„Софарма” ще вдига спортен комплекс във Врабево

* Фармацевтичната компания е заявила интерес
към общински имот от 5,3 дка

ОБЩИНАТА Е РЕШИЛА да продаде свой имот с площ 5350 кв. м в землището на с. Врабево поради заявен интерес от страна на „Софарма” АД, става ясно от предложението, внесено за разглеждане на предстоящата сесия на Общинския съвет (ОбС) в Троян. Фармацевтичната компания, която има своя сериозна производствена база в селото, планира да изгради на мястото модерен спортен комплекс. Собственик и шеф на Борда на директорите на "Софарма" е Огнян Донев, а изпълнителен директор на завода във Врабево - съгражданката ни Тодорка Бъчварова.

РАЗБИРА СЕ, продажбата ще се осъществи чрез търг, а определената от независим лицензиран оценител начална тръжна цена е 52805 лв. Въпросният имот, в който има и оборудвано стрелбище, в средата на 2008 г. с решение на ОбС – Троян бе преотстъпен за безвъзмездно ползване за срок от 10 години на Сдружение „Ловно-рибарско дружество – Троян”. Поради отпаднала необходимост и явно след договорка със „Софарма” авджиите са поискали прекратяване на договора по взаимно съгласие.

Т21

23 коментара:

Анонимен каза...

Пак далавери и то на комунисти!

Анонимен каза...

А да видим сега кой ще лапне комисионната! Ммммм....м комисионнааааа, ммммммммм....м с маслоооо, мммммммм..м с кашкавааааал!

Анонимен каза...

Абе да лапат,важното е че ще се съгради нещо!

Чичо Гошо каза...

Врабево е интересно село с уж син кмет който е червен но иначе е с Герб и дебне за зам.кметско място в Троян...

Анонимен каза...

Радион ли?Че той винаги е бил травестит,още от малък се е забавлявал ,като се е гиздил с на майка си дрехите пред олгедалото!

Анонимен каза...

Ех как немой Букарева да има власт там, та да видите вий кон боб иде ли и как се командва фабрика и спортен комплекс.Мъ немоооой, изък!

Анонимен каза...

6-ти,нали се разбрахме нещо,олигофрен!

Анонимен каза...

Може пък ОС да отхвърли тази продажба,ако погледнеш реално това им е от последните сделки за мандата:абе нека ядат хората
петко

Анонимен каза...

7-ми лапай чурки,чушки да кажа де ...

Анонимен каза...

Абе, гадове не до чукани, прави се нещо добро, Не ви е ли срам, това което се праве, бре серсеми, остава! Гадорията в нас си е вродена. Браво Радионе , майната им на гадовете, всичко каквото сътвориш, остава, брат!

Анонимен каза...

Те едно време във Врабево и морски клуб имаха...само дето море нямат -все още!Незнам кой толкова ще им ходи в спортния комплекс?Пак на пералня ми мирише....

Ст. Борджуков каза...

До целия ФОРУМ!

ИЗТРИХ, както обикновено - БЕЗ ДА СИ ДАМ ЗОР ДА ги ЧЕТА, серия коментари на ШЛЬОКАВИЦА! Вероятно голяма част от смисълът на дискусията се е загубил безвъзвратно, но законите в Т21 се изпълняват, прилагам ги и рушвети за ДРУГО тълкуване НЕ ВЗЕМАМ, както обикновено... Загубих си 4 часа и изработих "РЪКОВОДСТВО ЗА ГлУпАцИ" за това КАК СЕ КИРИЛИЗИРА WinXP и пуснах линк към него на СКРИШНО МЯСТО в сайта - потърсете си го!

АдминЪТ!!!

А! И забраних коментарите под горното РЪКОВОДСТВО! Гена, тази опция работи ПЕРФЕКТНО! Така, че - когато ти се досади от коментари, или не им искаш на дървените философи мнението - просто забраняваш темата за коментари - нека плачат - аз ще се смея!
Гадният Админ!

Анонимен каза...

Стояне,слънчасал си....!

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Админе, това изобщо не е демократично!

Анонимен каза...

EB/EM/SI,а кое е демократично?

Анонимен каза...

Демократично е!
Демокрацията не е слободия.
И частната собственост е неприкосновенна.
Койт не му изнася - на палатка.

Анонимен каза...

Сложете си кирилизатор на сайта бря,ако някой влиза през телефон дето няма кирилица на него как да пише примерно?

Анонимен каза...

хахаха

Анонимен каза...

Админ-ът да ходи да почива, че е изтрещял :)

Анонимен каза...

Всичката ви работа е такава, да знаете. Разлайвайвате кучетата, после , админат каза... Много пъти го казах, този форум е грешен от всдякъде.

Анонимен каза...

За 10 слайда и 20 стрелки си загубил 4 часа!?!

Анонимен каза...

До 20-ти казвач!
Олигофрен,слабо ни интересува какво си казал и на кого.Ходи се метни от моста с камък на шията,казах!

Анонимен каза...

Който не се чувства глупак и не иска да чете "Ръководството за глупаци", което е написано с досада, предлагам линк, където всичко е написано с желание и е обяснено много по-подробно и разбираемо за хората, които нямат кирилизация на Windows.
http://www.badmin.org/StaticsHowTo/Cyrillic/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |