Американка нападната на Къпинчо

* Нашенец я пляснал по задника и й направил неприлични намеци, чужденката стресирана, подала сигнал в полицията

АМЕРИКАНКА, отседнала в парк-хотел „Троян” (в местността Къпинчо над Троян), миналата седмица сигнализирала местната полиция, че срещу нея е извършен опит за изнасилване, научи Т21. Случаят се разследва, чужденката е дала описание на нападателя, българин, и е разказала какво се е случило.

ПОТЪРСИХМЕ ИНФОРМАЦИЯ от началника на Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян гл. инсп. Марин Ичев, който потвърди, че е имало инцидент. Но за опит за изнасилване било пресилено да се говори - туристката от САЩ се движела по пътечката (стълбите) към хотела и като се разминавала с непознат млад мъж, той я пляснал по задника и й направил неприлични намеци. Всичко приключило дотук и други насилнически действия не е имало, но жената била силно изплашена, твърдят гости на хотела.

„МАКАР И БЕЗ СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДСТВИЯ, това наистина е агресивен акт и не може да се изключи вероятността за престъпни намерения”, коментира полицейският шеф. По наша информация чужденката приела доста болезнено станалото, като определено не го смятала за безобидна закачка. И макар да е напълно възможно всичко да е проява на „невинен” мъжкарски бабаитлък от нашенски тип, реакцията на потърпевшата е разбираема; да не забравяме, че за подобни неща, че и за далеч по-дребни, в някои американски щати се дават години затвор.

Т21

37 коментара:

Анонимен каза...

Можело е да го хванат този гаден, долен похотлив насилник. Тя горката американка много се е стресирала както казват някои. Трябвало е да се обади веднага на дежурния по РУП Троян. Полицейската кола е можела за една минута/даже и по-малко/ да дойде от бензиностанция " Троянефт". Там на бензиностанцията в кафенето е на постоянно дежурство автомобил с отличителни знаци на патрулна кола и с Рег. № ОВ 9332.Всеки път когато минавам я виждам там. Така е сигурно че ще покрива по-голям периметър и ще пристига по-бързо навярно. Бързото пристигане е щяло да донесе възмездие на този психически насилник и простак над невинната американска туристка. То психическото насилие е по-страшно от физическото. Жалко, много жалко, че не се е обадила.

Анонимен каза...

А интервю по телевизията дала ли е американката? Във фейсбук публикувала ли е? Да не би да остане някоя нейна приятелка,, която още не е разбрала...

Анонимен каза...

Колата, която виси на бензиностанцията е с номер СА 9332...
А ако въпросната дама се беще обадила на 166, как мислите, дали дежурния би разбрал какво му се говори?!

Анонимен каза...

Прав си 3-ти, коригирам се. Рег № действително е СА9332. Но и аз те коригирам. Не приемам от теб, че патрулната кола " виси на бензиностанцията". Тя колега-дежури там. Недей така да не би Ичев да си помисли че подчинените му не си гледат работата по време на дежурството си и стоят по кафенета. Това изобщо не е вярно. Те проверяват кафенетата за престъпници, а в случая контролират трафика покрай бензиностанция Троянефт. И поради това, че всеки ден са там проемам че са много стрикни.

Анонимен каза...

Къде е Уорлик в този един момент, когато трябва да са силни и единни в името на националния флаг, и да я прибере обратно у дома....

Анонимен каза...

А онзи ден зелено ауди комби,карано от сина на бившия катаджия Дончо,най-нагло спря срещу знака "Забранено влизането" в узлицатая срещу Бар 12.
Патрулката се наостри да глобява до момента в който разпознаха синковеца ....и плавно продължи на втора...

Анонимен каза...

Кой Дончо бе № 6? Да не би да е този който навремето пиян уби жена на кръстовището при Лесопласт?

Анонимен каза...

Тойтой същия, де сега адвокатства...

Анонимен каза...

Към 4

Коолега, тя патрулната кола верно "дежури" там, ама патрулиращите полицаи ги няма в и около нея!
Поздрави :-)

Анонимен каза...

Почти всеки ден патрулките около обяд обядват при "Братята".Редно ли е със служебните си автомобили да ходят на обяд и кои им плаща горивото????????????????????????????

Анонимен каза...

Относно дежурната патрулка и двамата по-горе спорещи не сте напълно точни и прецизни. Те полицаите нали са професоналисти и са поставили там патрулката за заблуда на гадните престъпници, които прииждат на талази от към Ловеч, Орещак, Севлиево и от където и да се сетите. Патрулката е там и пази, престъпниците като я видят умиргат от страх и обръщат обратно и през моста до лесопласт преминават по другия път, западно от реката. А там вече са патрулкаджиите и ги залавят успешно. А тези дето пият кафето в Троянефт изобщо не са полицаи криминалисти. Те са поставени нарочно там за да пазят патрулката, защото са от охранителна полиция. Така, хем пазят патрулката, плашат яко престъпниците гадни и охраняват междудругото и Троянефт, е това на практика е "перпетум-мобиле", с един копшум три заека или както щете още да си го обясните.
Браво, хвала на такава полиция, както казваше Г. Мамалев в НЛО

Анонимен каза...

Коолега, това все пак е нещо по-добро. Нека предполагат хората, че полицията не СПИ!
Ама преди време, съвсем случайно на заранта, виждам как патрулката излиза разсънена от ... СТАДИОНА!
???

Анонимен каза...

Много тъпо и неграмотно! Добре, че нормални хора не четат форумите. Не си представяте какви последствия имат такива случки, а вие се ебавате!Срам ме е!

Анонимен каза...

това да не е като четиримата обесени отпреди
години в този вектник. Пак беше на Къпинчо

Анонимен каза...

Ако един работник отиде във вашата фабриката и имитира работа и вие му плащате от вашият джоб ми е интересно колко време ще му плащате. Дали не свърши времето на комунизма да се “те си мислят че работят, аз си мисля че ми плащат“. Поставянето на Европейското знаме не ни прави Европейци. Чипа, чипа, чипа трябва да се смениииииииииииии...

Анонимен каза...

Ква стана тя сега? Излиза, че гражданите виждат нередности които се извършват по време на дежурства от полицаите. Скатават си се хората, вместо да бдят за обществения ред. Сега Ичев ще им развали рахатлъка. Ако пък монтират И GPS- и на патрулките, то ще стане още по-гадно по време на дежурство. И всичко това заради една американка-изключителна жертва на един изключително агресивен акт от тъмен балкански субект. Че неможа ли, тази невинна американка да си стои в САЩ или да посети друга страна, а дошла в РБ и то баш в Троян на Капинчо? Тя го е направила нарочно.Почвам да си мисля че не и прилича на демокрацията, та така да ни злепостява.

Генадий Маринов, Т21 каза...

До №14:

Добра памет, но е редно малко уточнение - "новината" с 4-мата обесени бе 1-априлска шега (подобни закачки в Т21 имаше и в други години - за интерес към троянския стадион от "Ман Юнайтед" и сър Алекс Фергюсън, за строителство на завод на БМВ до Троян, за ваканционен уикенд на холивудската звезда Могран Фрийман в хотел "Балкан" в Чифлик...). Но сега става дума за реален факт. Надявам се, че интелигентните читатели правят разликата.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Генадий, еснафите,опс тесните специалисти не си падат по хумора приятелю...
Те са сериозни, гледат навъсено(предимно),дори лошо за да ги вземат насериозно.
Дори очевадни закачки на подсказващи дати не могат да ги накарат да се усмихнат...Толкова са мнителни, че биха се усъмнили в поздрава "Добро Утро",дали не е вечер...
Ама ти не им се сърди, те са просто тесни специалисти...
Поздрав сърдечен,

Тумбака

Анонимен каза...

До 13. Не виждам тук никакви ебавки. Ако въпросните служители на полицията не спираха там перманентно, сигурно нямаше да пъдат обект на закачки и подмятания от страна на хората.
А относно последствията, такива наистина следва да има за тези които имитират работа. В полицията има много сериозни и достойни за уважение служители, но има и такива, които не знаят за какво са там и не осъзнават изобщо какво следва да правят и как да го правят. Има и такива, които се държат като дерибеи и първенюта облечени в униформата и изобщо не си и помислят, че плюят направо в лицата на всички достойни полицаи и уронват постоянно авторитета на тази достойна по призвание институция.
Та не се сърдете за шегите, щом са я докарали до там, че хората да го правят, проблема е само техен, на полицаите и на техните ръководители.

Анонимен каза...

Към номер 10. Ами ние, които работим и плащаме и техните масрафи. Кой мислиш, че плаща горивото да отидат да обядват? Или беше риторичен въпросът?

Анонимен каза...

Тъпанарка поръбена: Ех де тоз късмет и мени да мъ шляпни някой по гъзът? Тъй шъ му са фърля,квото скору не съм и виждала..., такаа секс шъ му напраа, че шъ има да мъ помни. Мъ няма ми пусту късметя. Изък. Ей го как вечи 3 деня качвам стъпалата с козътъ/водя я да пъсе по Къпинча/и нищо, няма никой да мъ закача. Изък, изък.
Пък то туй американчету-виднъж минало и готову!Късметь, късметь...

Анонимен каза...

Яла при батя да та качи на рогЪТ,и да та разнася кът пръскачка из лози!

Анонимен каза...

Диви селяни, къв туризъм, кви пет лева... може ли такава излгация?

Анонимен каза...

Случката според мен е колкото забавна, толкова и трагична. Поведението с което сме свикнали и приемаме за нормално в България, по нормалните държави с малко по-цивилизовани хора им се струва меко казано неприлично. Съдейки по коментари(21, 22) които се отличават с висока култура, бих казал, че нищо добро не чака България.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Ст. Борджуков каза...

Предложих вече няколко сайта, настоятелно този на общината, ориентирайте се там и пишете както си искате МОЛЯ! Или си направете собствен сайт, разработете го, и определяйте правилата по собствен вкус!

С уважение - Ст.Борджуков

Анонимен каза...

Изводът от статията го казаха по телевизията:

МЪЖЕТЕ СА КАТО ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ - ЛЕПЯТ СЕ НА ВСЕКИ ГЪЗ!

Анонимен каза...

Какво е търсила от Америка чак тук в Троян. Голяма чест за нас. Но като си представя, че най-големите боклуци отидоха в Америка и станаха ЯНКИ, нищо не ме изненада. Каквото повикало, това се обадило. Нали тези магарии копирахме от ХУБАВАТА ИМ ДЕМОКРАЦИЯ. Яжте си сега попарата.

Анонимен каза...

Каква висока култура? Завършващите тази година отново са я получили в колежите Фламинго и Шоко, а полицията е отражение на властта - пълна скръб.

Анонимен каза...

"Ба-а-атальонът се строява-а-а
за-а-а последе-ен път,
старото се-е-е уволнява-а-а ,
зайците - ревът....."
Любима песен на Мин. Председателят на коя страна от ЕС е тази и има ли това нещо общо със случващото се в тази страна,в Троян и в частност по стълбичките към известната и романтична троянска местност Къпинчо?А и с някои други работи....
Не бързайте с отговорите-до наесен има време,а и нали "родната полиция ни пази"!!!Родната пожарна - също! АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

АЙ с-с-с-с, много си прав, мин. предстедателят ни е пожарникар. Нищо лично против него, но за да ръководиш държава може би трябва човек, който да има някакво по-различно образование. Пожари нямаме които да гасим и не ни трябва пожарникар. Трябва ни някой, който да каже - вие хората от селата трябва да направите тези неща по списък, за да вземете субсидия по проект за земеделие, вие кметовете от .... градове трябва да направите това и това, за да може някой да инвестира. Инвеститорите трябва да се попитат от какво имат нужда, какво трябва да се свърши, за да инвестират. Държавата как ще им защити инвестицията, как те с желание ще развиват бизнес тук и как ще им гарантираме, че няма да минава всичко по балканския начин и т.н. и т.н. Може и да греша, но мнението ми е това - калпав управител си имаме и в момента много калпав материал.

Анонимен каза...

Фамозно! Фа-моз-НО!

Анонимен каза...

Вярно всяка нощ полицаите са на петролската бензиностанция.

Анонимен каза...

До 32-ри от ЕМ/SI: Аз ли не разбрах нещо или уважаеми 32-ри според теб държавата има задължение да защитава и гарантира на някого инвестицията? Поне така пишеш. В България има пазарна икономика-поне трябва да има. Исканото от теб не се вписва в основните й принципи. Иначе ще излезе, че държавата трябва да дондурка и угажда на инвеститорите.Дай да им гарантираме и пазар с твърди цени-кво ще кажеш? Относно-кво да прави селянина, кметовете на общини и др., с цел усвояване на средства от европейските фондове, за мен достатъчно е направено за получаване на информация за този който иска да бъде финансиран. Списъците които някой трябвало да направи са в миналото и никой не е длъжен да води някого за ръчичка и да му казва-прави едно, хоп-прави две.Сега са в процес изграждане на центрове за информация, където ще се обясняват изискванията и възможностите за усвояване на подобни ресурси.
И последно-толкова ли си запознат с капацитета и работата на областният управител та го квалифицираш като калпав? Не съм му адвокат, в много от коментарите си съм критикувал областната управа, включително и законодателството на държавата, но мисля че използваш клише/калпав/ без да си наясно за възможностите и работата му.
По темата-пресилено е американката да се прави на ощипана мома. А Ичев е редно да въведе коригиращи действия към патрулните коли и тяхното местопребиваване по бензиностанции и кафенета да се прекрати.

Анонимен каза...

От 32 до 35. Под управител имах предвид не областния, а Борисов - човек с образование за пожарникар. Не ме интересува Ловешка област, а Троян е просто един малък град в цялата "държава". Държавата трябва да създаде условия за бизнес и държавата трябва да гарантира, че ще е надежден партньор на инвеститорите. Риска за инвеститора си остава, но ще е по-склонен да инвестира в държава в която има ред и закони които се спазват. Да, кметовете и селяните в много градове мисля, че незнаят какво точно да направят или неискат да го правят. Да, никой не е длъжен да води никого за ръчичка, но може пък да му обясни и помогне. Пожелавам ви приятна работа.

Анонимен каза...

до колежката с № 28: Ако мъжете са тоалетна хартия и се лепят на всеки гъз, знаеш ли продължението какво е? След като се лепнат на женския гъз и го изчукат, после му бият един шут! За да го пишеш това и за да го твърдиш означава, че при теб така се случва. Замисли се, защото ще дойде време когато никоя тоалетна хартия няма да иска да те изрита в гъза!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |