Т21 пита Радио Ереван

След двуседмични МЪЧИТЕЛНИ шестчасови оперативки сплотеният колектив на troyan21.com не успя да достигне до разумен отговор на измъчващия ни въпрос: "ЗАЩО СЛУЖИТЕЛИТЕ В ОБЩИНА ТРОЯН НЕ ГЛЕДАТ СУТРИН ПРЕЗ ПРОЗОРЦИТЕ НА ОБЩИНАТА?". По предложение на г-н Маринов (гл. редактор и идеолог) единодушно бе взето решение да зададем този въпрос на колегите от РАДИО ЕРЕВАН. След еднодневен размисъл от тяхна страна днес получихме следния отговор:

"Колеги,
Благодарим за интересния въпрос, който ни зададохте. Мозъчният тръст на нашето радио се занима с Вашия проблем и с НЕУДОБСТВО достигна до следния отговор: АКО СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНАТА ГЛЕДАТ СУТРИН ПРЕЗ ПРОЗОРЦИТЕ КЪМ ЦЕНТЪРА - НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА ПРАВЯТ СЛЕДОБЕД!

С уважение и добри пожелания - радио Ереван"

(по идея на М.К.)

3 коментара:

Анонимен каза...

Кой казва че това е виц

Анонимен каза...

Да това е самата истина за жалост:))))))))))))))

Анонимен каза...

Кой, както се уреди...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |