Джуми – блестящ на Националното първенство за бармани

* 10-тото му място с допълнителна стойност – троянецът освен дебютант е и най-млад участник * Собственикът на „Riverside”: „Джуми е артист зад бара, истински професионалист”

18-ГОДИШНИЯТ ТРОЯНЕЦ СИМЕОН ДИКОВ-ДЖУМИ - който от около година шашка с майсторството и артистизма си посетителите на най-рейтинговото троянско заведение бар-клуб „Riverside” - се класира 10-ти на Националното първенство за бармани (кръг от Световния бармански шампионат), провело се в края на миналия месец в Конгресния център на морската ни столица Варна (20-21 април). Конкуренцията била изключително сериозна – 46 бармани от елитните заведения и курорти в цялата страна; а Джуми освен дебютант бил и най-младият от всички участници, което допълнително повишава стойността на 10-тото му място и влизането във финалния кръг. В надпреварата участвал и друг троянец – Тихомир, работещ в голям национален курорт, но при него напрежението си казало думата и няколко грешки го отпратили по-назад в класирането.

НАШИЯТ ЧОВЕК се представил в раздела „Класика”, където се изисква да забъркаш авторски коктейл и да го представиш максимално артистично. „Кра-кра” се казвало питието, измислено от Джуми, и както сам той ни обясни, съдържало „водка, 3 вида сок – манго, ананас и зелена ябълка, фреш лимон и още нещо…”. Попитахме го как оценява представянето си, отговорът му: „Доволен съм много, мисля, че се представих отлично и направих впечатление”. Потърсихме и мнението на собственика на „Riverside” Николай Тодоров; „Джуми е артист зад бара, истински професионалист”, сподели г-н Тодоров, който насърчил своя млад кадър за участие в първенството във Варна.

УСПЕХЪТ НА 18-ГОДИШНИЯ ТРОЯНЕЦ не е особено изненадващ – Джуми, 11-класник в тукашното СОУ „Васил Левски” и възпитаник на професионалната паралелка по туризъм, е печелил отличия в редица състезания за най-добър млад барман. Познат е на троянската публика и с ефектните си демонстрации на различни благотворителни партита.

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

evala

Анонимен каза...

На български-браво на момчето.Всеки се стреми да е перфектен в своята област.Така трябва
Пол.

Анонимен каза...

Браво пич!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |