Трима от „Великолепната шесторка” идват в Троян - Тома, Теди и Емо

* Концертът на Теди Кацарова, Тома и Емо Чолаков е на 1 декември от 18:00 ч. в салона на читалището, подгряващ изпълнител – троянката Елица Наумова * Събраните средства - до стотинка за каузата

НА 1 ДЕКЕМВРИ, СРЯДА, В ТРОЯН ще пеят трима от участниците в благотворителното шоу „Великолепната шесторка”, което в момента върви по националната телевизия бТВ: поп звездата Теди Кацарова, Тома – победителят в едно от изданията на българския „Мюзик айдъл”, и атрактивният синоптик на бТВ Емил Чолаков. Концертът ще е в читалищния салон от 18:00 ч., а билетчето ще струва 3 лв. за ученици и 5 лв. за възрастни.

И ТУК ТРЯБВА ДЕБЕЛО ДА СЕ ПОДЧЕРТАЕ, че цялата събрана сума ще бъде включена в дарителската сметка на „Великолепната шесторка” и ще бъде използвана в подкрепа на нуждаещите се деца на България. Парите от троянския концерт ще бъдат връчени на представител на международната организация УНИЦЕФ, който ще пристигне с музикантите („Великолепната шесторка” се реализира в партньорство с УНИЦЕФ – бел. Т21). Друг важен момент – по време на концерта всички желаещи (фирми и физически лица) ще могат да направят и допълнителни дарения за благородната кауза.

И НАКРАЯ ДВЕ ДУМИ ЗА ТРОЯНСКОТО УЧАСТИЕ. Концертът на Теди, Тома и Емо в нашия град става благодарение на ентусиазма и инициативността на 12-класника от СОУ „Васил Левски” Митко Динушев, който бе инициатор на кампания в подкрепа на „Шесторката” в училището си (писахме вече за това); от Митко научихме, че помогнало и доброто му лично познанство с Теди Кацарова. Друг важен момент – читалище „Наука” предостави безплатно своя салон, което е напълно в тон с благородната идея на шоуто и без което концертът трудно би се реализирал. Още – всички троянски медии, и най вече ТВ „Оптиспринт”, оказаха и продължават да оказват своята логистична подкрепа. И да не пропуснем – подгряващ изпълнител на концерта ще бъде великолепната и много талантлива наша съгражданка Елица Наумова, също ученичка в СОУ "Васил Левски".

В СРЯДА, 1 ДЕКЕМВРИ, ОТ 18:00 Ч. В САЛОНА НА ЧИТАЛИЩЕТО – концерт на Теди Кацарова, Тома и Емо Чолаков от „Великолепната шесторка”. Плюс Елица Наумова. Заповядайте – каузата си заслужава, изпълнителите също!

Т21

*****

„Семейство за всяко дете!”

Мисията на втория сезон на „Великолепната шесторка”, който отново се реализира в партньорство с международната организация УНИЦЕФ, е да събере средствата, с които за първи път у нас ще бъде закрит дом за деца на възраст 0-3 г., а именно домът в Шумен. За целта УНИЦЕФ ще създаде Център за подкрепа на родители на бебета и малки деца и Център за детско и майчино здраве. Центровете ще предоставят мрежа от услуги и мерки за подкрепа на семейства и родители на малки деца, която ще се превърне в модел за затваряне на домове за бебета и превенция на изоставянето. Мотото на предаването е "Семейство за всяко дете!".

16 коментара:

АРВи каза...

Дълбоко вътре в мен не се съм съгласен с мисията на великолепната шесторка. Просто никой не може да замести истинските родители. Винете ме критикувайте ме, но не съм съгласен с мисията. Държавата я нама, а нали в една мисъл се казва "Държавата това сме ние". И какво от това? Нас следователно също ни няма, събират се твърде малко средства, нали се вижда. Ние като не се грижим за децата си, кой би го сторил по-добре от нас? Никой! Макар и благородна, целта е обречена, поне за мен. Никой не може да ме убеди в безкористността на тази инициатива, па макар и благородна, както се представя от авторите им. Лъган съм достатъчно моного за да вярвам..
Това е мое мнение и не ангажирам никого с него!

Анонимен каза...

След като държавата е абдикирала от проблема,какво може да нарави бедния български народ........

Анонимен каза...

Прав си,АРВи,благотворителността е особено деликатна област от битието.Народът по този повод е рекъл -"даже лявата ръка не трябва да знае какво прави дясната".Е,като направиш "Албърт Хол",Софийски университет,Стопанска Академия в Свищов-па да ти турим отпред статуята.....Ама не само статуя с пари от бюджета,а отзад-безкрайната електорална глупост.....АЙ с-с-с-с........

АРВи каза...

АЙ с-с-с-с........, явно говорим на различни езици. Къде съм казал, че съм против благотворителността. Просто съм против тази пошла показност, за която и ти намекваш. Моите адмрации към теб, но с Албърт Хол", Софийски университет, Стопанска Академия в Свищов-нещо не ти се връзва нещо комента, защото те нямат нищо общо с начинания като "Великолепната шесторка". Тези благотворителности не са искани и подтиквани от никого. И с цялото си уважение към теб недоумявам неадекватността ти в този случай. Щом харесваш тези начинания! Добре! Нямам нищо против. Не съм съгласен с неразбирането ти по казаното от мен по-горе, тъй като недоумявам коментара ти по постинга ми. Но нищо, няма лошо. Понякога, както и сега забелязвам, твърде се отклоняваш. Тези сравнения не ги приемам. Не съм против благотворителността, но не съм съгласен с начина по който го правят, и не вярвам в чистите им подбуди и начинания. Прочети внимателно какво пиша по-горе, ще се увериш, че е така.
Със здраве. Ако просто се заяждаш, ще те разбера. Но........, уви не съм съгласен с теб, за съжаление! Приемам и подигравките ти! Не са достойни, много криво изкилифинчваш написаното от мен. Какви бюджети, какви електорални глупости, не те разбирам? Къде отиде та се не видя? А и в крайна сметка не съм те ангажирал, нали?

Анонимен каза...

Никаква благотворителност,единствено и само поза!
Поза,поза и пак поза!
Лицемерие до отвращение и псевдо pr на шайка самозванци!
Ако всички рокаджии са като тоя Тома,разбирам защо чалгата е пуснала толкова дълбоко корени!
Тоя смешник от БТВ да ходи да се чуди как повече стойки да счупи докато разправя "да вали ,да вали,колко да вали"-журналистика моля ти се!
Теди Кацарова,поне да изпее на майка си песните,защото хитовете на LZ наистина са велики!
А момиченцето от Троян което ще приглася на горните "музиканти",дано пожали публиката и пропусне в богатия си репертоар "Black Velvet",защото ако я издрънка още веднъж дори Алана Майлс ще се откаже от собствената си песен!

Анонимен каза...

АРВи,единственото,в което си прав,според мен е,че очевидно говорим на различни езици.И това,че споменаването ти въобще не те ангажира - това е повече от очевидно.Обичам да се отклонявам,даже,да си призная,най-често зададената тема я използвам само като повод да кажа това,което мисля.Мислиш ли,че е грях?Да,моят "комент"наистина няма нищо общо с начинания от рода на "Великолепната шесторка" и слава Богу!Никога преди не съм ти се подигравал,но сега-не съм сигурен...АЙ с-с-с-с....

АРВи каза...

Благодаря ти АЙ с-с-с-с....Аз няма да ти смея, защото етикета изисква такова поведение от моя страна. Не става въпрос за моето споменаване и ангажиране, чети внимателно. Написаното "И това,че споменаването ти въобще не те ангажира - това е повече от очевидно" струва ми се, нещо си се бъгнал. Неадекватно е това писание "приятелю". Но явно си много велик и не съм достоен с моята обикновенна особа да се докосна до необикновенното за простосмъпртните като мен, твое величие. Пътувай накъдето си тръгнал със здраве! Не е задължително да ме удобряваш, не ми пука! По безплодно дърво виждал ли си някой да хвърля кърпели? Аз не съм, но Великите от твоето естество може и това да са наблюдавали някъде. В крайна сметка винаги получаваме това което можем да приемем. И....винаги най сложните проблеми се създават от най - простите хора. Тук не визирам теб. Опазил ме бог.
Бъди жив и здрав! Нищо лично към теб! Разсъжденията ми са предизвикани от написаното от Ай-с-с-с, нищо по-вече!!!??!!?

Надарен каза...

АРВи бате да знайш:Албърт Хол,Софийския университет и Стопанската академия в Свищов са направени от дарители частници,богаташи с акъл,душа и сърце...ДАРИТЕЛИ а не "шесторки",пък били те и "великолепни" и май АЙ с-с-с-с.... за това говори ако съм го разбрал правилно

АРВи каза...

Надарен, и ти не четеш, а пишеш каквото си си намислил. Нали това казвам и аз! Спора тук е съвсем друг.
Със здраве!

Анонимен каза...

Надарен,наистина и това имам предвид,и други неща,но съм на работа и не мога да се разпростирам.АРВи, стегни се и не пиши простотии от рода на "велик",такива работи не съм си и помилял.Това издава само ниско самочувсвие и нищо повече!Няма лошо да спорим,но нека това бъде с аргументи,а не с внушения,изсмукани от пръстите-така спор не става,а и не е честно,нали! АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

добре де,в Троян някога ще се случи ли нещо по-организирано,по-голямо,да има облик и да е извън рамките на отбий номера?
или само гумени цици на плейбек ще ни "радват"!!!

Анонимен каза...

Кога да очакваме "Седморката на Блейк"?

АРВи каза...

Ай-с-с-с, простотийте не ги пиша аз. Последния ти постинг № 10, коренно се отличава от предишните ти писания. Прочети ги внимателно и тях ако искаш, проблема е твой, но не ме тогава сегавай по този плосък начин (виж № 3). Въобще не се връзваш с моето мнение № 1, а и къде избиваш в крайна сметка. Аз повече няма да коментирам. Не знам от какво са провокирани или породени, така написаните твои коментари. Надявам се да не е някакакъв особен "Допинг", известен на всички нас. На "ВЕЛИК", ти самам се направи, с коментарите си. Самочувствието ми, ама въобще не е твой проблем.
Със здраве. От мен ти спечели. Друг път ще разискваме какво!
А, пропо, говорихме за фалшивата благотворителност (според мен, разбира се в № 1)!

troyan21 каза...

Според познатите правила на сайта - разкарах коментар 11 - на латиница!
админЪт

Анонимен каза...

Концерта вярвам ще е много добър и се надяваме тези пари да стигнат наистина до децата...Но искам друго да подчертая ,че ще пеят талантливи деца от нашия край а не са написани...Мисля че още 3-4 имена няма да заемат мн място

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |