. Цветелининият съжител е министър-председател. Най-безцеремонно са назначени за министри бивши програмни директори и вътрешни хора на „Отворено общество”:
Николай Младенов, министър на външните работи – Програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-199
Томислав Дончев, министър за еврофондовете – От 2000 до 2004 г. е главен секретар на Клуб “Отворено общество”- Габрово, Програмен директор на фондация „Отворено общество“ (2004 -2007)
Сергей Игнатов, министър на образованието – Ректор на соросовия Нов български университет.
За връзката Сорос – Световна банка – министри, няма да коментирам, сещайте се, не сте деца.

Знам, че не ви се вярва за тази чудовищна манипулация, на която бяхме подложени всички
,но все пак :
Добре дошли в матрицата!

Анонимен каза...

Цялото управление на ГЕРБ е пълен провал. http://www.vbox7.com/play:90aaa95fde

Анонимен каза...

СДС+ДПС+БСП+ГЕРБ+ДСБ+АТАКА+(всички знайни и незнайни абревиатури)= Богати политически дейци и 129 евро работна заплата в избиращите ги!
Тези келеши, гордо мъдрещи се на снимката да вземат да поработят малко, и тогава да се пъчат, че и на кандидат политици да го раздават!

Анонимен каза...

Като нищо ще станат политици и ще ни грабят като предишните!Ще каже ли някой ,кои са там на снимката?

Анонимен каза...

това са млади маймуни в процес на дресировка,а иначе,сигурен съм:деца и внуци на партийци и комсомолци.

Анонимен каза...

Тези тиквеници ли са бъдещето и кой им е ментора - МинАк ли?

Анонимен каза...

На снимката има един общински съветник от герб.
Задайте му въпрос като такъв, с какво допринесе за развитието на Троян?Какви предложения и в коя сфера в живота на града ни?

Анонимен каза...

Има един-два на пръв поглед съвсем естествени отговори на един или два основни въпроси на битието ни.
Единият въпрос : „ Защо в България простаците са на власт „ си има на пръв поглед съвсем естествен отговор : „ Защото ги избират простаци”.
А простаците, както и глупаците, невежите, слабограмотните, лековерните, неосведомените, плиткоумните, некадърните и нахалните, както се знае, в България са мнозинство.
Те всъщност са мнозинство не само в България. Но в България са управляващо мнозинство.

И все пак. Защо простакът би трябвало да избира простак за свой водач ? Защо невежият и необразованият човек трябва да избира невеж и необразован човек за свой представител ? Защо глупавият човек трябва предпочита да бъде ръководен от глупак ?
В натрапващия се отговор „ами защото самият той е глупак” има известен смисъл. Но има и много безсмислие.
Простакът би могъл да съобрази все пак, че простака когото е избрал за водач и властник / ей виждате ли как тук си проличава нуждата от пълен и кратък член / ще направи куп простотии и глупости.
Простакът би могъл да го съобрази и го съобразява. На него обаче, явно не му пука, че простака, когото е избрал за водач ще направи куп простотии и глупости, защото неговите разсъждения са кривнали в друга посока.
„ Той може да ги направи простотиите, ама пък ще мисли за мен, защото е прост като мен и защото е човек от народа, за разлика от умника, който не е
Човек от народа и ще ме прецака, защото е по-умен от мен. „
Така разсъждава простакът.
И това разсъждение изглежда разумно и неоспоримо.
Ако приемем просташкото виждане, че умът на човека е даден не за друго, а за да може да прецака някого, другиго, всекиго…


То е както слепци да си изберат за водач слепец, защото слепецът е техен човек, защото знае нуждите им, защото ще мисли за слепците и защото ще им покаже верния път.


Не че умните хора много внимават да не прецакат случайно някой глупак.
Само че докато умният човек може да направи нещо за глупаците, дори и да не му пука за тях, защото знае как да го направи и защото му е изгодно да го направи, за да бъдат те доволни, да си кютат и не правят поразии, то глупавият простак не може да направи нищо за глупавите простаци дори и да иска, просто защото е глупав простак и освен поразии друго не може да прави.



Простонародната мисъл, че един човек от народа ще мисли за народа, защото е човек от народа, а няма да гледа само себе си, тъкмо защото е човек от народа, може да хрумне само на някой човек от народа.

За да може едно племе да се договеди, че е по-добре да се довери на малцината умни, образовани, кадърни, можещи и знаещи свои представители, които не са баш народни и никак даже не са и поради тази причина не са особено готини, вместо да се довери на народните простаци, които са готини, щото са от „наш,те” са нужни най-вече две неща.
1. Време. Доста време. Столетия примерно. Столетия свободен живот с възможност за избор – личен, граждански, обществен и политически. А не векове турска, съветска, комунистическа, царска или българска робия.
2. Култура. Което означава ум, знания и опит, придобити тъкмо след осъществената възможност за избор. С поуките от избора, които се предава от поколение на поколение.
Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.

Анонимен каза...

По този път на всенародно поумняване са минали много малко племена. Тези, които са имали поне две поколения свободно и демократично битие.
Българският народ също би могъл да мине по този път. Дори в съкратени срокове, ако осмисли и използва опита на другите.
Но може и да не мине. Защото не иска, защото не може или защото не съумява да осмисли опита на успешните държави. Не успява да вникне в същността на успеха им, а се увлича по външните му признаци.
И защото го управляват простаци.
А го управляват простаци, защото такъв е бил свободният народен избор.
Проба – грешка. Проба- грешка, проба-грешка, проба грешка и…
Проба- и пак грешка.
Съмтаймс люн, съмтаймсо уин. Или пък винаги люн.
Има и такива случаи.

А си е избрал да го водят простаци и по други едни свои си, много тънки, полуосъзнати, или пък неосъзнати сметки и съображения.
Да им даде да се разберат. На ония, дето се мислят и се правят на много умни. Видяхте ли бе, наш,то момче е по-добро от вас. Видяхте ли, че
„ и чистачка може да управлява държавата” – както е казал Ленин.
„ И чистачка може, и пожарникар може” както пък каза народът ни.
Какво ми се правите на умници, бе цървули такива. Галоши. Видяхте ли, че и Стоичков може да бъде доктор. А пък вие го имате за простак. Ичка ви майчина.

Добре, може би се увличам. Нали задачата уж беше не да се натрива носа на умниците, а да бъде наказана Тройната коалиция за далаверите и зулумите й. Но няма как да не възникне подозрението, че тия приказки на бойковите почитатели за справедливост и наказание на тройните колекционери са само следствие на някакви остатъчни притеснения. / Не става дума за срам, а само за притеснения, след случая Стоичков срам по нашите земи вече няма/.
Защото нито един от зулумите на тройната коалиция не беше разследван. Нито изцепките на Румен Петков, нито тези на Овчаров, нито на бившия президент Първанов с когото Борисов си имА обща завера, която за малко да бъде разкрита, само дето Мишо Бирата много навреме получи сърдечен удар. Повдигнати бяха обвинение единствено срещу Масларова. Ама толкова зле стъкмени обвинения, че нищо не излезе от тях.
Срещу прочутата с далаверите си Емел Етем немА разследвания, приказките и заканите срещу Доган си останаха празна шумотевица и нищо повече.
Истината е, че въпреки шумотевиците и показните заяждания, Бойко Борисов си се разбира много добре с Доган, така както си се разбираше с Първанов. Не случайно медиите на Доган така усърдно и самоотвержено бранят сегашния премиер.
Бойко Борисов по-скоро ще катурне благотворителната постройка на отец Иван от Нови Хан, нежели сараите на Доган.
Между другото оня доганов сарай в Бояна така си остана непокътнат, въпреки медийните шумотевици, които с времето благоразумно заглъхнаха.
Както заглъхна шумотевицата около Лукойл, който така си остана с монополните печалби, въпреки заканите на Бойко. Явно „поетите ангажименти” не са само към Мишо Бирата, ами и към Вальо Нефта.
Така е при олигархията. И при властта на простаците.

А, да щял да бори престъпността…
Простонародната мисъл, че един човек от престъпния свят като дойде на власт няма да се сдуши с престъпния свят, а ще го смаже, защото знае как, може да хрумне само на люде, които подсъзнателно завиждат на престъпния свят за богатствата му, но не смеят да бъдат част от него не от нравствени задръжки, а от страх.
Човекът дошъл на власт от престъпния не успява да смаже своите съперници от същия този престъпен свят, защото се опитва да го направи по своя си престъпен начин, а това в демократични условия няма как да му се получи.

Анонимен каза...

„Той ги хваща, те го пускат”- тюхка се простолюдието.
В крайна сметка големите престъпници си слагат бели якички и стават част от показната демокрация. Могат да станат и президенти, и премиери, и кметове.
Всички медии тръпнеха в очакване за това какво ще кажат свидетелите и подсъдимите по делото „ Килърите”. Обещаваха вълнуващи разкрития и писаници.
И разкритията дойдоха. Един от подсъдимите каза под клетва, че Борисов е бил един от тарторите на канала за наркотици през Турция към Ирак.
И какво направиха тръпнещите в очакване на разкрития медии ?
Ами занемяха в тръпнещо мълчание.
Така е при Бойко и олигархията. И при властта на простаците.
Пък вие намирате махна на един Стоичков, че станал университетски доктор. Цървули такива. Галоши ! Тюфлеци !

„А, да той бил десен, но и да не е бил хептен десен, все пак бил катурнал бившите комунисти от власт. Дал им е да разберат. Браво му.”
В подобен род твърдения има зашеметяващо изкривяване на действителността. Обръщане не на 180, а на 360 градуса.
При което действителността пак е на същото си място, само че извъртяна, изкривена, преиначена, смачкана, кикотно –тъпанарска, заплашително смехотворна и леко зловеща дори.
Защото и Бойко Борисов е бивш комунист. И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995-та година.
Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи /понеже е готин, може би едва ли не/, откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа – Тодор Живков. Негов работодател, между другото.
Все припомня, че дядо му е бил убит от комунистите.
И никой от онези, които приемат убийството на Борисовия дядо като убедително доказателство за десничарството на внука му, не се сети да го пита примерно следното :
- Абе, байно, като дядо ти е убит от комунистите ти защо стана член на партията им ? И защо остана член чак до 1995-та година ?
- Абе байно, като дядо ти е бил убит от комунистите, ти защо искаше да те приемат в най-гадното комунистическо учреждение– Държавна Сигурност ?
- Абе байно / може и бате/, като дядо ти е бил убит от комунистите ти защо се нае да обслужващ най-тъпия и най-простия комунистически вожд – Тодор Живков ?
Такива въпроси, обаче немА. Никой не се осмели да ги зададе.
От страх.
Защото същият човек, който уж бил свалил комунистите от власт започна полека-лека да пробутва на обществото най-отблъскващите комунистически табиети.
Страха. Цензурата. Презрението към демократичните институции. Връзкарството, ходатайствата, погазването на закона, натрупването и преразпределението на пари от държавата, тоест от ограничени приятелски кръгчета, потискане на предприемчивостта, поощрение на монополите за сметка на дребния и средния бизнес,
и разбира се неизбежната, неизтребимата, неизкоренимата, повсеместната и вездесъща корупция /подкупничество/ .
Корупция /подкупничество/ заради което уж падна от власт тройната коалиция. Но по време не нейното управление имаше поне вложения /инвестиции/ в строителството и в някои други производства, та част от парите стигаха и до други хора, а не само до властниците и техните приближени. А сега инвестиции няма никакви. И причината никак не е само в кризата. А пък изследванията показват увеличение на корупционните показатели

Анонимен каза...

Ето, че вече май стигнахме до началото и края, до алфата и омегата, до върха и основата, до небесната лъчезария и до светаята светих на цялото покритото с неувяхваща слава и разкъсани ленти Бойко Борисово владичество.
Магистралите.
Които припомнят една истинска случка с африканско племе, развълнувала преди време всички световни антрополози, социолози, психолози и психопатолози.
Видяло африканското племе, че белите хора строят летища и че на тях кацат самолети с разни благини – хладилници, транзистори, телевизори и подобни. Решило и то да си направи летища – изсякло парчета от джунглата, утъпкало земята, построило си диспечерски кули от дърво и зачакало да кацнат самолетите с благините. Като не дошли благините, почнали да се молят на дървените си идоли за помощ.
Да, магистралите са хубаво нещо, но по тях няма да тръгнат стоки с благини. Те, благините първо трябва да се произведат и да се продадат, а това става с производителност на труда. С наука, с образована, със знаеща и можеща работна ръка. Знаеща и можеща работна ръка – това търсят вложителите. А не висшисти, които садят картофи и отглеждат „Овчо за Европата”.
От българските магистралите ще се облажат най-вече турските търговци и работници, които ще имат по-бърз достъп до европейските трудови и стокови пазари. Защото турците произвеждат.
А когато минават по магистралите ни те дори кафета и сандвичи не си купуват – носят си ги отнякъде и ядат по поляните около бензиностанциите.

И което е още по-жалко – може въобще да няма магистрали. Парите за магистрали ги дава Европа, а не Бойко, колкото и това да се струва невероятно за отдалечените от столицата и мисловността негови почитатели. А в Европа, както с знае, нещата не вървят напоследък. Парите за магистрала „Струма”, както не се знае, бяха спрени. Магистрала „Струма” няма да се строи.
В най-добрия случай Бойко ще построи толкова магистрали, колкото построи и Тройната коалиция.
И това е всичката небесна лъчезария на неговото властване.

То тръгва отгоре и се спуска надолу. Като при спуканата отходна тръба от горните катове. Цялата тази пошлост, посредственост и простащина. С гнуснавото поднасяне на къшеи хляб към отмалели девици, с призивите да се садят картофи и да се отглежда Овчо за Европа, с хвалбите как от тройкаджия се става министър, с водевилното рязане на ленти, с никаквостта и мазачеството на журналята, с махленските разправии и свади на русите женища по телевизорите, със скотщината на така наречените хумористични предавания, с каквото се сетите, а също и с поревката на всякакви полуобразовани и полуграмотни същества да стават доктори, доценти, професори, че и заслужили художници даже.

Анонимен каза...

Необясними поревки, наистина. Имат си пари, имат си коли, имат си жени и любовници, имат си къщи и палати, имат си слава и власт, имат си всичко.
За какъв възпроизводителен уд тогава, алмата им матерна, са хукнали да стават доктори, доценти, професори и заслужили какво ли не?

А, да има и нещо, което те нямат. Чест, достойнство, образование, възпитание, изисканост, ум, вкус, дарба, извисеност, духовност благородство.
Това си нямат защото „това” не се купуват с пари. А и защото не са съвсем наясно какво, аджеба, означават тези неща. И понеже не могат да си го купят „това” и понеже не знаят какво означава „това”, решават да го принизят. Да ги смачкат тези непознати понятия и стойности, да ги изкривят, да ги обезсмислят, да ги обезобразят, да ги обърнат с краката нагоре и ако може да ги онодят.
Диваците рушат и унищожават онези непонятни за тях достижения на цивилизацията, които ги потискат, защото не могат да ги да разберат, осмислят и пресъздадат. Неграмотният простак става доктор на науките. Невежият тройкаджия става министър на културата. Посредствената курва с прозвище „мадам” става журналистка и получава почетна награда. Престъпникът става уважаван кмет. Далавераджии, ченгета и доносници биват удостоявани с най-високи държавни отличия.
Биячът – наркодилър и търговец на амфетамини става премиер.
Обръщенията „цървул, галош, Ичката ви майчина” стават образец на изящна словесност.
Така е при властта на простаците.

И.Б.

Анонимен каза...

Байно И.Б., обезкуражаващо дълги са ти постовете. Четох до едно време, ама ми писна. Намери си човек по маркетинга, да ти обясни как трябва да говориш и пишеш, за да те чуят:)

Рицар без доспехи каза...

От какво разбира българинът? От всичко без това, което му влиза в работата.
П.П. Посвещавам тази си мисъл на всички, които се препъват един в другиго в този сайт, да изразяват ,, компетентното" си мнение!

Анонимен каза...

Комунистите май са си наели наскоро пенсионирана даскалица по литература. за да им води ПР-а във Форума.
Другарко, по–накраткратко, че не ми се четат километричните ви глупости!

Анонимен каза...

На прости хора прости речи им трябват, с 2-3 реда за да могат да "обработят" информацията, и за да не им блокирва "акъла".

Анонимен каза...

Байно 50 ,много добре и внимателно си прочел всичко ами кофтито е ,че всичко написано е тъжната истина ,а на теб не ти изнася явно та затова се правиш на интересен.

IgMg каза...

А бе 45-49, защо преписвате от интернет и поне не напишете автора на написаното, а го изтъквате, като свое? Вярно анонимно го публикувате, но от свое име и се правите на много умен? Защото сте простак ли, защо? Или защото правите всички останали на простаци, както тия които са на власт ли? Лошото е, че всички взеха да го правят безскрупулно, без всякаква свян!
Това което сте публикували от свое име е статия от Иво Беров "ВЛАСТТА НА ПРОСТАЦИТЕ с ичката им майчина и алмата им матерна".
Защо ги правите тия неща недоумявам?
Ами напишете, така и така, попаднах на статия от Иво Беров, много ми хареса, предлагам ви я. Всичката ни работа e такава, пошла, нагласена, преписана, открадната, манипулирана и какво ли още не и на всичкото отгоре се чудим защо такава ни е орисията? Ами заради такива безобразия и подобни на вашите действия, затова!!!??!

Анонимен каза...

Защото в България е модерно да се краде и преписват чужди заслуги за свои. Защото е трудно да напънеш пачата та барем измислиш нещо свое, я по-добре да крадна. Българинът има проблем със себе изразяването и гради имидж с плоски цитати от известни писатели и учени.Къде на място ,къде не, крият се зад гръмки изявление от този и онзи и така драги ми IgMg...За твое успокоение, нещата с човешкия ресурс у нас ще стават още по-тежки.

Анонимен каза...

Измийте улиците-е-е-е-е-е-е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IgMg каза...

56, нещата с човешкия ресурс определено и наистина са такива, но лошото е че малцина осъзнават тежките последствия, които ни чакат вследствие от наличния ни, все по калпав човешки ресурс. И това, за жалост, ще рефлектира крайно негативно върху всички ни, даже и върху тарикатите!

Анонимен каза...

Е мисля,че ти е ясно,че това е умишлено.Глъв народ се команда лесно...

Анонимен каза...

Което пък от своя страна показва, че "тарикатите" са също само простаци, които са печелившите от днес, а потърпевшите от утре, тоест режат клона на който седят.

Не считам обаче, че 45-ти е скрил умишлено авторът на текста, понеже всеки който може да борави с компютър може да локализира и източника на информация. Мисля че този текст е интересен и си заслужава да бъде прочетен, и нека 45-ти в бъдеще да ни предоставя и линк.

Анонимен каза...

Кви са тия пиклиовци бе...

Анонимен каза...

61, ами такива, които искат власт на всяка цена. Младежки ГЕРБ дрън дрън, като ДКМС навремето! Еиййй аман от комунизъм! Той не ни е напускал, а ние уж не го искаме, а мнозинството от хората бленуват за него и недоумявам защо? Защото бяхме равни ли? И сега сме се запътили към равенството, нали вдигат само минимални заплати и минимални пенсии и така до като се изравнят. По голям комунист от Боко надали има, това което правят с Дянков, Станишко само може да си мечтае.
Учи се Сергейчо, учи се как се прави дясен комунизъм по гербаджийски.

Анонимен каза...

Чакайте Генади да качи вторият връх на простотията подписана от ПП ГЕРБ младежи. Ще изпопадате от смях, четейки глупостите на тези повярвали си пиклеши. Впрочем, който е прочел вестника ,вече му е ясно що за мат'риал са...

Анонимен каза...

Задържаха депутат от ГЕРБ за търговия с влияние


Димитър Аврамов е задържан по подозрение за поискан и получен подкуп от 50 хил. лева, за да упражни влияние върху длъжностно лице от Областна дирекция "Земеделие" във връзка със земи, за които се отпускат субсидии
Депутатът от ГЕРБ от 41-вото Народно събрание Димитър Аврамов е задържан за търговия с влияние.
Това съобщи за Агенция "Фокус" Стелияна Кожухарова, говорител на главния прокурор.
35-годишният депутат заедно с още двама служители на ГДБОП бяха арестувани при спецакция днес около 14.00 ч., уточнява БГНЕС.

Главният прокурор Борис Велчев лично е информирал председателя на Народното събрание Цецка Цачева за операцията по задържането на депутата от управляващата партия.

През целия ден от МВР и прокуратурата отказваха да потвърдят информацията с обяснението, че "нямат такава информация". В акцията са участвали и служители на ДАНС.
От Софийската градска прокупатура съобщиха, че "е образувано досъдебно производство - за поискан и получен дар от 50 хил. лева срещу Димитър Аврамов, за да упражни влияние върху длъжностно лице от Областна дирекция "Земеделие" във връзка със земи, за които се отпускат субсидии".

В момента депутатът от ГЕРБ се намира в ареста за 24 часа.
Утре през деня се очаква от прокуратурата да поискат свалянето на депутатския имунитет на Димитър Аврамов.
Директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров призна, че при спецакцията са задържани четирима души.
У арестуваните са открити 12 500 лв.
Това няма да бъде първият сблъсък на Аврамов с правосъдието.



"Труд": Осъдиха депутати от ГЕРБ за конфликт на интереси

44|23384
27.03.2011

На 14 юли миналата година петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) реши окончателно двамата депутати от ГЕРБ Димитър Аврамов и Стоян Гюзелев да бъдат осъдени на по 5000 лв. глоба за конфликт на интереси при приемането на закони. Присъдата е заради внасянето на лобистка поправка в Закона за ползване на земеделските земи. Според ВАС депутатите са били в конфликт на интереси, като са предлагали привилегии за арендатори. Двамата настояваха в закона да залегне разпоредба, която задължава собствениците на ниви да продават терените си първо на арендаторите.

Анонимен каза...

ВАС осъди Цветан Цветанов за бездействие


Вътрешният министър е осъден, защото не е издал заповед за размера, условията и реда за отпускане на безплатна предпазна храна и тонизиращи напитки на полицаите, работещи при рискове за здравето или на смениЦветан Цветанов

Тричленен състав на Върховния административен съд (ВАС) осъди вътрешния министър Цветан Цветанов за бездействие.
Цветанов е осъден заради това, че не е издал заповед за определяне на размера, условията и реда за отпускане на безплатна предпазна храна и тонизиращи напитки на полицаите, които работят при специфични рискове за здравето или на смени.


ВАС осъжда Цветанов да издаде заповедта в двумесечен срок от влизане в сила на решението.

Според Закона за МВР "на служителите, които работят при специфични условия и рискове за живота и здравето, се осигурява безплатна храна. На служителите, работещи на смени, се осигуряват ободряващи напитки".

Решението на съда идва заради жалбите на Владимир Алексиев, Добромир Добрев, зам.-председател на Синдикална федерация на служителите в МВР и жалбата от името на цялата федерация.

Цветанов трябва да издаде заповедите за 2011 и 2012 г. в двуседмичен срок от влизане в сила на решението на съда. Решението подлежи на обжалване пред петчленен състав на ВАС

Анонимен каза...

Стига сте се карали кои са по червени и по големи боклуци ,разлика нема,че тя БАШ Червената мафия са ГЕРБ бе !!! Я вижте списъка :

1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков – комунистическо синче ; стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд „ Чавдар” !
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Дедо Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти „ !

Анонимен каза...

МУТРИТЕ НА ВЛАСТ ПОДКРЕПЯТ МУТРИТЕ --БИЗНЕСМЕНИ!!!ГЕРБ уреди гангстера Йоско с концесия до 2025 година.........
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1465983

Анонимен каза...

Тези сополанковци барабар с пиклата искат власт. Боже опази!

Анонимен каза...

Сополанко ще викаш на баща си на оная работа !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |