Сигналите за корупция – вече и по интернет

* Открита е антикорупционна пощенска кутия в интернет 
* Анонимни сигнали не се разглеждат * Областният обществен съвет за противодействие на престъпността и борба с корупцията, ръководен от Сашо Данков, обещава експедитивност и бърза реакция по всеки сигнал

ОБЛАСТНИЯТ ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ за противодействие на престъпността и борба с корупцията (ООСППБК), ръководен от областния зам.-управител и наш земляк Сашо Данков, от понеделник, 12 април, има и своя електронна пощенска кутия за сигнали, научихме от PR-ката на областната управа Елка Баръмова. Адресът на антикорупционната пощенска кутия е anticorruption@lovech.government.bg и тя ще се проверява всеки ден – т.е. няма възможност сигналът ви да остане незабелязан. Но има едно важно условие – анонимни сигнали не се разглеждат.

АНОНИМНИ СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ, постъпили и в традиционната пощенска кутия на ООСППБК, поставена пред входа на Пощата в Ловеч (ПК „Сигнали за корупция”), също остават без последствия. Решението анонимките да не се разглеждат е взето на първото за този мандат заседание на съвета, провело се на 22 март. Друго изискване е писмените сигнали да имат дата и адрес на подателя, както и достатъчно информация по проблема.

ОСВЕН ПИСМЕНО, антикорупционни сигнали могат да се подават и на горещия телефон в Областната управа – 068/600 186.

ПОСТЪПИЛИТЕ В ООСППБК СИГНАЛИ ще се разглеждат в най-кратки срокове на заседания на координационния екип, чийто обновен състав бе избран на споменатото заседание на 22 март. В този екип влизат представители на всичките осем общини в Ловешка област, шефът на Областната дирекция (ОД) на МВР Георги Иванов, главният секретар на областната администрация Венцислав Гатев и редакторът на сайта „Ловеч днес” Павлин Иванов. Председателят на ООСППБК Сашо Данков, както и областният управител Николай Нанков също се ангажират ще следят и изискват информация за хода на разследването по всеки отделен случай.

Т21

*******

За корупция сигнализирайте ТУК:


•    в Интернет на адрес: anticorruption@lovech.government.bg
•    с писмо, пуснато в: ПК „Сигнали за корупция”
•    или на: тел. 068/600 186

Анонимни сигнали не се разглеждат.

Областен обществен съвет за противодействие на престъпността 
и борба с корупцията (ООСППБК) – Ловеч

Начало

11 коментара:

Анонимен каза...

фен
цирка е пълен.. сашо данков ще бори бързо и ефективно корумпираните :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Борбата с престъпността и корупцията е вменена в задължение на Прокуратура, МВР, ДАНС, НСлС. Не разбирам на кого е нужно и ООСППБК при Областен управител.

Анонимен каза...

ВЪПРОС-ИМА ЛИ БЕДЕН И ПОНЕ МАЛКО ЧИСТ ГОРСКИ-малка справка(началниците и в ЛОВЕЧ са често от ТРОЯН)
СТОЯТ СИ ТИХО В СЯНКА И СИ ГЕПАТ...Г-Н БОРИСОВВВВВ,АИДЕ И ТУКА МАЛКО?????

Анонимен каза...

Нищо, че борбата с престъпността и корупцията е вменена в задължение на Прокуратура, МВР, ДАНС, НСлС. Те в областната управа най вероянто при появата на сигнал ще взумат мерки, да го потулят, според човека разбира се. Иначе уторизираните органи могат да сбъркат и да тикват в пандиза някой "наш човек".

Анонимен каза...

Вярно, колега, аз не се досетих! Ха, ха, като го чета и се смея за " нашия човек"!Смеейки се обаче виждам логиката!Не знам дали ще могат да потулят, но със сигурност като си свършат работата другите от институциите, то тия от ООСППБК ще го отчетат. Ми то и това си е работа и то отговорна!То заседания, координация и изискване на информация ще падне. Докради ще се пишат, хартия ще хвърчи! Да се чудиш да плачеш ли или да се смейш. Не стига че областния управител според мен като институция е ненужен-каква собственост управлява на територията на общинните(малка част), ква администрация има и с какъв финансов ресурс разполага? Това не ти е общината, която и за всичко отговаря. Отгоре на това са си и създали обществен съвет с неизвестни за мен правомощия-ще разглеждат в най- кратки срокове....на заседание на координационен екип!Боже, боже! Аман от администрации. Като капак включили и шефа на ОДП все едно той не знае от сутришната сводка на бюрото му за 24 часовата обстановката в област Ловеч, та да му губят времето, на пък те ще разглеждат и заседават.Ще координират!?!?!?!
ЕМ/SI

Анонимен каза...

Ха,ха,ха! Смях ме хвана четейки горепишещия! За съжаление е прав. Но въпреки това те ще координират, ръководят, взискват информация на заседание на координационния екип! Боже, боже! Аман от администрация и бюрокрация! Не знам дали ще потулят но когато институциите си свършат работата, то тези от ООСППБК ще го ОТЧЕТАТ! Че то това си е работа и то високо отговорна. То ще паднат заседания, писаници, отчети, то ще хвърчи хартия! Ще ми се да бъда там когато те ще изискват информация примерно от ДАНС. Служителите ще ги изгледат с недоумяващ поглед и ще се чудят тия добре ли са и как се изнася класифицирана информация при използвани СРС-та. Съд ли са тия от ООСППБК, че се взимат и на сериозно. Включили и шефа на ОДП, да му губят времето с глупостите си, все едно той не знае от сутришната сводка и рапортите на РПУ- тата за 24 часовата обстановката в Ловешка област.
Уважаеми господа, давам Ви един безплатен съвет-насочете усилията си в друга насока в полза на хората и не се опитвайте да ставате ръководител и координатор на Прокуратурата, ДАНС, МВР и НСл.С!
Хм, пак прочетох горепишещия и пак ме е смях!
EM/SI

Анонимен каза...

Извинявам се на читателите за публикувания два пъти коментар. Пропадна ми нета и редактирах по памет. Когато го визуализирах разбрах че все пак първия ми ковентар е публикуван.
EM/SI

Анонимен каза...

Те това могат, тнова правят - ченгесарска работа. Ще се месят политически в работата на институциите на които е вменено в дълг. Ще дават срокове, ценни указания и ще демонстрират никому ненужна заентересованост изагриженост, а тава с което следва да се занимават, ще го вършат, ама друг път. Анонимни сигнали няма да разглеждат, а по телефон може. Това е направено така защото хората да не се обаждат мвого много, нали сме на власн - чист пополизъм. Това ми прилича на ППР/Партийно политическа работа/ при комунима. Нищо ново.

Анонимен каза...

Ще имаме прецедент. Ще се борим срещу корумпираната корупция!

Анонимен каза...

Щом Сашо Данков ще бори корупцията,ПРЕДЛАГАМ; ИЛИЯН ПЕЕВСКИ-районен прокурор вместо Пеньо Гурлевски ;Мариан Балев-треньор на футболния отбор;Ваня Давидова-председател на СДС,а Стела Карамфилска -треньор на отбора по художествена гимнастика!ТРОЯН-на три морета!Беклемето-кандидат за следващите Зимни Олимпийски Игри!Дудката-почетен гражданин посмъртно!АЙ сиктир..

Анонимен каза...

Бе тоя Сашо Данков не разбра ли, че не става за областен началник. Излага града ни - наричат го "троянски цървул".Ходи пиян на работа. Всъщност той е толкова некадърен, че никаква работа не може да свърши.Защо го търпи това младо момче областния управител

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |