Кушев, Благо и Ники Михайлов ще ритат срещу „Куршумите”

* Благотворителният мач ще е в понеделник, 27 декември, от 17:30 ч. в зала „Чавдар” (Троян), билетчето – 2 лв. * Имат ли шанс нашите срещу именитите си противници?

НА 22 ДЕКЕМВРИ - след финалната среща на троянския предколеден турнир по футбол в зала за Купата на кмета 2010, спечелен от тима на „Куршумите” - звездата на руския „Перм” и наш съгражданин Мартин Кушев, който бе гост в зала "Чавдар", направи интересен анонс. Г-н Кушев обяви, че в понеделник, 27 декември, от 17:30 ч. на същото място (троянската зала „Чавдар”), футболен ВИП тим, воден от него самия, ще се срещне с победителите в троянския турнир. Мачът ще е благотворителен и всички събрани средства – от билетчетата по 2 лв. и други – ще се използват за подкрепа на нуждаещи се троянски деца.

КОИ СА ИГРАЧИТЕ, поканени от Мартин Кушев за благотворителния мач срещу местните шампиони в зала? Сигурни са Благой Георгиев (сега футболист на руския „Терек”, играл още в „Славия”, „Цървена звезда”, „Депортиво”, „Дуисбург”), Николай Михайлов (вратар на холандския „Твенте”, преотстъпен от гранда „Ливърпул”) и евентуално Георги Петков („Левски”); ако Петков не пристигне, ще бъде заместен от изявен местен талант. Отборите ще са от по 4 човека, а „Куршумите” ще изведе на терена голмайсторът на турнира за Купата на кмета 2010 Боби Иванов.

ИМАТ ЛИ ШАНС НАШИТЕ срещу именитите си противници? Според мнозина – да, и то не малки. Не само защото, както се казва, у дома и стените помагат. Но основно заради по-сериозната мотивация – да излезеш срещу звезди като Кушев, Георгиев, Михайлов и Петков, си е сериозно предизвикателство, а ако успееш да ги опердашиш, славата ще е голяма и задълго.

Т21

2 коментара:

Анонимен каза...

добре

Анонимен каза...

добре че нямаше как гошо путката да продаде мача както продаваше в левски

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |