Сърдити старчета се млатят на Главната в Троян

* 72-годишният Г.Б. проснал на тротоара 71-годишния си съсед И.А. и се покрил; причината за екшъна - счупено стъкло * Пострадалият – с тежка рана на главата и опасност за живота * Дядката бияч го грози затвор до 5 години

НА 8 ЮЛИ ВЕЧЕРТА (22:50 ч.) полицейски автопатрул, обхождащ главната троянска улица „Васил Левски”, забелязал на тротоара възрастен мъж в безпомощно състояние. Дядото веднага бил транспортиран в МБАЛ – Троян, където констатирали тежка контузна рана на главата и опасност за живота. При проведеното разследване се установило, че пострадалият е И.А., на 71 години, от Троян.

РАЗПЛЕТЕНА БИЛА И ИСТОРИЯТА
, довела го до това състояние. И.А. се скарал с година по-възрастния си комшия, 72-годишния Г.Б., с когото живеели през няколко къщи; а причината за свадата била детинска – счупено стъкло на входната врата на Г.Б. Сърдитите старчета си разменили лоши думи, след което продължили с тупаници, за да се стигне до споменатия "ефект".

НЕ Е ЗА ПОДМИНАВАНЕ И ДРУГО
– след като 72-годишният Г.Б. проснал комшията си на тротоара, веднага се „покрил” от мястото на инцидента. Вместо – както би могло да се очаква от зрели хора – да окаже помощ на пострадалия. Дядката бияч бил задържан за 24 часа в предварителния арест на РУ на МВР – Троян; срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 129 от НК, предвиждащ лишаване от свобода до 5 години.

Т21

3 коментара:

Гост каза...

Четеш последните две новини и си казваш: Тоя град съвсем полудя!

Анонимен каза...

Ами, неее... Това е само началото!!! Лошото свърши! Идва страшното!!!

Анонимен каза...

Дойде ли и втората вълна на кризата ,тогава вече става страшно!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |