Наташа Ростова и поручик Ржевски

Богатите настойници на Наташа Ростова дават прием по случай настъпващата 2011 година. Тържеството е в разгара си. Валсовете следват един след друг. Четвъртият танц е и никой от поклонниците на г-ца Ростова не се е записал в тефтерчето й. Тя стои и гледа тъжно отстрани танцуващите. В този момент към нея в гръб се доближава поручик Ржевски и прошепва в ухото и:
- Госпожице Ростова, знам толкова смешен виц, че гърдите ви просто ще паднат от смях!
В този момент тя се обръща към него и... о ужас - той изтърсва:
- Извинете! Не знаех, че някой вече ви го е казал...

4 коментара:

Анонимен каза...

ПО-ТОЧНО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ, А НЕ НАСТОЙНИЦИТЕ.

Анонимен каза...

...Дворцовияг площад пред Зимният дворец и Адмиралтейството.Хайлайфа на Санкт Петербург разхожда тоалетите и кучетата си в омайната юлска вечер.Наташа Ростова също разхожда на къс повод любимият си пекинез с родоловно дърво почти като на Дедо Симо Крадливий.Не щеш ли,насреща приближава поручик Ржевски,кисел,махмурлия,със силен блясък в очите.Добре възпитан,както винаги,търси повод да заговори младата дама.Със силният си ляв крак нанася страхотен шут на пекинеза,който полита над покривите към гостоприемните вълни на Нева.
-Высоко летает!Погода хорошая будет!-учтиво започва разговор той.
АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

1-ви, човек като е прост, е хубаво да си мълчи, че иначе се излага.

Анонимен каза...

Поручик Ржевски се кани да отиде на бал. Приготвя се и пъха в левия си джоб един банан. Приятелите му учудено го питат за какво му е банана и той обяснява:
- Ще поканя на танц Наташа Ростова, във вихъра на танца тя ще се притисне към левия ми фланг, смутено ще се отдръпне надясно, и там вече ние ще я посрещнем!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |