Предстоящо: “Кръгла маса” за културните събития в Троян

* На 24 януари 2011 г. от 14:00 ч. в салона на Община Троян ще се проведе „кръгла маса” по въпроси, свързани с културния живот на общината

В КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА в троянските средства за масова информация бе публикувана анкета, която съдържаше въпроси, търсещи мнението и оценката на троянци за събитията от културния календар през изтеклата 2010 г. Предстоящата кръгла маса е продължение на извършеното проучване за съществуващия културен живот в общината; а въз основа на него се оформиха няколко идеи за организиране и провеждане на културни събития, които ще помогнат да се обогати и развие културният живот в нашия град.

ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА ще бъдат представени идеи за културни иновативни събития, които ще можете да оцените в специално представена ви карта. Така ще бъде избрано събитието, което ще бъде обект на подкрепа за получаване на безвъзмездна финансова помощ чрез Оперативна програма “Регионално развитие” 2007-2013 г.

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, заповядайте на 24 януари от 14:00 ч. в салона на Община Троян, където ще се проведе кръглата маса.

Организатор: Община Троян

31 коментара:

Анонимен каза...

Та нали в Общината има Главни Ескперти,Специалисти,все професионалисти на които се плащат ЗАПЛАТИ за да развиват културният живот в Троян.
За какво ще питат глупавият народ ?
Или май акъла им не стига сами да измислят нещо ,та искат чужд?

Ето едно питане:

Кога в Троян ще има кино?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

2 ти си сигурно пълен дебил да не знаеш че кино и телевизия е различно.. я кажи бе Отворков защо в Щатите и EU хората ходят на кино като има повече кабелни телевизии...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Сега пък защо питат? Ако не питат, защо не питат? Какви хора сме ние в крайна сметка. Все повече се убеждавам, че си задлужаваме орисията. На нас не може да се угоди! Питат за да откликнат на нашите искания, затова питат!Какво като има назначени хора за целта в общината?

Анонимен каза...

Eх,че стил,ех,че език!Тъкмо като за спор по "културни въпроси".

Анонимен каза...

До 5-ти....
Извинявай ,но целият напън е добре познат.
Типично по комунистически ще се отбие номера с някое на 2 на 3 скалъпено "културно мероприятие" и то по изборно време .
Ще се изтъпанят и ще рекат гордо:Виждате ли ний как развиваме културата в Троян!
Аз пък питам,защо тази кръгла маса,не се постави преди 3 години,преди 2 години,преди една година?
Или важното е да има маса....

Анонимен каза...

В никакъв случай не подценявам културата, но мисля че най важното нещо което за утре вече е късно, това е да се търси периспектива за уцеляването на Троян икономически. Търсете инвеститори, правете кръгла маса със специалисти които могат да помогнат за това.
Оставете партий и лични интереси, помислете за Троян и хората защото ще останете без работа или ще преминем към управлението на Община Угърчин.
Успех в начинанието.

Анонимен каза...

На община Угърчин и трябваха 20 години да стигне сегашното си положение, а за Троян бяха достатъчни и 3.
Общината да направи кръгла ли, правоъгълна ли маса за нови работни места, културата също е от значение, но народа е без работа и без доходи и това е най-важното засега.

Анонимен каза...

Я кмета да даде един отчет през миналата година колко работни места е разкрил в общината и в общинските фирми и колко хора е наел на работа. То лесно се плюе по останалите фирми, но какъв е неговият принос в кризата?

Анонимен каза...

Мисля,че нещата са свързани - за да има работни места трялва да има туризъм,но какво да забавлява туристите като няма никакъв "културен живот". Например във Варна имат опит в това отношение ....в почивните дни ,през лятото на централния площад до пуснатите цветни шадравани свири духов оркестър. Разбира се на музикантите трябва да им се плаща адекватно ,за да имат ищах да свирят,пък и шадравана да е пуснат.
Идеята за кино е хубава,но в големите градове съчетават киното с някой МОЛ.

Анонимен каза...

Ако съдим по "кръглата" маса ,която се организира по проблемите на бизнеса в Троян,можем да се досетим,каква ще и тази маса за липсващият културен живот в Троян.Демек софра ще има...
А наистина ще е интересно кметЪТ да каже как и защо дечурлига на тоя,снахи на оня,етърви и прочие се назначават заедно с пенсионирани ченгета на държавни служби!

Анонимен каза...

Миню и от култура започна да разбира. Дай на тъпо ченге власт и му гледай сеира.

Анонимен каза...

Троянци, наистина ли не виждате, че Минко само си пита? Питаше ни за четвъртъчния битак - той продължава да си стои, питаше бизнеса за идеи, хората предлагаха - той нищо не направи, сега ни пита по културни въпроси - що ли ми намирисва пак на нещо режисирано? Отбива номер - демек питал ни е, после си прави каквото реши /най-вероятно за празника на сливата/, кандидатства, не одобряват проекта, Миньо харчи пари, плаща по граждански договори едни допълнителни пари на негови си хора в общината за неодобрени проекти, после уж ни пита и за кредита, изтегли си го да си покрие мръсотиите.
Искам оставката на Минко Акимов. Да излезе и публично да се извини на хората за некадълността си, после да си ходи където иска.
Крайно време е да изразим нашето недоволство!

Анонимен каза...

АЗ ТЕ ПОДКРЕПЯМ.Заедно с целия му антураж.Те така или иначе са шефове на фирми имат си работа,да се махнат.Има хора които искат да работят за градъттт(От селски тип).А тез си доооправят имотите.И ГРАБЯТ.

Анонимен каза...

Минчо остави Троян на Троянци,ти си ходи на Трапето!

Анонимен каза...

Предлагам с подписка да искаме оставката на кмета. Какво мислите?

Анонимен каза...

Сега пита,а за 4 милионният заем-не пита,а?Нито казва кво стана с него.Тунджа донесла-Арда отнсла.
Гневен

Анонимен каза...

Нека както в този сайт се зароди и слава богу осъществи идеята за "Форумът" нека по същия начин да направим подписка с искане за оставка на кмета. Рискуваме ако чакаме изборите през ноември. А и тогава ще се излеят милиони за кампания и не се знае дали няма пак да е кмет.

Анонимен каза...

Причините за оставка са много и няма как да ги изброя. Съгласни ли сте?

Анонимен каза...

Община Сливен не даде разрешение за организиране на подписка срещу кмета на града Йордан Лечков и депутатката от ГЕРБ Десислава Танева. Подписката бе организирана от петима общински съветници - Радостин Русев, Андрея Андреев, Петър Димитров, Веселин Балтов и Елена Попова.

От кметството обаче казаха, че съветниците са уведомени за липсата на правно основание. Законът за допитване до народа е отменен през месец юни 2009 г., се казва в писмото на Общината, подписано от секретаря Петя Руменова.

"Да не би с подписка да съм станал кмет", попита риторично ден по-рано Лечков. Според него цялата работа е организирана от един човек, който има да получава някакви пари.

Ст.Борджуков - админ каза...

Моля спазвайте правилата на сайта!

Анонимен каза...

Срещу ръжен се не рита - е казал народът. Въпреки че "глас народен - глас Божи"!?!

Анонимен каза...

Троянци сте така добре приспани, че като чуете за подписка ще се обърнете на другата страна, похърквайки сладко - сладко. Къде Ви е печеният лидер? И Диоген Циника не ще може да намери "честен човек".

Анонимен каза...

Не намесвайте Фотумът с това абсурдно искане за оставката на кмета дори и само за сравнение.

Анонимен каза...

25-ти умник а какво е Фотумът??? И кой го е намесвал.
Я вземи се научи малко да пишеш и тогава давай акъли из сайтовете.

Анонимен каза...

Стига сте плакали, вие си го избрахте ченгето за кмет. Доколкото разбрах от други теми имате културен феномен, достоен на медисън скуеър гардън - дискотека Фламинго с.Орешак.

Анонимен каза...

О да ,и градският събрат равняваш се на Брикстън Академи-Шоколадите ли вееее браааат!!!
А за малкият Бродуей-Ривърсайд,какво да кажем.....
Да живей културата!Таз година кръгла маса,догодина две!

Анонимен каза...

Смях в залата.

Анонимен каза...

Кино, театър всичкото е вятър,цялата култура се върти около............

Анонимен каза...

А какво ще кажете за вота на недоверие-СМЯХ в залата!!!Тук в местния парламенТ-вие кажете???

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |