Летни страсти в „Каза Арт”

* На 21 юли от 19:00 ч. – с коктейлите на Карла Христов от Южна Африка, концерт „Рок среща класика” на Христо Кирилов, диджей програма „Хитовете на 80-те и 90-те” и блок маса с 20 тематични деликатеси
Предстоящо

ХОТЕЛ „КАЗА АРТ” (с. Орешак) организира за ценителите на авторска рок и класическа музика и за любителите на кулинарни деликатеси и екзотични коктейли тематично лятно парти под предизвикателното мото „Летни страсти”. В събота, 21 юли 2012 г., от 19:00 ч. „Каза Арт” открива новия си летен бар - с коктейли „Летни изкушения”, концерта „Рок среща класика”, с диджей прогрaма „Хитовете на 80-те и 90-те” и блок маса „Тематични деликатеси - Каза Арт”.

НА НОВИЯ КОКТЕЙЛ БАР, проектиран от дизайнерския тандем „Биляна & Пламен” в карибски стил и в цветовете на „Каза Арт”, гостите на събитието ще могат да опитат екзотичните авторски коктейли „Летни изкушения”, сътворени от експерта в коктейлите - Карла Христов от Южна Африка.

ПРОЧУТИЯТ КИТАРИСТ и певец Христо Кирилов – известен от редица телевизионни участия в Москва и София, наричан и „Златната китара на Европа”, ще забавлява ценителите на рока и класическата музика. Многопластовият музикант, който е родом от Троян, ще изпълни свои версии на световни класически и рок хитове като „Чардаш” (Монти), Брамс, „Полетът на бръмбъра” (Римски-Корсаков), саундтрак на известни филми като „Мисия невъзможна”, „Криминале” и др. и емблематични парчета като „Smoke on the water” (Пърпъл), „I love rock and roll”, „Хоро” (по Иво Папазов), „Джоре Дос” и др.

ГОСТИТЕ НА ВЕЧЕРТА могат да изпробват повече от 20 различни деликатеси на блок масата „Тематични летни деликатеси – Каза Арт”, повечето от тях, приготвени лично от съсобственичката на хотела - Биляна Милушева. За лятното настроение ще се погрижи и диджей с любими денс парчета от българската и световна рок класика, подбрани в програмата му „Хитовете на 80-те и 90-те”. Летният дансинг в градината на „Каза Арт”, декорирана в багрите на Карибите, и „Каза Арт” очакват своите гости.

Куверти за събитието се продават на рецепцията на хотел „Каза Арт” или по банков път. Цена на човек – 35 лв. (при резервация до 16 юли), 40 лв. (при резервация след 16 юли). Телефони за връзка: 06952/24-74, 0889/508149.

Биляна Милушева, съсобственик на хотел „Каза Арт”

16 коментара:

Анонимен каза...

Браво Пламка желая ти успех .

Анонимен каза...

35лв. за да гледам този кич - шарения ха,ха,ха.

Анонимен каза...

Този следобед в клиника в Лондон,на 71 години,след дълго боледуване почина кийбордиста на великите Deep Purple-Джон Лорд. R.I.P.

IgMg каза...

Бог да прости великия Джон Лорд! Твърде млад си замина от нас. С Deep Purple израснах, и те винаги ще са с мен. Сбогом Джон!

Анонимен каза...

2-ри, я си муай кебапите в "Кози вир". И недей да се напъваш да даваш мнение за неща, които са далеч над възможностите ти за възприемане:)))

Анонимен каза...

Стрялката Бенд, що няма да свирят?

Анонимен каза...

Защо не пускате в басейна мангалите от ДИПа? Те не са ли ора?

Анонимен каза...

Ах какъв лукс, просто не е истина!

Анонимен каза...

8ми,усещам насмешка,но иди,виж и тогава си кажи мнението.Този хотел наистина е уникален,бутиково изпълнение отвсякъе!!!

Анонимен каза...

Да де,ама празен...кел файда...

Анонимен каза...

До 16 една цена,след това по-голЕма, значе
ш'има юруш от вип гости.
Да, ама на 21 очаквам да има "Last minute" по 2 лева на чЕЛЯк.Не бързай те!! Кризаааааааа....

Анонимен каза...

Абе заимало го на нямане...

Анонимен каза...

Прост народ! Не мога да разбера какво удоволствие изпитвате от това да обиждате всеки, който се опитва да направи нещо....Успех на "Каза Арт", хотелът наистина е уникален.

Анонимен каза...

Да направи какво и за кого?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

До 14 - нали искате туристи? Като дойдат туристите у вас ли ще спят? Аман!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |