Кметът посрещна посланика на Казахстан

* Договорено бе гостуване през лятото на бизнес делегация от азиатската държава

ПОСЛАНИКЪТ НА КАЗАХСТАН у нас Темиртай Избастин в понеделник (1 март) бе на неофициално посещение в Троян и се срещна с кмета на общината Минко Акимов. Негово превъзходителство бе придружаван от бившия и настоящия търговски представител на България в азиатската държава.

Г-Н АКИМОВ ЗАПОЗНА ГОСТИТЕ СИ със състоянието на икономиката ни в момента и какъв свободен човешки ресурс разполага община Троян след закриването на няколко големи предприятия и рязкото увеличение на безработицата. На г-н Избастин бяха представени и водещи местни фирми, които биха представлявали интерес за партньорство – „Балканфарма”, „Лесопласт”, „Калинел”, „Рико стил” и др. Специално внимание в разговора бе отделено на добрия туристически потенциал, с който разполага нашият край.

РЕЗУЛТАТ ОТ ТАЗИ СРЕЩА бе договорката през лятото Троян да бъде посетен от бизнесмени от Казахстан, които по-подробно да се запознаят с възможностите за бизнес партньорство и туризъм.

Маргарита Генкова,
PR на Община Троян


0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |