ЕДИН ГРАД ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИ СВОЕТО МОМИЧЕ

Не стигат някакви си 10 хил. лв. - да ги съберем! Бойка го заслужава!

КОЛКОТО ПО-НАВРЕМЕ СЕ ИЗВЪРШИ ОПЕРАЦИЯТА, толкова по-добре. Това е категоричното мнение на специалистите. Затова семейството на 13-годишната Бойка Цанова – ученичката от троянското СОУ „Св. Климент Охридски”, която страда от коварната идиопатична сколиозабърза да събере недостигащите за операцията 12 хил. лв. За операцията, която е единственият възможен изход. Сумата не е голяма, но семейството не може да се справи само; и една от причините е, че преди три години много средства са отишли за друга тежка операция на по-голямата сестра на Бойка.

ВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА ВЪРВИ ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ в Троян, но събраните средства са твърде малко. Дори можем да кажем обидно малко: от няколкото дарителски кутии, поставени на различни места в града, събраното е под 100 лв. (?!), а по обявената дарителска сметка до вчера (21 април) бяха постъпили 2100 лв. Обидно малко за такава благородна кауза: ДА ДАДЕМ ШАНС ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ НА ЕДНА НАША МЛАДА СЪГРАЖДАНКА. Обидно малко за град като Троян, в който има добри и сърцати хора. И щедри хора с възможности.

ПРИЗОВАВАМЕ - НЕКА ВСЕКИ ДА ДАДЕ КОЛКОТО МОЖЕ. Не стигат някакви си 10 хил. лв. – да ги съберем! Бойка го заслужава!

Припомняме отново дарителската банкова сметка, титуляр на която е майката на нуждаещото се момиче:

Райфайзенбанк – Троян
BG49RZBB91551008350080
BIC: RZBBBGSF

Ваня Мичева Цанова
(Vania Micheva Tsanova) 
e-mail: vanq37@abv.bg
тел.: 0878/413938
Адрес: Троян 5600, ул. "Македония" 17

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Това е явно е по силите на хора за които 10 000 лв са "някакви си".Те обаче едва ли ще откликнат./Щото ако откликваха за всичко .../.
За хората, които откъсват по някой лев за такава кауза, е израз на ЧОВЕШКО поведение.

Анонимен каза...

Къде са дарителските кутий?Струва ми се,че е слаба организацията.Миналото лято в Слънчев бряг ме спряха на пътя и ми помолиха за дарение за троянско момче.

Генадий Маринов, Т21 каза...

Говорих с родителите, отказали са се от тази форма на събиране на средства (чрез дарителски кутии); причината - не е ефективна. Средства се набират само чрез посочената банкова сметка.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |