Цар Футбол: Набихме Априлци с 6:3

ФК „Чавдар 2006” започна по убедителен начин участието си в Областната група от аматьорския ни шампионат. В домакински мач с нахъсения отбор на Априлци нашите надделяха с 6:3 и заявиха ясните си амбиции за първото място (припомняме, че победителят в групата си осигурява участие през следващия сезон в националната В-група; по програма пък първият ни мач трябваше да е с тима на Ябланица, но се разбра, че те се отказват от участие – бел. Т21). Но срещата не бе от леките, дори напротив, и почна твърде зле за троянци – гостите от Априлци набързо ни набутаха три гола, срещу само един от наша страна, и поведоха с 3:1. Този сериозен ранен пасив обаче не отчая „чавдарци” и те намериха сили още преди почивката да обърнат мача. Първото полувреме завърши при 4:3 в наша полза, а през втората част момчетата на треньора Венци Кепов бяха господари на терена и набутаха на априлчани още два безответни гола. „Победата ни бе трудна, но заслужена и се видя кой играе футбол”, коментира многозначително Кольо Стоименов - отговорникът за спорта в общинската администрация и футболист от най-славните години на троянския „Чавдар”.

Следващият мач на „чавдарци” отново е домакински
- в събота, 19 септември, от 17:00 часа, нашите ще излязат на своя стадион срещу отбора на Тетевен, един от основните им съперници за първото място в групата. Айде, наш`те!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |