Губернаторът ни поиска прошка

* Областният управител Николай Нанков разпространи обръщение до жителите на Ловешка област във връзка със Сирни Заговезни – деня за прошка (неделя, 6 март)

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, в нашата православна вяра Сирни Заговезни е отреден като ден на прошка. Спазвайки традицията, се обръщам към всички вас именно затова – за да поискам прошка от тези, чиито очаквания не съм оправдал, от тези, чиито проблеми по една или друга причина не съм решил, от тези, които в моята работа не са открили заслужена подкрепа за своите дейности, от тези, които съм разочаровал по една или друга причина или неволно наранил.

И ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ще продължа да работя и изпълнявам задълженията си с цялата отговорност на поста, който заемам. Ще продължа да работя и с познанията и компетентностите, които имам, да бъда полезен на вас – жителите на Ловешка област.

БЪДЕТЕ МИЛОСЪРДНИ, прощавайте и простени ще бъдете, е казал Исус Христос. Нека получената прошка не бъде успокоение, за да грешим отново, а ангажимент да бъдем по-добри и по-отговорни.

Николай Нанков,
областен управител на област Ловеч

22 коментара:

Пол..... каза...

Уважаеми Дами и Господа,на този свят ден аз моля за прошка всички,които волно или неволно съм обидила...:)

Анонимен каза...

Бог да тъ прости Пол...

Анонимен каза...

Ей, този човек е извънземен! Де се е чуло и видяло политик да иска прошка от гражданите... Де се е чуло и видяло в Ловешко някой да иска прошка... Евала...

Анонимен каза...

Браво на областния!

Анонимен каза...

Идат избори,кво друго да очакваш от тях!
В името на властта и майките си от гробовете ще изкарат тия прокиши...

АРВи каза...

Мене ако питате, това звено е абсолютно излишно и натоварва и без това рехавия държавен бюджет. За какво отговаря Областната управа, освен за държавните имоти и да препраща жалбите до институциите, които следва да решават проблемите на хората. Не критикувам лично "валията", а тези които измислиха тези постове, които на фона на общинските администрации, които тук често критикуваме, направо не вършат нищо.
Може да се спори и пише много по този въпрос, но спирам до тук.
А това че е поискал прошка добре, но по-добре ако не допуска поводи да я иска, чрез делата си.

Анонимен каза...

http://www.vbox7.com/play:d145d7b4

Анонимен каза...

Простено да ти е!
Започват пости - най-доброто време за Църква и Власт.Започва и очакването след тях.

Анонимен каза...

Колко много наивитет в този свят... Една фарисейска реплика за "прошка" и веднага ставаш симпатичен.

Анонимен каза...

Изкърпете дупките на пътя преди "Камен мост",а не си правете евтини PR дееиби нещастниците..........

Анонимен каза...

ГЕРБ Предприемачи?
ГЕРБ Гробокопачи!
И пред ССХУПИ дупките, дупката до Цанко Мичев,дупките на правата на Кнежки Лъг!
Минко Акимов, вземи свърши нещо!

Анонимен каза...

Другари трябва да преизпълните плана и да изкърпите дупките предсрочно,както едно време.........

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Прави му чест на Областния да поиска прошка. Това малко политици правят. Млад е още и има илюзии, но за исканата прошка му благодаря!До № 10-изкърпването на дупките е от приоритет на областно пътно управление Ловеч/инж. Грозданов/, ако визираш " Камен мост" в с. Орешак. Пътя е третокласен и е част от републиканската пътна мрежа. Ако не е там-кажи къде за да ти кажа чия собственост е пътя и съответно кой трябва да го прави.

Анонимен каза...

До 13 :става въпрос за пътя към Беклемето,но дали някой ще го направи качествено?????

АРВи каза...

Не съм съгласен с теб ЕМ/SI, значи да правят базобразия и после браво, че искат прошка. Не че обвинявам Валията в безобразни действия, но начина по който го прави е много изуитски някак си.

Анонимен каза...

до 14 :никога няма да имаме качествено изпълнена направа на пътна настилка в Троян.Защото фирмите които могат да работят по този начин явно си знаят цената и не пускат гювеч на нашия градоначалник и не са предпочитани.Аз не виждам друго логично обяснение като виждам колко некадърно се правят всички ремонти и нови участъци от улиците и тротоарите в градът.Явно някои има финансов интерес да се наемат най некомпетентните изпълнители за Троян без да им се търси после никаква отговорност за некадърността.Което е много жалко за хората,че и новите улици нямат никаква европеиска визия и не можем да им се израдваме тъй като изглеждат грозно на вълни и със стъчащи капаци на шахтите като всички останали от времето на социализма.

Анонимен каза...

АРВи,моите уважения,но би ли ми казал точно какви безобразия е вършил областния?Просто питам...

Анонимен каза...

ДО 17-ти от ЕМ/SI: Прочетох коментара на АРВи и не виждам обвинение за безобразия към Областния. Той говори, че областните управители са излишна структора. Има логика донякъде. Държавната собственост на територията на Ловешка област, спрямо собствеността на общиите е много малка, за да се поддържа в Ловеч този административен апарат-Областен, заместник областни, директори на дирекции,началници на отдели, старши и главни експерти....та до главни специалисти/да не изброявам структората от длъжности/. Нямат толкова собственост та да го има този апарат.Това е погледнато като управление и собственост. Погледнато от политическа гледна точка-областните се назначават от политическата партия която управлява. Има резон, за да има опозиция- примерно на Кмета на Ловеч който е от БСП, а областния е от ГЕРБ.Съответно и цирка вече се състоя-плюят се по ловешките вестници, вместо да работят заедно в интерес на гражданите от областта. Та АРВ-ито сигурно това има на предвид. Що мълчиш бе АРВ-и, да не си на "Лебеда" да пиеш бира?

Анонимен каза...

ЕМ/SI: до 14 и 16-пътя е държавен, Кмета на Троян не се меси там. Има пръст Кмета само и единствено по този държавен път когато е в регулация/от табела до табела/. Субсидията е целева-от държавата и кмета провежда търг за избор на строител. За състоянието на уличната мрежа на Троян, селата и общинска пътна мрежа-да-Кмета никва не я свърши. Но дотам. Извън регулация питайте ОПУ-Ловеч.Обяснявам това не да съм адвокат на Кмета, а за това/№ 17/ че е несправедливо да го обвиняваш за това състояние на пътя за беклемето.

АРВи каза...

До 17, с уважение към Вас, но криво сте ме разбрли. Никъде не съм обвинявал "Валията", относно извършени безобразия. Писъл съм за безобразия по принцип, визирайки тези и подобни изпълнения от политиците, а и даже съм уточнил в мой постинг №15, че не го обвинявам в безобразни действия. А иначе мога да посоча такова от негова страна, проявено в лични задявки с депутата Горов в областната преса преди няколко месеца. Имаше тогава изказвания и подхвърляния, които няма да коментирам, но мисля, че не му се вписват с положението, с ранга и с поста който заема и който му е поверен. Но пак не го съдя, негова си работа, той си знае, изказвам само лично мнение.
ЕМ/SI, благодаря, бири ще пием на "Лебеда", но по-налято, когато се постопли и биричката стане жизнено важна и животоспасяваща течност.

Анонимен каза...

Айде, работното време свърши и кампанията затихна.
Утре пак, да не забравите!

Анонимен каза...

До АРВи и EM/SI-аз съм Номер-17,извинявам се за грешното разбиране и благодаря за изчерпателните отговори.Поздрави :)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |