Затвориха Беклемето

* Забраната важи за всички МПС, причината - снегонавявания

ТРОЯНСКИЯТ ПРОХОД (Беклемето) временно е затворен за движение на всякакъв вид МПС, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) – държавната институция, която отговаря за пътищата от републиканската пътна мрежа и има правомощията да въвежда подобни ограничения. Троянският проход е част от републиканския път II-35 (Плевен – Ловеч – Троян - Кърнаре).

ОБЯВЕНАТА в сайта на АПИ причина за блокажа на пътната връзка на Троян и района с Южна България е „поради снегонавявания”. Ранното затваряне на Беклемето не е прецедент, но очакванията са, че прогнозираното затопляне от средата на седмицата ще доведе до отмяна на забраната. Миналата година проходът остана отворен почти през цялата зима и едва късните снегове през пролетта доведоха до затварянето му за кратко; предишни години обаче блокажът траеше по 4-5 месеца.

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

Вижте това -

http://www.facebook.com/groups/181598611910752/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |