Пристига "великолепната седморка"

* Към Теди, Емо и Тома ще се присъединят Албена Михова, Николай Мартинов, Славчо Пеев и Йорданка Благоева * Благотворителният концерт е на 1 декември, сряда, от 18:00 ч. в салона на читалището

КОНЦЕРТЪТ на „Великолепната шесторка” в Троян утре – сряда, 1 декември - ще е доста по-мащабен от първоначално обявеното. Очакваше се на сцената на читалище „Наука” да се качат поп звездата Теди Кацарова, „айдълът” рокаджия Тома и чаровният синоптик на бТВ Емо Чолаков. Но от инициатора на концерта Митко Динушев научихме, че към Теди, Тома и Емо ще се присъединят и още четирима техни колеги от благотворителното шоу, събиращо средства за нуждаещите се деца на България.

ПОПЪЛНЕНИЕТО Е: комедийната актриса Албена Михова („Пълна лудница”), победителят в „Сървайвър” Николай Мартинов, популярният актьор от по-старото поколение Славчо Пеев и голямата шампионка по лека атлетика Йорданка Благоева – българката, на която по скандален начин й откраднаха олимпийската титла на игрите в Мюнхен (1972 г.). Преди концерта седмината гости ще имат среща с учениците от троянското СОУ „Васил Левски”, школото, което поде кампания в подкрепа на „Великолепната шесторка”.

ПРИПОМНЯМЕ – концертът е от 18:00 ч. в салона на НЧ „Наука”, билетчето за ученици е 3 лв., а за възрастни 5 лв. Всички приходи (от билетчетата плюс допълнителните дарения, направени на място в залата) ще отидат в дарителската сметка на шоуто.

Т21

Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Не вярвам да имат успех в Троян?В това второ издание на В6, ако не са учениците, май нямаше да се съберат никакви средства.Писна ни от молба за помощи.Сега се задава и Коледната акция на Президента.Нямам нищо против, къде ли човек не е похарчил няккой лев на вятъра, та да не подкрепи тези нещастни хора в клетата ни страна.Вижте какви индивидуални вноски има? Най -много да 1000 лв. и то от фирми, а къде са Баневците,Ковачки,Захариев,Василеви,и т.н. и т.н.Да и големите троянци, допринесли за благополучието на завод Машстрой и града ни.Ами държавата - екскурзиите на ЦЦ, и ползването на мерцедеса да ходи на работаи, въпреки ,че живеела на 10 мин. път.Чухте ли я тази безсрамница как снощи апелираше към нас/ Пускайте есемеси бе будали с будали, а пък ние ще се возим в луксозните возила.Аз съм сигурен 100%, че от тези народни кърлежи и продажници на национални интереси,никой няма да пусне ПОНЕ поне един есемес.Ч.Г

Анонимен каза...

Не разбрах само СЕДМОРКАТА НА БЛЕЙК кога ще идва и какво ще ПРОСИ...

Анонимен каза...

ВЪЗМУТЕНА СЪМ!!!
НЕ ИСКАХ ДА ДАВАМ НИТО ЕДИН ЛЕВ ЗА ТАЗИ КАМПАНИЯ,ЗАЩОТО ОНАЗИ ДЕТО Я ДАДОХА,ЧЕ Е ОСТАВИЛА ОСЕМ В ДОМА И Е БРЕМЕННА С ДВАНАЙСТО И АЗ ЩЕ ДАВАМ ПАРИ ДА И ГИ ГЛЕДАТ НЯМА ДА СТАНЕ.И ТЕ КАКВО НАПРАВИХА?КОНЦЕРТ-ТА МЕ ИЗНУДИХА ЧРЕЗ ДЪЩЕРЯ МИ И ВМЕСТО 1,20ЛВ.ЗА SMS ДАДОХ 3,00ЛВ.ЗА КОНЦЕРТ.

Анонимен каза...

Не може така, трябва да се помага, кой с каквото може. Ако тая дето ги ражда и оставя не съзнава какво прави, де беше държавата до го остави циганския въпрос толкова време неразрешен, че все повече се задълбочава? Какво ни чака - циганска държава ли? Ами натам вървят нещата.
А ако тия деца бъдат осиновени от нормални семейства има шанс да израснат като добри хора, а не като поредните безмозъчно плодящи се членове на безполезно и крадливо племе.

Анонимен каза...

А защо не се бръкнат тия в парламента? А???
И аз не мисля повече да давам и без това не се знае къде отиват парите. Сега като са в Троян,защо например не спят в 2 стаи,а всеки ще нощува в отделна стая. Нали парите ги събират за благотворителност!?
И тия български циганчета кой ще ги осинови,че не ми е ясно? При положение че всеки предпочита да си роди инвитро свое детенце пред осиновяването на мангалче. Циганина колкото и усилия да полагаш да го превъзпитаваш,той си остава циганин,генът си е ген и не може да се променя. А че ще станем циганска държава е вярно, за жалост... и не те, а ние българите сме подложени на дискриминация и геноцид...

Анонимен каза...

Ама що да се бъркат хората, когато глупаци има предостатъчно, а определена етническа група ще продължи да се коти на поразия...

Анонимен каза...

... а онова недоправено хлапе, само и само да се види по телевизията, или баба му да го види по телевизията, е готово и гей да стане само щото от 2-3 пъти не се ставало...

Анонимен каза...

Честито на всички лумпени присъствали на милата забава за бавноразвиващи с участието на "Да вали да вали колко да вали",и на недоносчето което този над мен го описва много добре!
Я кажете Томата,изкърти ли Ви с уникалняи хеви и рок парчета?Не намирате ли уникална прилика с Дейвид Ковърдейл,а?
А оная малката кифла пя ли Black Velvet до средата и след това "na na na black velveeet if you please"...

Анонимен каза...

До7

Дано има повече такива младежи като Митко.

Анонимен каза...

И като има какво?
Пошлост,кич, и неразбираем PR за някакъв надут таралежко?
Ако ти си мислиш че троянци се обоготавят интелектуално от подобни "културни прояви",се лъжеш!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |