НА 1 ЮНИ - безплатен влак за децата от 7 до 14 години

* Инж. Венелин Стайковски: "Не пропускайте добрата възможност!"
 
НА 1 ЮНИ, ВТОРНИК - Деня на детето, малките пасажери на на националния жп-превозвач "БДЖ" ЕАД ще пътуват безплатно, съобщиха от компанията. Бонусът ще важи за деца от 7 до 14 години, а възрастта трябва да се удостовери с един от следните документи: акт за раждане, жп-карта "Ученик" или "Дете". Предложението е валидно за пътувания, започнали на 1 юни, като връщането трябва да е с последния влак за деня - преди 24:00 ч., обясни началникът на ЖП Гара Троян инж. Венелин Стайковски, който призова да не се пропуска добрата възможност.

ИЗПОЛЗВАХМЕ ПОВОДА да попитаме има ли нещо вярно в появилите се слухове в някои национални медии, че БДЖ е пред фалит. Отговорът бе категорично отрицателен. Инж. Стайковски препотвърди и оптимистичния си извод за бъдещето на жп-транспорта от и до Гара Троян, направен в интервюто ни с него през м. декември миналата година.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |