Таксиметраджиите от „Дим такси” дадоха за Хаити

* Шофьорите събраха 300 лв. за бедстващите хаитяни и ги приведоха по сметката на БЧК

ШОФЬОРИТЕ от най-голямата троянска таксиметрова фирма – „Дим такси” (11 автомобила), са дали своята подкрепа за бедстващите след жестокото земетресение жители на Хаити, научи Т21. Идеята да се включат в националната благотворителна кампания дошла от собственика на фирмата Иван Макариев, а всички таксиметраджии без изключение се присъединили. Събраната сума е общо 300 лв. и веднага била приведена по дарителската сметка на Българския червен кръст (БЧК).

„СОЛИДАРНОСТТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА в такъв момент, нашата лепта не е голяма, но важното е всеки да даде според възможностите си. Радвам се, че колегите откликнаха. Убеден съм, че подобни жестове имат голям смисъл не само за тези, на които се помага, но в не по-малко степен и за тези, които помагат”, сподели г-н Макариев. "Представете си какво би станало, ако нещо такова ни сполети нас, в България, не ни ли помогнат, сме загубени", допълни бизнесменът.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |