67-годишен с „Вартбург” удари пешак на Главната в Троян

* Пострадалият е на 64 г., настанен е в троянската болница с черепно-мозъчна и лицева травма

НА 12 ЮЛИ на Главната улица в Троян (ул. Васил Левски”) лек автомобил „Вартбург”, движещ се в посока към Ловеч и управляван от 67-годишен троянец, ударил пресичащ от дясната му страна 64-годишен пешеходец, също от Троян. Инцидентът станал на прав участък, а уцеленият веднага бил откаран във Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП) – Троян, където се установило, че е с черепно-мозъчна и лицева травма.

ПАЦИЕНТЪТ е настанен за лечение в Хирургичното отделение на МБАЛ – Троян, опасност за живота му няма. По предварителни данни причината за инцидента е несъобразена скорост на старинното немско возило, по случая е образувано досъдебно производство.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

В информацията не пише, съобразено ли е пресичал пешеходецът? Или по стар полицейски обичай, виновен винаги е водачът и то с тривиалното - несъобразена скорост!

Анонимен каза...

Пешак? Да не е бил пехотинец,или по нашенски - кашик?

Анонимен каза...

Като на война - кашимерията дава най-много фира хахаааааааааа

Анонимен каза...

Всеки,който е карал курсовете знае,че в такъв случай вината винаги е на шофьора.Друг е въпроса за липсата на всякаква елементарна култура от страна на пешеходците.Казвам го с пълно съзнание,че и аз съм пешеходец,не само шофьор.За съжаление винаги вината е на водача на превозното средство.

Анонимен каза...

Троян е единственото място в света, където никой не спира на пешеходна пътека! Даже бих казал,че там е най-опасно да се пресича. Бил съм свидетел на много случаи, в които кретен тръгва да изпреварва кола, спряла да мине пешеходец..... Или пък малоумник с на тати колата, да свирка и да псува пешеходец на пътека.....
Друг е вече въпросът, че на тази възраст (над 60) рефлексите са различни и възможността за навременна реакция доста по-слаба. Затова, моето лично мнение е, че заедно с пенсионирането, трябва да се прибира книжката в КАТ. Те хората не случайно са измислили пенсионирването.....

Анонимен каза...

Приятелю, всички ще остареем един ден, и ще станем беззащитни.
Живеем в малък град, със слаб трафик, и от горния до долния край се стига за максимум 15 минути.
Призовавам за повече разум и уважение към пешеходците, било то възрастни,деца и млади.
Никой не е по-голям от човешкия живот.

Тумбака

Анонимен каза...

№ 5, мен ако питаш има и младежи с рефлекси на умряла жаба. Не е възрастта критерии за неадекватност. Вярно, възраста си казва думата, но все пак не е определяща винаги.
А и друго да ти кажа, защото явно си още млад и зелен. Какви са тия апели за отнемане на книжката при пенсиониране?! Това е толкова нелепо, че нямам думи. Ако целта ти е да се пишат просто глупости, да.
Времето тече бързо и някой прекрасен ден и ти драги ще се окажеш при тях, дано даде Господ, тогава друго ще запееш.
Пенсионер не винаги значи отписан, надявам се да се увериш сам. Даже ти го пожелавам. И като съвет, надсмивай се само на по-малки от теб за да станеш като тях.

Анонимен каза...

Към 5-ти.....Наистина рефлексите намаляват постепенно,както и други работи,но шьофорлъка не е само рефлекси,мисля си аз.Виж внимателно статистиката и ще се убедиш.А ,общо взето,за пенсионерите си прав-файда от тях никаква!Някои отиват и по нататък-изолиране от обществото,па що не и евтаназия.Така натрупаните фондове се запазват непокътнати за строежа на магистрали,спортни зали,голф игрища и пр.И въобще някак си по-естетично изглежда обществото.... АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

АЙ с-с-с-с....., а когато дойде ред за твоята евтаназия и си внасял през целия си трудов живот изискуемите се по закон вноски като глупак???!!! Или си против модела на пенсионната система, а?! Не личи точно позициата ти, съжалявам!

Анонимен каза...

" малоумник с на тати колата, да свирка и да псува пешеходец на пътека.Не дразнете старите хора, ще съжалявате!
https://www.youtube.com/watch?v=MVJNiG7_op0&feature=player_embedded

Анонимен каза...

Към 8-ми.....След 2 години и мен ме чака....Приятелю,не се гневи,а понапъни малко чувството си за хумор.Понякога наистина изумявам-толкова ли мязам на д-р Кеворкян,та се чудиш за позицията ми?Да не се бърка с Кеворк Кеворкян-той е един друг и неговата позиция е наистина неясна....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Страхотна снимка на архаично, трицилиндрово, двутактово возило, но единственото от соца с рама.Викахме му Ханс Дитрих Геншер-обща дължина 25м. с пушека. Когато комшията/горд собственик/ сутрин разпалеше на смукач Ханс, в блока се дигаше страхотен пушек, булките тичаха да събират прането от простора,а от ореха почваха да капят гъсеници.Пушека стоеше още поне 25 минути.Гордост е да ти размачка кокалите подобна машина.Ако се продава-копувам я!

Анонимен каза...

Да ЕМ/SI. Наричаха го още БМВ(Бавноходно моторно возило). Бръмчеше дато прахосмукачка и курвенски въртеше пушечната си опашка. Имаха и люк на покрива. С две думи, голяма машина но беше и с ужасно твърда ламарина и за това не завиждам на горкия човек изпитал върху себе си нейната твърдост.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |