Кооперацията в Орешак отвори модерен хранителен магазин

* Веригата „КООП” наброява над 700 магазина в цялата страна * Цанко Казанджиев: „Който се плаши от мечки, да не ходи в гората. Предлагаме евтини и качествени стоки, пък нека клиентът решава”

НОВИЯТ МОДЕРЕН МАГАЗИН на Потребителска кооперация (ПК) „Иван Павлов” в Орешак бе открит в края на миналата седмица (19 ноември). Маркетът, част от националната верига „КООП”, се намира на партерния етаж на хотел „Терра Арт” (собственост на художника Пламен Петров), който е построен върху земя на кооперацията и скоро ще отвори врати. На промоцията присъстваха председателят на Контролния съвет на Централния кооперативен съюз (ЦКС) Видин Видинов, цялото ръководство на областната структура на ЦКС начело с председателя Байко Баев, секретарят на Община Троян Бойко Пъдарски, кметът на Орешак Христо Терзиев, приятели, журналисти.

„ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, които ни помогнаха – най-вече на собственика на хотела Пламен Петров, с когото си партнираме отлично, и на ЦКС, откъдето ни отпуснаха безлихвен заем”, каза в словото си председателят на ПК „Иван Павлов” Цанко Казанджиев, човекът, благодарение на когото отдавнашната мечта на кооператорите в Орешак стана факт. Г-н Казанджиев даде и обещание, че ще се постараят да отговорят на високите изисквания на орешачани и многобройните гости на селото.

ВИДИН ВИДИНОВ ПРИВЕТСТВА колегите си за новата придобивка и поясни, че веригата „КООП” вече наброява 700 магазина в цялата страна, като във всички тях се продават и 50-те стоки на ЦКС (от доказани производители и с контролирано качество от съюза). Нашето предимство са гарантираното качество и добрите цени, заяви г-н Видинов. Кооперативният шеф подчерта, че се подготвя и единна ценова листа на веригата за цялата страна (ЦКС обединява 823 кооперации, сред които е и ПК „Иван Павлов”).

ПРЕДИ ПРЕРЯЗВАНЕТО НА ЛЕНТАТА на новия магазин отец Станимир Маринков отслужи водосвет и пожела успех на обекта, на собствениците му и на всички орешачани. След откриването попитахме г-н Казанджиев не се ли притесняват от конкуренцията – знае се, че в Орешак има доста хранителни магазини; отговорът му: „Който се плаши от мечки, да не ходи в гората. Ние предлагаме евтини и качествени стоки, пък нека клиентът решава”.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |