Нели Стайкова е новият секретар на Общината

* „Тя познава общинската администрация и е позната на общинската администрация”
* Новата шефка на общинската администрация е икономист, омъжена, с три деца


НЕЛИ СТАЙКОВА е новият секретар на Община Троян. „Г-жа Стайкова убедително спечели конкурса за мястото. Тя познава общинската администрация и е позната на общинската администрация. Пожелавам й успешно да се справи с вменените й от Закона за местното самоуправление и местната администрация задължения”, заяви в официалното представяне на колежката си на последното заседание на Общинския съвет (28 юни) кметът на Троян Донка Михайлова.

НОВАТА ШЕФКА на общинската администрация, наследила на поста освободения в края на миналата година Бойко Пъдарски, е завършила социално и застрахователно дело в Стопанската академия „Д. И. Ценов” в Свищов. Има допълнителна квалификация по публична администрация (Институт по публична администрация и евроинтеграция) и по финансово-ревизионен, данъчен, валутен и митнически контрол (Стопанска академия - Свищов). Работила е като данъчен инспектор в НАП, старши експерт и след това началник на отдел „Местни приходи” при Община Троян, а от 2009 г. до сега е била управител на хотелски комплекс „Балкан” в с. Чифлик. Омъжена, с три деца, съпругът й е служител в РУП – Троян.

Т21
Още по темата:

74 коментара:

Анонимен каза...

тя е готина...дано се справи и да не се отпуска както някои други, които работят в администрацията! Успех!

Иванова каза...

Браво за избора! Тя е един много добър, интелигентен, коректен, честен и всеотдаен човек!

Анонимен каза...

Щом познава работата на общинската администрация за мен означава, че е наясно с какво се захваща. Успех от М/SI.

IgMg каза...

Като гледам длъжностите, които е заемала не съм убеден, че знае уверено с какво се захваща. Едно е да познаваш нещо, като си се сблъсквал по отделни въпроси, които те интересуват пряко задълженията ти, друго е да си в пъкала създаван ежедневно от кановадата всеобхватни проблеми с които ще се сблъска. Много от тях по принцип ще са нерешими. Но им пожелавам успех, дано се справи! Искрено и го желая и аз!

Анонимен каза...

много връзки извади докато се докопа до там......хайде да и е успех, но ..............

Анонимен каза...

Пети, ако това което казваш е вярно, и ако е вярно че и заместник- кметовете също са избрани на принципа "мой човек", предходната статия "Да живееш в Троян е ад или адът е в нас" важи с пълна сила и занапред

Анонимен каза...

6-ти, че то от край време си се носи приказката "Нямаш ли си мой човек,загубен си мой човек".Все пак успех и дано наистина се справи.

Анонимен каза...

Поредният добър избор на Михайлова. Всички чакаха безлично партийно назначение, но кметът ни изненада отново. Назначи не партиен послушко, а работещ човек. Не знам обаче как ще бъде прието това от собствената й партия.

Анонимен каза...

8 ми, не бързайте с хвалбите! Да им дадем време, пък ще видим! Какво имате в защите на това "работещ човек"? За кого работещ, за общината, т.е. всички нас или за себе си? Явно за сега са само празни думи.

Анонимен каза...

Много се заблуждавате, тя е човекът на Енкин!

Анонимен каза...

Оооо свещена простота,колко сте прости и заблудени някои хора,заради такива дето плюят по хора,които искат да се трудят и да печелят,държавата ни е на такова дередже...;ххх

Анонимен каза...

Пичове и пи...мадами,
Дали бъркам или съм се заблудил ама в една статия преди известно време май кметицара обясняваше, че има трети зам. кмет защото нямало да има секретар?!
А 8-ми вероятно е сбъркал населеното място за което пише. Добре да прегледа пак изборът на замовете. До тук не видях едно непартийно назначение.
С интерес ще чакам коментар започващ с Донка Михайлова каза...

Анонимен каза...

11-ти, като толкова е искала да се труди и печели, за какво се е разкарала от управителското място в хотела?Едва ли заплатата й в общината ще е равна или по-голяма от хилядата лева, които е вземала като управител....

Анонимен каза...

заплатата на секретаря до колкото съм запознат е между 950 и 1100 лева така че ...а и според мен това да си управител е доста по трудно,защото там по цял ден си на крак ,аз също съм бил и знам какво е :)

Анонимен каза...

13-ти, явно не знаеш че заплатата в общината не е основното перо за формиране на дохода за годината. Мога да те светна в тънкости на занаята, но не въф форума, защото информацията е пари, но за теб ще е безплатно с цел ограмотяване, след което ще цъкаш с език но няма да пишеш глупости.И не се сърди-нищо лично.

Анонимен каза...

"въф" или "във"?Не се сърди,ама си неграмотен-нищо лично :)

Анонимен каза...

Пич, мосю,
хич не бъркаш - Донка назначи трети зам. кмет, защото нямало да има секретар. Ама той електората е затова - да го лъжат и омайват постоянно.
Колкото до нейн коментар - не чакай, тя само в началото гъделичкаше пишещите, после спря. Няма време за нас от разхождане на тоалети по улиците!

Анонимен каза...

Не помня да е имало изказване от кмета, че зам. кмет ще замества секретаря. Това е доста неуместо, а и незаконно!!!

Анонимен каза...

13-16ти: Въф със ф, правилно си забелязал,допуснала съм явна фактическа грешка което ме прави не неграмотна, а изключително неграмотна за теб. Но това не променя нещата, а те са, че си лаик в администрацията. Щом не щеш да те светна-ОК, оставаш си непросветен.Със здраве!

Анонимен каза...

По действащата в момента нормативна уредба, тавана на заплата на секретар на община е 830 лв. Това е максимума. Разбира се, човек посъпващ за пръв път на тази длъжност, не би следвало да започне с предвидения максимум.

Анонимен каза...

Помниш, не помниш 18-ти, ще се поровя и ще ти докажа.

Анонимен каза...

Аууу 19-та, защо така язвително бе душа?К'во толкова, сбъркала си заради злоба,затапил съм те,мирясвай вече...Закрякала си като щастлива кокошка на празна хранилка...

Анонимен каза...

Назначаването зам.кметовете си беше по чисто партийна линия и за съжаление много неудачно.Двамата динозаври Кацаров и Димова са супер некадърни и неадекватни,но са КОМУНИСТИ!!!!Огромно разочарование е госпожа Михайлова!!!Явно и в Ловеч я разбраха ,та се наложи да се "спасява" в Троян,но за съжаление ние ще понасяме последиците от това.Пълно бездействие и празни приказки,типично по комсомолски.Жалка картинка е Троян-мизерен и залязващ град,станал жертва на селска алчност и комунистическо-герберска некомпетентност.Назначават се все повече хора в общинската администрация ,с цел да бъдат уредени на добра заплата и спокойни старини.Няма край тоталитарната наглост и грабителство,граничещи с геноцид!Няма по-голямао нещастие от КОМУНИЗМА за съжаление в комбина с чисто българските ни пороци!

Анонимен каза...

23-ти, поздравявам те за поста.Явно все още се намират читави хора в Троян, които знаят, че цвета е за пред глупците наречени електорат,а всичко е Параграф 22 (:

Анонимен каза...

Бравус бе ,а зам-секретар ша има ли?
Убаво е да има ,че нашите общински служители се скъсват от работа,а и още хора за оправяне на службица!!!!!!!!!!!!
Атила-вожд на прабългарите

Квартална пиянка каза...

Много ясно, че ще има зам- секретар :МЪЖЪТ Й! Как ще изпусне жената от поглед? И докато бди на работното място за нахални погледи, тя работи ли работи,арбайтен...

IgMg каза...

13, 16, 22 извинявам се, че са намесвам, но претенциите ви за грамотност са големи. След като ги афиширате, поне оставяйте интервали след препинателните знаци и тогава претендирайте. Нищо лично към Вас и подобни на Вас люде, но тук не пишем в литературен форум, че да имате такива високи претенции. И ако сте джентълмен, мисля, че след като установихте пола на писалия постинга, редно беше да използвате поне учтива форма за общуване с дама. За тона Ви, не поставям въпроса, той е ясен.
Аз изобщо не съм идеален, и приемам почти всичко написано във форумите с изключение на грубото отношение към дамите.
Моля за извинени,е ако сте се почувствал засегнат, но "затапване", аз поне не виждам.
Бъдете жив и здрав! Ако сте ме разбрали, добре, ако не сте, пак .....добре?!?!!!!

Анонимен каза...

10ти верно ли таа кифла е човек на Енкин че ако това е вярно просто кака Донка да каже извинявайте не ставам за таа работа и да си събере партакешите...................

Анонимен каза...

23, много точен коментар! С едно допълнение - не само да се уредят наши хора, но и да се осигурят евентуални бъдещи гласоподаватели. От ясно по-ясно е, че като назначават тъпунгери, които си знаят, че са тъпунгери, те ще са мно-о-о-ого благодарни. И ще гласуват с две ръце за тези, които ги предпочитат.

Анонимен каза...

IgMg, и ти си същата неграмотна маймуна, и то с претенций! Относно тона на общуване, моля не ми казвай как да се държа с гъзолизачи, поемачи , и всякаква мазна сволач !
На който не му понася, да се изнася !

IgMg каза...

30, :)!

Анонимен каза...

Браво 23-ти, право в десятката !

Анонимен каза...

23,24 и 32! Явно за вас най-важното е да изхрачите нещо против комунизма.Сигурен съм, че сте бедни като църковни мишки. Не стига това ами сте и достатъчно глупави, за да не знаете, че комунизмът БЕШЕ политическа система, която се стремеше към относително социално равенство,строеше държавата, грижеше се за социалното положение на най-широк кръг граждани.А иначе съм съгласен с мнението на останалите, че трима замкметове са много, че не са най-доброто, с което разполага БСП, че екипът не оправдава очакванията.

Анонимен каза...

33, Не ми обяснявай ти за комунизма, търси си други будали.

Анонимен каза...

33 КОМУНИЗЪМЪТ тъй я строеше държавата че още три-четири века няма да се доближим до нормалните държави

Анонимен каза...

Добре си го написал 23-ти!От мен сполайти:)))

Анонимен каза...

Браво за избора!Един от малкото читави хора в общината!

Анонимен каза...

33,аз съм 23и ще ти кажа,че не съм "бедна като църковна мишка"благодарение на моите родители,които здраво поработиха за това!!!Другарите комунисти отчуждиха със закон къщата на моя дядо,която сам си е построил с честен труд и при това също член на "партията наша"Така че ,се е наложили добре да поработят,за да не живеят на улицата,ограбвани здраво като всички в онова време.Същите тези "другари" продължават да грабят и до днес ,чрез деца и внуци,защото само това могат.!!!!Онова,което се построи в България по времето на "комунизма" беше с честният труд на хиляди българи,срещу нищожно заплащане и по директивите на "Големия брат"!!!!Сега се оказва,че всичко се руши,защото на същите хора така им изнася,а има такива като 33,които продължават да ги хвалят и да им се радват!!!!

Анонимен каза...

Сигур свири на енкиновата флейта,ама нека свири па ша лапа общинския бюджет........дали ще я хване и Акима дъртия курвар

Анонимен каза...

15 явно си прав,че заплатата в общината не е основното перо за формиране на дохода за годината.И аз съм се чудел как единият от заместник кметовете от шеф на банка със заплата доста над 2000лв.,се съгласи да работи за малко на 1000лв. В тези години да се лишиш грубо от над 10хиляди на година заработени в офисче с бяла ризка и без пот,нещо не ми се връзва!

Анонимен каза...

40ти ти откри Америка,как депутати от герб станаха кметове на общини,защо Йорданка фандъкова от министър-кмет 2ри мандат,НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА предположи?????????????????????????

Анонимен каза...

Аз предположих, ала те не са виновни! Кой е виновен, вие предположете!

Анонимен каза...

Добър избор! Мисля, че ръководството на общината показва добър стил и усет към качествените хора.

Анонимен каза...

Срам ме е, че в моя град има форум с толкова злоба, простотия и чувство за мъст. Не искам да вярвам, че днес Троян е това, което виждаме тук.

Анонимен каза...

Все по-рядко влизам тук. Май този форум стана среда за маргинали, аудсайдери и неудачници.

Old троянец каза...

И за такива като 45 ядосани че са им рекнали истината в очите а тя боли.

IgMg каза...

Прав сте Old троянец! Даже може да се добави, че истината вбесява!

Анонимен каза...

Ясно 38-и,ти мразиш комунистите защото отчуждили къщичката на дядо ти.Ама защо са я отчуждили не казваш.Отчуждили означава платили.Казваш, че не си беден благодарение на родителите си, които работили. Кога? При същия този комунизъм. Значи излиза, че при комунизма родителите ти могли да забогатеят, а ти днес не можеш, а разчиташ пак на тяхното. Схващаш ли?...

Анонимен каза...

Васка, само да ти кажа,че се пише "аутсайдер", и да те питам дали си пиеш хапчетата още?

Анонимен каза...

48,аз също работя и то много години и знаеш ли западните държави за онова време ,за което плачеш ,какво са постигнали?Ако не знаеш иди да видиш и тогава ми навирай в очите твоят любим комунизъм!!!А,да те попитам(макар че е излишно),вярваш ли,че комунистите някога са здавали властта в България?Аз ще ти отговоря:никога не са го правили и лошото е ,че все по-уродливи техни потомци ни управляват.И друго да ти кажа,"къщичката" на дядо ми я отчуждават срещу смешно малко пари,нищо,че на централно място в града ,за да построят нещо много необходимо и хубаво за хората.Това нещо все още го няма ,40 години по-късно!Дядо ми напуснал с гръм и трясък тази партия,защото освен домът,тя му отнела и занаята!Занаят,който учил прилежно и упражнявал с майсторлък и достойнство!!Ако все още не разбираш ,за какво иде реч,проблемът си е твой!!!!

Анонимен каза...

Вие троянците сте гола вода и кал в ушите,ама се правите на голяма работа,колко си обичате града,как милеете за него ,а всъщност всеки гледа какда измуче общината,фабриките фалираха от некачествен материал(хора-троянци).1-2пъти минавам през града в седмицата,по неуреден и по мръсен град няма,карат като в село,спират кой кадето има работа ,бога ми вие сте луди,да живеете там
Ловчалия

Анонимен каза...

Троян след 1974 година, с оглед на това, че имаше много работещи предприятия, приемаше и работна ръка. Дойдоха от селата покрай Дунав, и от Свищов, от Плевенско и от къде ли не още. Дойдоха голи, и на гола поляна постигнаха много, и с труд, и с нахалство, и с находчивост. Сключиха се бракове, даваха се служебни апартаменти, по–големи заплати и премии, защото хората нямаха жилища в Троян. Раздаваха им и земя по постановление. Тези хора, браво на тях, за не много години, построиха вили, купуваха коли, а ние, родените в Троян, като по–прости, или по–скромни, или причастни към проблемите на "бедните" дошли за препитание в Троян, не се "редяхме" на опашката за жилища, въпреки, че живеехме по 3 поколения в апартамент, нямахме претенции за големи премии, и хубави длъжности, защото бяхме от Троян, защото си мислехме, че те по–нямат. След 89 година, те си върнаха многото декари на полето, но задържаха и нашите, по 2 или 3 в близост до града.
Да си дойда на мисълта, вие 51–ви, може и да сте прав, но не всичкия материал в Троян е Троянски! Повечето от материала е придошъл от някъде! Нямам нищо лично към който и да е, дошъл от другаде, и заселил се в Троян.
Сещам се и за истински случай, в който троянка се омъжва за полендак. Когато отиват от Троян на гости на роднини на село, около Троян, вечерта, когато младоженеца вижда, че прането остава неприбрано на двора, се притеснява, и пита дали няма да го приберат, по причина, че някой може да го открадне.
Оставам на вас да коментирате, а и на вас 51–ви!
Много се окраде от тази държава, много, и продължават, но е близко времето, когато няма да има какво, и тогава...отново ние обикновените хора ще му мислим, ние, които сме "гола вода, и кал в ушите", а вие тарикатите, и крадците, ще сте на друго място, сами се сетете къде!?

Анонимен каза...

Драги 50-ти! Нима не виждаш какво се случва с любимите ти западни държави - връхлита ги криза след криза. И така до края на света защото друг път няма. А ние се набутахме/набутаха ни/ в тази компания за радост на такива политически слепци като тебе.Злобата ти няма да те спаси.

Анонимен каза...

53–ти, нас кризата не ни е оставяла, просто в миналите години сме се заблуждавали, че ни ръководят правилно, и живеем човешки. Животът ни е бил оставен, а и сега, в ръцете на Бога!!! Каквото стане!!!

Анонимен каза...

...И, който остане!!!

Анонимен каза...

53. Кризите в западните държави започнаха с създаването на ЕС, проект на глобалистите, финансовия капитал и банково-комунистическата мафия. Това е един модерен колхоз,нямащ легитимацията на народите, премахващ социалната пазарна икономика и истинските европейски ценности.

"...Всичко което се случи, и по времето на комунизма, и след това, съвсем не е някакъв низ от случайни стечения на лоши обстоятелства, а е отдавна планиран и методично изпълняван заговор за подчиняване и заробване на света. А комунизмът е един от инструментите в този заговор!”

А за “наш, български път на развитие”, за “равноотдалеченост от световните сили” и да сме “българофили”, би било добре, но не е реалистично, защото – всяка държава, която направи и най-малка стъпка към независима политика, се сатанизира в медиите, налагат й се санкции и блокади, война и окупация. Не е реалистично и по простата причина, че “политическата ни класа” е предимно антибългарска, или е напълно сервилна и контролируема от външни, злонамерени сили.

За съжаление, след 10-ти ноември, вместо възраждане, – българските села, и цяла България, се доунищожават! И това се върши, не от некомпетентност, а по указание на световни сили, които отлично знаят, че с унищожаване на селата се затрива автентичната местна култура, и с това, безвъзвратно се затриват народностите и нациите! След комунизма се доунищожава онова, което не бе унищожено, но с други средства и с друга демагогия! Останалото е приспивна песен за наивници!”


"- Що е туй глобализмът, според вас? Аз непрекъснато соча приликите му с марксисткия интернационализъм, вие виждате ли такива прилики, или аз се заблуждавам?


- Приликите са очевадни. Не само европейските “комисари” са еднакви по всевластие и безотговорност, с болшевишките комисари. Ето извадка и от изказване на Владимир Буковски, най-известния руски дисидент: ...”Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата, а според Маркузе истинската революционна класа са различните малцинства. Изолираните случаи – са истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология... Тоест, ние имаме работа със сериозна идеология, която, под формата на политическа коректност, се опитва да разруши нашето общество. Активистите не се грижат за малцинствата, не мислят за правата им. Колкото са по-зле малцинства, толкова по-добре за лидерите... Тяхната задача е да унищожат нашето общество, и това е по-злобната версия на Марксизма”.

Анонимен каза...

53. "Според нас няма област, в която да не сме в безпътица. Защо? Защото сме все още в тоталитарно общество, в посткомунизъм, управляват ни същите хора от политбюро и техните близки, роднини и т.н.

Г-н професоре, тази безпътица не бе ли планирана?

- Не знам със сигурност. Но, ако се съди по факта, че навсякъде, даже и в Светия Синод, има агенти на бившите комунистически тайни служби, а в така наречената опозиция лидерите също са агенти на ДС, то може да се направи предположение, че е така, безпътицата е предизвикана и очевидно е изгодна някому, който, ловейки риба в мътна вода, успя да забогатее в мащаби, немислими за едно справедливо общество. Всички знаем, кои са тези хора.

- Има ли изход от катастрофата, която изживяваме?

- Не. България в демографски план вече е погубена. Българите няма как да не изчезнат от етническата карта на света след точно определен брой години. Няма как да населението на България да не е с променен етнически състав в полза на етнос, чийто майчин език не е българският език. В семинара установихме, че от 2003-2004 г. сред новородените българчетата вече са малцинство по отношение на други етноси. Тенденцията е налице.

- Защо така оглушително се мълчи за демографската катастрофа в България?

- Защото нашите политици имат краткосрочни планове, свързани с личното им облаготетелстване от пребиваването във властта. Нямат интерес да се повдига въпросът за демографската катастрофа. Това вреди на изборите, отнема време и усилия, които управляващите биха могли да използват в своя изгода. Защо да мислят и работят за преодоляване на демографската катастрофа. Та много от тях вече са си уредили имоти в чужбина, на хубави екзотични места.

Анонимен каза...

На 52 пост искам да да му стисна ръката.Казано точно,съгражданино.

Анонимен каза...

54-ти,прочети написаното от 56 и 57-и и добре помисли кога заблудата беше по-голяма - преди 1989г или след това.
56-ти, световните сили, за които говориш нямат нищо общо с комунизма.Всеки опит да се сравнява комунизма с фашизма или с проекта на глобалистите, или със световната финансова олигархия е несъстоятелен. В цитатите от интервюто, които поместваш, има много истини, които и аз споделям.В момента човечеството е в безсилие и безпътица. И основната причина е липсата на световна опозиция / няма я вече социалистическата система, която балансираше и не позволяваше крайности/ Всъщност тя затова и беше премахната - стана пречка за осъществяване на всички онези процеси, за които се говори във въпросното интервю.Така че, комунизмът не е елемент, той е жертва на глобалния натиск върху обикновения човек. А, че у нас се намират приспособленци от всякакъв род, е видно. Но съпротивителните сили на народите са блокирани ту от илюзорно ласкателство, ту от чалгаджийска маниакалност, ту от кланянето на псевдо идоли. Така омайвайки ни, ни правят жертви на собствените си цели.Ако искаме да оцелеем, поне не трябва да се поддаваме на заблудите, трябва да запазим духовността си трезва...

Анонимен каза...

№43,44,45 аплодисменти за уместните коментари.

Анонимен каза...

59.На комунистите не се удаде да получат подкрепата на руския народ. На изборите за учередително събрание 1917 г. болшевиките събраха всичко 25 % от гласовете. След което те трябваше да работят в учередителното събрание заедно с другите политически партии. Но те извършили държавен преврат и завзели властта по престъпен начин. Затова комунистическата партия е комунистическа банда или мафия, а предвид това, че практически вичките лидери на комунистите са били евреи, това е ????

Комунистическата власт в цялата си същност е престъпна. Прикриваха я зад различни табели: съветска власт, власт на работниците и селяните, диктатура на пролетариата и т.н. Но всичко това са измамни названия.

Т.н. диктатура на пролетариата, всъщност е диктатура на комунистическата партия, а вътре в партията, това е диктатура на управляващата върхушка – на централния комитет, а по-късно, на политбюро. Това е, относно това, чия е тази диктатура.

Що се отнася до същността на самата диктатура, то, веднъж Ленин, в пристъп на откровеност написал много кратки и много ясни думи, показващи същността на диктатурата на пролетариата:

"Диктатурата на пролетариата е - с нищо не ограничавана, с никакви закони, и без абсолютно никакви правила, опираща се непосредствено на насилието - власт". (Ленин В.И. Полн. собр. соч. т. 12, с. 320).

Тези забележителни ленински думи показват цялата престъпност и бандитизъм на комунизма. Комунизмът не е глупост, а е престъпление.

Комунизмът е престъпна идеология. Комунизмът е престъпна система.

Анонимен каза...

59. СЕКРЕТАРИАТ на ЦК н ВКП(б):

И. В. Сталин (Джугашвили) – полугрузин, полуеврей. Л. М. Каганович – еврей

ОРГАНИЗАЦИОННОЕ БЮРО ЦК ВКП (б):

И.В. Сталин – еврейский грузин, Я.Б. Гамарник – еврей, Н.И. Шверник, Л.М. Каганович – еврей, Н. И. Ежов – русский (в 1940 г. был расстрелян, жена еврейка Евгения Соломоновна).

ЦЕНТРАЛЬНЫЙ КОМИТЕТ ВКП (б):

В.А. Балицкий, К.Я. Бауман – еврей, И.М. Варейкис, Я.Б. Гамарник – еврей, Н.И. Ежов, И.А. Зеленский, И.С. Уншлихт, А.С. Вулин – еврей, М.И. Калманович – еврей, Д.С. Бейка – еврей, Цифринович – еврей, Трахтер – еврей, И.Д. Кабаков (Розенфельд) – еврей, Л.М. Каганович – еврей, М.М. Каганович – еврей, В.Г. Кнорин – еврей, М.М. Литвинов (Финкельштейн) – еврей, И.Е. Любимов – еврей, С.С. Лбов, Д.В. Мануильский, И.П. Носов, Ю.Л. Пятако, И.А. Пятницкий (О.А. Блюмберг) – еврей, М.Л., Рухимович – еврей, М.О. Разумов (Сагович) – еврей, К.В. Рындин, И.В. Сталин – полуеврей, М.М. Хатаевич – еврей, М.С. Чудов (Асков) – еврей, Н.М. Шверник, Р.И. Эйхе, Г.Г. Ягода – еврей, И.Э. Якир – еврей, Я.А. Яковлев (Эпштейн) – еврей, Ф.П. Грядинский – еврей, Г.Н. Кашинский – еврей, Битнер – еврей, Г. Канер – еврей, Л. Кришман – еврей, А.К. Лепа – еврей, С.А. Лозовский (Дридзо) – еврей, Б.И. Позерн – еврей, Т.Д. Позерн Дерибас – еврей, С. Шварц – еврей, В.В. Осинский, К.К. Стриевский, Н.П. Попов, Е.И. Вегер – еврей, Л.3. Мехлис – еврей, А.И. Угаров, Г.И. Благонравов, А.П. Розенгольц – еврей, А.П. Серебровский – еврей, А.М. Штейнгарт – еврей, И.П. Павлуновский – еврей, Г.Я. Сокольников (Бриллиант) – еврей, Г.И. Бройдо – еврей, В.И. Полонский – еврей, Г.Д. Вейнберг – еврей.

Итого 70 % евреи.

Примечание. Из этого списка И.В. Сталин и Л.М. Каганович являются членами Политического бюро ЦК ВКП (б).

ЦЕНТРАЛЬНАЯ РЕВИЗИОННАЯ КОМИССИЯ ПРИ ЦК ВКП (б): 82 % евреев.

КОМИССИЯ СОВЕТСКОГО КОНТРОЛЯ ПРИ СОВНАРКОМЕ СССР: 92 % евреев.

КОМИССИЯ ПАРТИЙНОГО КОНТРОЛЯ ПРИ ЦК ВКП (б): 82 % евреев.

КОМИССАРИАТ ТЯЖЕЛОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ: 76 % евреев.

КОМИССАРИАТ ЛЕГКОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ: 100 % евреев.

КОМИССАРИАТ ЛЕСНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ: 63 % евреев.

КОМИССАРИАТ ЗЕМЛЕДЕЛИЯ: 88 % евреев.

КОМИССАРИАТ ФИНАНСОВ: 92 % евреев.

РУКОВОДСТВО ГОСУДАРСТВЕННОГО БАНКА: 100 % евреев.

КОМИССАРИАТ ВНЕШНЕЙ ТОРГОВЛИ: 88 % евреев.

КОМИССАРИАТ СНАБЖЕНИЯ: 88 % евреев.

ЦЕНТРАЛЬНЫЙ СОЮЗ ПОТРЕБИТЕЛЬСКИХ ОБЩЕСТВ: 80 % евреев.

ГЛАВНЫЙ АРБИТРАЖ: 100 % евреев.

ПРОКУРАТУРА: 67 % евреев.

КОМИССАРИАТ ИНОСТРАННЫХ ДЕЛ: 80 % евреи.

ПРЕДСТАВИТЕЛЬСТВА КОМИССАРИАТА ЗА ГРАНИЦЕЙ: 80 % евреи.

КОМИССИЯ ГОСУДАРСТВЕННОГО ПЛАНА: 100 % евреи.

ВЦИК: 75 % евреев.

Анонимен каза...

КОМИССАРИАТ ВНУТРЕННИХ ДЕЛ (ОГПУ): 100 % евреи.

Этих еврейских головорезов надо дать поимённо.

Комиссар: Г.Г. Ягода (Гершель Ягода), еврей. Помощник: Я.С. Арганов (Сорензон), еврей.

Начальник Главного Управления милиции: Л.Н. Бельский, еврей.

Начальник Главного Управления лагерей и поселений: М.Д. Берман, еврей.

Заместитель: Рапопорт, еврей.

Начальник Беломорских лагерей: Коган, еврей.

Начальник Беломорско-Балтийского лагеря: С.Я. Фирин, еврей.

Несколько раньше до этих палачей в руководстве ОГПУ были и другие еврейские бандиты:

Кацнельсон, Финкельштейн, Зелигман, Абрамопольский, Файвилович, Икляр, Блятт, Фридберг.

УПОЛНОМОЧЕННЫЕ ОГПУ:

Северо-Кавказский край: Фридберг, еврей.

Средней Азии: Пипер, еврей.

Таджикистана: Солоницын.

Узбекистана: Круковский, еврей? (?– это полной уверенности нет).

Азербайджана: Пурнис, еврей?

Сталинского края: Рапопорт, еврей.

Винницкой области: Соколинский, еврей.

Харьковской области: Карлсон, еврей.

Дальневосточного края: Т.Д. Дерибасе, еврей.

Казахстана: Золин, еврей.

Смоленской области: Блат, еврей.

Московской области: Реденс, еврей?

Ленинградской области: Заковский, еврей.

Оренбургской области: Райский, еврей.

Киевской области: В.А. Балицкий.

Политическое управление РАБОЧЕ-КРЕСТЬЯНСКОЙ КРАСНОЙ АРМИИ: 96 % евреи.

Центральный Совет воинствующих безбожников: 100 % евреев.

КУЛЬТПРОСВЕТ: 100 % евреев.

ГЛАВНЫЕ РЕДАКТОРА ЦЕТРАЛЬНОЙ ПЕЧАТИ: 100 % евреев.

КОММИСАРИАТ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ: 100 % евреев.

СОВЕТ НАРОДНЫХ КОМИССАРОВ: 87% евреев.



Все данные взяты из книги Андрея Дикого «Евреи в России и в СССР», исторический очерк, Нью-Йорк, 1947 г.

Анонимен каза...

63-ти, какво искаш да кажеш.Може би, че наистина комунистите нямат нищо общо с холокоста. Може би, че комунизмът и фашизмът коренно се различават дори в отношението си към евреите! Да, така е! В САЩ и днес президентът се избира и подкрепя от еврейското лоби.Всъщност евреи има в цяла Америка и Европа.А колко световно известни учени, писатели, артисти са евреи...Кое е тук лошото?

Анонимен каза...

61-ви. Явно си разгръщал маркс-ленинска литература.Явно търсил си само елементи на неудачност и несъвършенство.Въпреки това спомни си само едно - ако съветските народи са били против комунизма, то СССР е щял да се разпадне веднага след като "Барбароса" е стигнал до Москва.В Прибалтика и Украйна местните националист са правили опити за обрат, но явно са били малък дял от населението.Обратното - съветските хора влизат в битката с танкове, на които пише "За Родината", "За Сталин". Що се отнася до диктатурата на пролетариата, то вероятно си пропуснал да прочетеш някъде, че самата компартия се е отказала от това определение.На фона на днешната масова престъпност и световен бандитизъм твърде странно и неубедително звучи етикирането с тези оценки на времето преди 1989г.

Анонимен каза...

65.New York Herald Tribune" в поредицата, посветена на годишнината от смъртта на Лейб Бронщайн (Троцки) (22 август 1940 г.), се изразиха така: "Ролята на Троцки, на поста командващ Червената армия в гражданската война, го направи един от най-великите ЕВРЕЙСКИ ПЪЛКОВОДЦИ В ИСТОРИЯТА". "Троцки отдаде целия си живот на делото на световната революция. Той беше винаги верен на идеята, споделяна от всички еврейски социалисти, че ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ ВЪПРОС, е възможно само чрез еманципацията на цялото човечество, с помощта на интернационалния социализъм", - Jewish Telegraphic Agency. Август 23.1940

Американският евреин Джозеф Недава, в книгата си "Троцки и евреите", пише, че "Троцки, по време на пребиваването си във Виена, имаше навика да играе шах с барон Ротшилд, в Café Central". – Как мислите, - най едрият банкерски дом в света, ще играе шах с хора извън своя кръг?...

Президентът Уилсън винаги е зависел от своите съветници - кукловоди, главният от които са били: банкерът Яков Шиф, банкерът Бернард Барух, и главният съдия на САЩ, Луи Брандес - всичките евреи. Тези тримата са заповядали на Уудроу Уилсън да притисне канадското правителство, както пряко, така и чрез Чърчил, да пуснат Троцки заедно със всички, които са с него.


Колко пари е получил Троцки, от Яков Шиф? Хенри Форд говори, за 20 милиона, и още 20, след успешното извършване на преврата.
(Отделно е сумата от 20 милиона долара, предоставена му от киноиндустрията, под формата на хонорар, за участието му в техен филм, което си е било обикновено пране на пари или "законно" финансиране на терористичната революция в Русия)

С тази сума в джоба, Троцки е можел да прави всичко в Петроград и да бъде приет във всяка партия. Германският генерал Людендорф е писал в своите мемоари, че "Троцки пристигнал в Петроград, от Америка, през Швеция, снабден с неограничено количество валута от интернационалните банкери. Други пари са били дадени на болшевиките, от евреина Солмсен от Германия (според книгата на Йосиф Недава - "Троцки и евреите").

65-ти, Световните сили, за които говориш нямат нищо общо с комунизма ??? Зад проекта на глобалистите се крие световната финансова олигархия.

Анонимен каза...

64. А колко световно известни учени, писатели, артисти са евреи...Кое е тук лошото?" В това няма лошо, това е много добре дори. Лошото идва от стремежа на някои техни сънародници банкери за световно господство и световно правителство против волята на народите.

Анонимен каза...

45-ти, забравяш уникалното.НА ПЪТ СМЕ ДА ВЛЕЗЕМ В РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС С ЖИВ ДИНОЗАВЪР-КОМУНИСТ, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ УСПЯВА ДА РЪСИ ПРОСТОТИИ В ИНТЕРНЕТ.

Анонимен каза...

vie ste izkukali vsichkite.vzemete si namerete nqkakva rabota ili nqkukuva smislena cel i q realiziraite

Анонимен каза...

66 - то явно и поради това Сталин е ликвидирал Троцки...
68,късно е да се защитава комунизма дори от динозаври, но потърсете в интернет "Планът Ран-Ът".Ето това е страшното, а не отишлият си комунизъм.Мислете как да се спре заплахата Ран т.е заплахата САЩ.Защото докато смучем залъгалката "демокрация" Западът ни оглозгва все повече.За мазохисти като вас може и да е добре, но за целокупния народ - едва ли!!!

Анонимен каза...

70. Обявил се е против него, и за това го е ликвидирал.

Ето едни интересни линкове касаещи "прехода" :

" Така, в резултат на тези преговори е била постигната „джентълменска договореност” конфронтацията между системите да завърши с конвергенция на елитите срещу собствените им народи, и в този смисъл появата на Горбачов съвсем не е автентично политическо събитие, а е събитие, имащо характера на практическа реализация на посочената договоронст.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/03/13/genocidyt-nad-bylgarite-oficialno-ratificirano-delo-na-bylga.919673

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/05/20/konfrontaciiata-zavyrshi-s-konvergenciia-avtor-prof-ianko-ia.956767

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/01/13/umberto-eko-bylgariia-e-umirashta-dyrjava-avtor-lyubomirchol.882290

Сегашния девиз на ЕС е: Правителства на всички страни, съединявайте се. (за сметка на собствените си народи) и под ръководната роля на финансовият елит, определящ политика на "самоубиващи се демокраций"...

Анонимен каза...

71-ви.Ето, че стигнахме до еднакви мнения - конвергенция на елитите срещу собствените им народи.Това е твой цитат и не е нищо друго освен нова спирала на жестока експлоатация на човек от човека.Стана възможно благодарение падането на комунизма, който противодействаше идейно и политически.Девизът на ЕС търси своето противодействие в лицето на може би още неродените нови Маркс, Енгелс, Ленин.Нашето поколение е обречено да изстрада и това закъсняло раждане.

Анонимен каза...

72. Разбира се ще стигнем до еднакви мнения относно настоящето. Но комунизмът е направен от, и е служил на финансовия капитал, затова и тази конвергенция на комунистическият елит, вместо един "нюренбергски процес" за извършените престъпления. Нови Маркс, Енгелс, Ленин няма да свършат абсолютно никаква работа. Тук трябват хора запознати с паричната система и FED, защото всички злини произтичат от там.

" От какво се поражда 'ограниченото платежоспособно търсене'? От това ли, че 'капиталистите експлоататори' намаляват работната заплата до жизнения минимум, получавайки 'добавена стойност'? Или от това, че банкерите създават дълг, който не е възможно да се погаси?
В крайна сметка, от второто. защото в тази дългова примка попадат всички, без изключение (е, само с изключение на банкерите), в това число и “капиталистите – експлоататори”. На “капиталистите” – предприемачи са им нужни пари за развитие на предприятията, а те, за разлика от банкерите, не правят пари от въздуха. Затова те са принудени да взимат кредити. А за да ги изплащат, те първо трябва да изкарват пари от пазара, продавайки произведената си стока, в условята на най-жестока конкуренция; и второ, да покриват всички разходи по производството, в това число, и за работни заплати
Капиталистите – предприемачи, разбира се, не са ангели. Но, първо, те за разлика от банкерите, са заети с производството на материални блага, та са организатори на производството и наистина изпълняват обществено важни функции. И второ, те са също в такова несигурно положение, както и работниците, които те “експлоатират”. В условията на големи рискове и при доста скромна норма на печалба, те най-безцеремонно могат да изгубят бизнеса си, а при определени условия, и да се озоват в дългова яма.

Прочетете целия текст, има го тук:

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/11/08/rotshild-karl-marks-i-mehanizmite-na-lihvarskoto-ograbvane-n.848465

Анонимен каза...

72. " Ленин ме погледна доста учуден:

- Вие сте учен мъж и европеец и аз мога да ви кажа сега всичко направо. Остана ми малко време, така че мога да си го позволя. Нали сам Маркс ни учеше, че теориите имат само фиктивна стойност, че са инструмент. Той беше един обикновен, дребен буржоа, при това евреин, възседнал английската статистика, таен почитател на индустриалната революция. Липсваха му твърде много неща. Мозъкът му се бе промил от бирата и хегелианството, но понякога неговият приятел Енгелс го инжектираше с гениални идеи, освен, че го издържаше през целия му живот, защото Маркс всъщност живя като паразит. Руската революция е всъщност пълно опровержение на пророчествата на Маркс. Комунизмът възтържествува в страна, където почти нямаше буржоазия и истински развит капитализъм...

Помислете си, господине, болшевизмът е всъщност тройна война: на неграмотните варвари срещу корумпираните интелектуалци, на Изтока срещу Запада, на града срещу селото. В тази война отделният индивид ще бъде ликвидиран, защото отделната личност всъщност няма особена стойност...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |