КМЕТЪТ: Да почистим община Троян – нашият общ дом!

* Акцията ще стартира на 6 април и ще приключи в последната седмица на месеца

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, от името на ръководството на община Троян се обръщам към всички вас – жителите на града и кметствата, активно да се включим в традиционното пролетно почистване и залесяване. Акцията ще стартира на 6 април и ще приключи в последната седмица на месеца.

ЗНАМ, ЧЕ ТРОЯНЦИ ОБИЧАТ домовете им да бъдат чисти и приветливи, затова съм убеден, че ще се включат в тази акция. Нека фирмите, търговските обекти, ведомства и организации, училищата и детските градини да предприемат различни инициативи за почистване и благоустрояване на прилежащите територии от строителни, битови, едрогабаритни и други отпадъци.

ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ на сградите да организират съкооператорите си за почистване на тротоарите, входовете, площадките и околоблоковите стопанства. Гражданите и организациите, които имат желание да засадят цветя или дръвчета на обществени места, могат да направят заявка в Информационния център на Община Троян до 9 април 2010 г.

ПРИЛАГАМЕ ГРАФИКА ЗА ИЗВОЗВАНЕ на отпадъците от отделните квартали и от кметствата в общината. Ще има дежурни коли и през съботите (10, 17 и 24 април) и гражданите могат да се обаждат на дежурния телефон в общината 6-80-44.

УВАЖАЕМИ ТРОЯНЦИ, нека с общи усилия направим града и общината си по-красиви, по-обновени, по-приветливи и по-приятни за живеене и за отдих. А това ще стане, ако всеки един от нас е убеден, че лично от него зависи обликът на родното място.

Минко Акимов, кмет на община Троян


****

ГРАФИК НА ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ


Дъскотина – ул. „Симеон Велики” ...............6 април
Ул. „Симеон Велики” – Санаториум ...............7 април
Вторични суровини – Кози вир ...............8 април
Дъскотина – бензиностанция „Петрол” (горната) ...............9 април
Санаториум – ул. „Дунав” ...............12 април
Бензиностанция „Петрол” – южния край на града ...............13 април
Орешак, Патрешко, Черни Осъм, Гумощник ...............14 април
Дебнево, Добродан, Врабево ...............15 април
Калейца, Ломец, Балабанско, Белиш ...............19 април
Дълбок дол, Борима, Старо село, Голяма Желязна ...............20 април
Бели Осъм, Чифлик, Балканец ...............21 април
Горно Трапе, Терзийско, Шипково ...............22 април

Заб. Дежурни коли ще има и през съботите – 10, 17 и 24 април; заявки на тел. 6-80-44.

4 коментара:

Анонимен каза...

ОБЕЩАХТЕ И ЗА ЛИПИТЕ НЕЩО,по Л.КАРАВЕЛОВ ,АКО ЛИ НЕ ГИ ПОЧВАМ С РАУНДЪП и СОДА КАУСТИК““““““......

Анонимен каза...

Най-големите "мръстотии" в Троян ги прави Акимов. Нека сам да си ги чисти.

Анонимен каза...

Относно желанието на троянци да си изчистят пред къщите и блоковете - а дано, ама надали, както се вижда и от горния коментар. Вчера аз бях свидетел как пред погледите на гостите на града в "Антик" една баба от отсрещните блокове слезе до реката да пусне по течението една найлонова торбичка с боклук, и то като се има предвид, че контейнерите й бяха по-близо. Така си е свикнала жената...

Анонимен каза...

Колкото е обещал толкова е и излъгал този смешник.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |