Троянският „OB 4444 AP”

* Дали комичната подредба на буквичките и цифрите е търсена умишлено или в КАТ са се изгабаркали с нашия човек – кой да ти каже

Без майтап

ЖИВОТЪТ Е ПО-ШАРЕН от измисленото. Ето ви и актуално троянско доказателство. Наскоро във фейсбук мернах една снимка, „копната” от майтапчийския сайт www.seir.bg (виж ТУК); помислих си, че някой майсторски е поработил с фотошопа – тъй абсурдно-нереално бе видяното. Да, ама не, както казваше по едни други поводи един друг човек.

ОКАЗА СЕ, ЧЕ СНИМКАТА – на баровски мерцедес с цвят металик и регистрационен номер „OB 4444 AP” – си е напълно истинска. И не е задължително да си от ония, за които кирилицата не съществува и комуникират из мрежата на нещо като латиница, за да разчетеш въпросната регистрация като „ОВЧАР”, нали?! Нещо повече – гордият собственик на возилото с нестандартния (пасторалния) номер се оказа троянец.


ЗА ДА НЕ ПОМИСЛИТЕ, че ви поднасям, вчера (28 април 2011 г.) направих серия снимки на въпросния мерцедес, спрял недалеч от т.нар. Дрянска чешма в центъра на Троян. И научих, че лъскавият „щутгарец” с кодошлийската номерация е собственост на симпатичния и успешен троянски бизнесмен Д.Д., който съвсем не е от категорията на онези мутроподобни бабаити, надули чалгата зад волана на скъпарското си четириколесно със задължителния „еднакъв номер”.

КАК ОБАЧЕ ТРОЯНСКИЯТ БИЗНЕСМЕН Д.Д. се е сдобил с „овчарския” си номер, нямаме достоверна информация. Дали комичната подредба на буквичките и цифрите е търсена умишлено – за майтап и с интелигентна доза самоирония? Или пък в КАТ са се изгабаркали с нашия човек и той, без да се усети, се е бръкнал повечко, за да стане за смях? Кой знае?! Но че живият живот е по-шарен от измисленото, спор няма.

Г.М.

24 коментара:

Анонимен каза...

Ееее,супер - яката ралта ...

Анонимен каза...

Що не се учудвам, то градът в последните няколко години се напълни с овчари и резултатите не закъсняха.

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Не са се изгъбаркали от КАТ. За такъв номер/с четири еднакви цифри/ се пуска молба в КАТ-Ловеч, декларира се, че ще я поставиш на новозакупения си автомобил и се заплаща отделно на гишето след положителна резолюция на шефа на КАТ.Цената е различна в зависимост от еднаквостта и повтаряемостта на цифрите, а в случая е около 300 лв. След този репортаж обаче, си мисля че собственика ще бъде взет за мезе и най вероятно ще си смени номера. Ако трябва и аз да се измайтапя бих допълнил Генадий Маринов, че-чете се " ОВЧАР" ама четящия на глас трябва да е заекващ за да спази всичките четили Ч!

Анонимен каза...

Не мисля,че трябваше по този начин да се шегува с номера.Тази кола си е там доста отдавна и хиляди хора са я виждали,без да им дойде на ум смехотворната интерпретация.Сега тежко на момчето,защото ще му се подиграват,точно както ние троянци най-добре умеем и сигурно ще му се наложи да смени номера.Което си е доста неприятно.

Анонимен каза...

До 4- ти....
Напротив, този номер отдавна е обект на подигравки из интернет пространството.Веднага след култовия пернишки номер се пуска майтапа и за овчия номер.
Всеки пък който идва на почивка в троянско, се сеща за регистрационната табела с еднакви цифри, щом забележи наличието на ОВ в номерата на автомобилите...
Така че приятелю, гъзарията не всеки път е сполучлива...КО3333АР

Анонимен каза...

Съгласен с 5ти.Наистина гъзарията често е голяма простотия...ТА6666АК

Анонимен каза...

това не е ли синът на дончо бившия катаджия

Анонимен каза...

Това е колата на Дочко,,окейката"-поне едно време го наричаха така!

ПИ4444КА каза...

Не се гъбаркайте с момчето аз не съм от Троян и карам БМВ 7ца с номер "ПИ4444КА" и каня троянския овчар да ми гостува.......ще си спретнем яка нощна гонка стига троянския "ОВ4444АР" да не е мека мара:)

Анонимен каза...

Дай боже всекимо така да го подиграват!!!!!!!!!!!Пък и какво им е на ов4444ар...ите сега по празниците ги търсим ама са на изчезване......кой няма селооооооооо??

Анонимен каза...

Хей ПИ444КА, къде ходиш?
Търся те от толкова време!Я съм онзи с голфЪТ,помниш ли ме ПИ6666КА съм....
Каня те на състезание с мен,24 часа на правоъгълна писта ...

Анонимен каза...

На вас какво ви пречи?!? Като му харесва на човека и може да си го позвули, защо не!?!
Ама вече нали СЕЙР станало ;):);) Аман от клюкарски медий като Троян 21 и тн.

Анонимен каза...

Е като е аман, ти чии го дириш тук бре серсемин?
Скоро да се махаш, сказвач такъв!

Анонимен каза...

Ех,защо не съм аз журналист,журналист като Генадката,ех че статия бих спретнал,на дяда си за патката ...

Р Овч каза...

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

Анонимен каза...

По интересното е,че на снимките се вижда точно как е паркиран в нарушение,и всеки път е така когато автомобила е там.И не е като да не са го виждали ушевите,ама едва ли и забележка са му правили,на въпросния участък тротоара едва ли е по-широк от 1.5 метра,и е на остър завой,ама нали човеко трябва да си спре колата,нека ходят майки с колички по пътя,и да хвърлят боб дали някой джигит няма да ги сгази,то в Троян така се кара - избирателно.Добре че след 10 години разбраха че джамбаза държал курви,добре че след 2 години разбраха че Дачко имал незаконни сървъри,много добра работа на полицията.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

За пореден път припомняме двете задължителни изисквания към коментарите в сайта на Т21:

"1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското;

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене."

Т21

Анонимен каза...

Карайте си Жигулите и Москвичите и си малчете !!!

Анонимен каза...

Лелееее колкото сте назад, въпросната регистрация е поне от 3 години, така че моля ви търсете по-пресни сензации! А колкото до регистрацията, знам че е подбрана с цел подигравка с КАТ.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Евала че го наряза дето ти се смей на номера и ти вика ов444ар!

webblog каза...

Малко повечко от 300 лв е, няколко пъти повечко :)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |