Областният уволни Дядо Коледа

* Губернаторът Николай Нанков разпореди – без банкети и подаръци за Коледа

Областният управител на Ловеч Николай Нанков наредил със заповед – никакви служебни банкети и подаръци за Коледа, научихме от PR-ката на губернатора Елка Баръмова. В документа ясно се казва: „С цел недопускане на необосновано разходване на бюджетни средства да не се извършват разходи, свързани с Коледните и Новогодишните празници: картички, рекламни материали, календари, подаръци, приеми и други”. Това стана в петък (20 ноември), часове след като министър-председателят Бойко Борисов издаде нарочна заповед, с която забрани заради тежката финансова криза новогодишните банкети и честитките и рекламните сувенири, които ведомствата раздават по традиция в навечерието на Рождество Христово и Нова година. От бюджета на Областна администрация Ловеч няма да бъде похарчена и стотинка по какъвто и да било повод в навечерието на Коледните празници, заканил се г-н Нанков.

Т21

2 коментара:

Пламен каза...

Вместо да ни замазват очите, че едва ли не са съпричастни със случващото се както в световен така и в национален мащаб. Можеха да организират едно конкурсче между тях си за изработката на красива коледна украса, картички, сувенири и да окрасят с тях своята община. И вместо да се ограничават от това, което е най- вяжното срещите за сплотяване на колектива, беше редно всеки от вкъщи с каквото може да направят общо една красива коледна трапеза със типичните домашни гозби и други. Но това не е важно, важното е обществото да бъде подлъгано за пореден сетен път, че нещо се променя. Че пари за глупости разбираш ли не се дават! Макар, че може ли това да е глупост? Та нали това е все пак Коледа? Не би ли трябвало по празници да ставаме по- добри и сплотени? Ако проблема ни се коренеше в липсата на пари дадени по празнични забавления и прочие. Българие според мен щеше да е страна с нулеви проблеми!

Анонимен каза...

Видяла жабата, че подковават магарето - и тя вдигнала крак...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |