Юношите ни младша съсипаха конкуренцията

* Бегачите на КК „Хемус 1896” (Троян) спечелиха всичките шест дисциплини на държавното първенство по колоездене на писта

ЮНОШИТЕ МЛАДША ВЪЗРАСТ на „Хемус 1896” (Троян), водени от треньора Сергей Великов, буквално съсипаха конкуренцията на провелото се на 16-17 юли в София държавно лично-отборно първенство на България по колоездене на писта за тази възрастова група. Троянските бегачи доказаха, че нямат равни, спечелвайки и шестте дисциплини от надпреварата.

НАД ВСИЧКИ ПЪК БЛЕСТЕШЕ звездата на нашия тим Владимир Русенов, който завоюва две индивидуални титли – в дисциплините издръжливост по точки и 2000 м индивидуално преследване. Дамян Костадинов е първи в дисциплината бързина, втори на 500 м от място и трети в издръжливостта по точки. Със злато, сребро и бронз е и Минко Донковски – съответно на 500 м от място, издръжливост по точки и бързина. Нашите са шампиони отборно в щафетата на 3000 м и в италианското преследване.

В КРАЙНОТО КОМПЛЕКСНО КЛАСИРАНЕ КК „Хемус 1896” (Троян) е убедителен шампион с 422 точки и огромна преднина пред следващите го КК „Цар Симеон” (Пловдив) с 287 т. и КК „Печенеги” (Пазарджик) – 265 т. И от нас – браво, момчета!

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Браво на треньора, на състезателите и на хората, които ги подкрепят!

Анонимен каза...

Браво ! Само спортът ще спаси децата ни.

Анонимен каза...

Браво Минко

Анонимен каза...

Браво на ГЕРБ младежи!

Анонимен каза...

Тази победа стана възможна благодарение на мъдрото ръководство на партия ГЕРБ в Троян и лично на кметът Минко Акимов и на председателя на партията Сашо Данкоф (:(:

Анонимен каза...

Браво на момчетата и техният тренер

Анонимен каза...

БРАВО!!!

Анонимен каза...

Много мъдри хора в тоя град (:,но браво на децата за техния труд и ентусиазъм!!!!!

Анонимен каза...

Какви са тези бегачи,спорта се казва ,,колоездене,,-съответно колоездачи!!!!!!

troyan21 каза...

Бегач е по-едро понятие - за състезатели в различни спортове (лекоатлети, колоездачи). Нещо като по-общото понятие артист, използвано за актьори, музиканти, художници и т.н. Неслучайно и на състезателните велосипеди им казват "бегачи".

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |