ЧНГ



Честита нова


2012


година!

23 коментара:

Генадий Маринов каза...

На любимата ми сестра Ивана и на най-готините племенници, Санито и Никола, които са в чужбина, на зет ми Тольо, един от най-хубавите хора, които познавам, на майка ми, жена ми и 18-годишната ми дъщеря, най-ценното нещо, което имам - честита нова година! Нека е по-усмихната и шарена за всички ни! Обичам ви! Целувки!

Генадий М.

Анонимен каза...

Честита 2012 година! Да е вдъхновяваща, да бъде изпълнена с вълнения, да ни направи по- добри и по- човечни! Нека има много обич, топлина и съпричастност! Да бъде мир и разбирателство в семействата! Нека ежедневието ни бъде изпълнено с малки, красиви моменти, който да правят големите победи! И не на последно място здраве, здраве за всички!

Анонимен каза...

Честита Нова Година!!!!Здрава,мирна и честита да е 2012-високосна и успешна за всички добри хора!!!Нека се обичаме и бъдем мъдри!Да оценим онова,което имаме и се стремим към духовност и любов!!!!

Анонимен каза...

Нека 2012 година да ни донесе повече мъдрост и повече оптимизъм. Нека да ни подсети, че е време да се обединим и заедно - всеки с личен пример и действие - да подобрим действителността в нашия град и да го направим едно от най-добрите места за живеене в България! Нека повече не чакаме някой от някъде да дойде и "да ни оправи", а да разберем най-сетне, че всичко зависи от нас! И дано да имаме подкрепата на управляващите, все пак!
Живи и здрави да сме всички!

Анелия Стоева каза...

Колкото и да е жалко,

взехме да живеем с малко,

глави смирено да навеждаме

и своите мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме,

нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред

да са изпълнени с късмет,

с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

Анонимен каза...

Честита, Новата година, на всеки българин, който я посреща далеч от България, роден дом, семейство и приятели!

Анонимен каза...

И защо я честитиш тук?Да не мислиш, че тия извън Бг ги ебе за тия тук?

Анонимен каза...

Честита Нова 2012 година!!! Пожелавам на всички троянци ЩАСТИЕ, защото то включва всичко. Бог да ни пази!

Анонимен каза...

Честита Нова Година! Желая на всички тя да е щастлива и най-незабравима, обсипана с любов, късмет, нека да е спорна и много по-охолна, да Ви носи радости,здраве много сбъднати мечти и само усмихнати дни!

На Генади и Троян21 със здраве да потдържат още дълго този сайт и форум в ,който поне за сега свободно троянци могат да таковат от време на време мама..:) ,така да се каже изказват своята "любов" към тези които ни таковат нашата през цялата година:):).
Бог да закриля и благославя България и нейните трудолюбиви хора!

Анонимен каза...

7-ми,простак си!!!!!

Анонимен каза...

Най-доброто, което може да постигнете през новата 2012 е да се отървете от злобата, еснафлъка и завистта, типични троянски "добродетели". Време е за осъзнаване, и ви го пожелавам искрено.

Анонимен каза...

Желая същото като 11-ти на всички троянци в това число и на себе си.Да се отървем от типичните троянски "добродетели" злобата,еснафлъка и завистта!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Ами и аз ти го желая,щом си такъв!Лоши качества имаш,дано да се оправиш!

Нели Генкова каза...

На троянци желая след година страницата с благопожелания да е по-дълга от тази с мрънкания и обиди. На приятелите от близо и далеч - благодаря и обичам ви! Вие си знаете защо.

Анонимен каза...

Към 7–ми. Няма да кажа това, което Ви каза 10–ти, макар, че го заслужавате. Пожелавам Ви, всичките нови години, да ги посрещате при близките си, и при семейството си. Никога да не сте далеко от децата си, по–голямо зло, не съществува на Земята. Пожелавам, Ви, никога да не се окажете в безизходица, никога да не Ви свършат средствата за храна, и мляко, за децата Ви, никога да не Ви се налага да застанете пред празния хладилник, и студената печка. Никога да не сте пред избора, напред–зле, назад–още по–зле. Никога, да не се окажете, като в омагьосан кръг, от който няма излизане, защото децата растат, положението е същото, светлината в тунела, е неясна. Далеч от къщи, празниците не носят толкова радост, остава ни само надеждата за настъпващата година, която си пожелаваме да е по–добра, щастлива, и с късмет. Това пожелавам на всички хора по света!

Нели Генкова каза...

Един хубав текст по темата за дома, чужбината и празниците: http://frognews.bg/news_41601/Nova_godina_Doidoh_si_u_doma/

Бианка Павлова каза...

Специално на Гената,Нели и тяхната прекрасна дъщеричка желая през Новата година здраве/то е най-важното/,щастие,много лични и професионални успехи,мечти,които да се сбъдват всеки ден.
На Троянци-Нека Новата година ви донесе много сбъднати мечти,топлината на нечий любим човек да ви грее и осветява пътя по който сте избрали да вървите.Успехите в личния и професионалния живот да са безброй.Пожелавам всеки гражданин да пази патриотичния си дух,да върне вярата си за един по-хубав и по-достоен Троян.Нека загърбим злобата и еснафлъка,да гледаме по-позитивно на всички и всичко и без завист,тя ни изяжда от вътре.
Честито и за много години!

Маринови каза...

Бианка, много благодарим за милите думи! Желаем ти една здрава, добра и изключително успешна 2012-та! А на двете ти щерки - сбъднати мечти! ЧНГ!

Нели и Генадий Маринови

Анонимен каза...

На всички желая здраве! Всичко друго е поправимо.

Анонимен каза...

Стефан Генков: ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! На всички троянци, здраве и късмет изпращам от далечна Канада.На Новото Общинско ръководство-Оставящо следа управление!На моята радост и болка,Баскетболния отбор Чавдар - Успешен пролетен полусезон! И отново : Да е весела и Щастлива Новата 2012 година!

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Честита нова година на всички! Пожелавам здраве и късмет през 2012г.!

Анонимен каза...

7-ми ти си дрогиран ГЪЛФОН. Гръмни се!

Анонимен каза...

Чш 22-ти,полека бе,не се пени толкова, почна да миришеш на пот...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |