17-годишната Елица Наумова впечатли с таланта си Петя Буюклиева

* Поп звездата и троянската тийнейджърка пеят заедно в софийски клуб, творческата им връзка се задълбочава
 
ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОП МУЗИКА - Петя Буюклиева, е била силно впечатлена от таланта на 11-класничката в троянското СОУ „Васил Левски” Елица Наумова, научи Т21. 17-годишната Елица - която е добре известна на троянската публика от множеството си тукашни изяви и от чудесното съчетание на гласови данни, артистизъм и чар – в началото на м. февруари се явила на прослушване за майсторския подготвителен клас, воден от звездата. И Буюклиева не само дала мястото на гласовитата троянска тийнейджърка, но нещо повече – поканила я да пеят заедно в елитния столичен клуб „Импулс” навръх Свети Валентин (14 февруари); този концерт е бил заснет за телевизията и предстои да бъде излъчен в предаването „Елит” по БНТ.

СЪВМЕСТНАТА РАБОТА НА ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА И ЕЛИЦА НАУМОВА обаче не приключва дотук – голямата изпълнителка поканила нашето момиче за следващи участия в „Импулс” и на други места и творческата им връзка се задълбочава. „Да имаш музикален педагог като Петя Буюклиева е страхотна привилегия, това е голям шанс за мен”, сподели ни г-ца Наумова, която смята да кандидатства в Консерваторията след завършване на средното си образование. 

От нас – успех, Ели!

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

Браво на Елица!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |