Волейбол: Езиковата би трудно домакините от СОУ „Васил Левски”

* Финалът се реши с тайбрек и след повече от час игра

ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА се проведе ученическият турнир по волейбол за купата на троянското СОУ „Васил Левски” (15 май, събота). Този път отборите бяха само три – на домакините, на ловешката ГЧЕ „Екзарх Йосиф Първи” (Езиковата) и на СОУ „Васил Левски” (Гимназията за планински водачи) в с. Черни Осъм; явно кризата си казваше думата и осуети по-масовото участие, но това не направи битката по-малко оспорвана, нито победата по-малко сладка. Победител и носител на купата стана тимът на Езиковата, който много трудно – с тайбрек и след повече от час игра, надделя над бойкия отбор на СОУ „Васил Левски” (Троян). На третото място, след две загуби, останаха черноосъмци, но и в двата мача „планинарите” не се предадоха без бой.

ТУРНИРЪТ ЗАВЪРШИ С ЦЕРЕМОНИЯ ПО НАГРАЖДАВАНЕТО, а отличията (отборната купа, грамоти и торти) връчи директорката на училището домакин Розалина Русенова. „Очакваме ви и догодина”, обърна се към състезателите г-жа Русенова. Спортният празник завърши с традиционната почерпка за всички участници, осигурена от организаторите и приготвена от възпитаниците на специализираната паралелка по туризъм в СОУ „Васил Левски” (Троян).

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |