Миховски се отказва от имунитета си

* От ГЕРБ: „С този си акт Иван Миховски заявява своето желание за незабавно изясняване на всички обстоятелства по случая”
Тема с продължение
Иван Миховски, Сотир Цацаров
ОТ ПП ГЕРБ - Ловеч днес (10 февруари) ни бе препратено официално прессъобщение от централата на партията по казуса с поисканата от главния прокурор Сотир Цацаров оставка на депутата от ГЕРБ Иван Миховски. Имаше и пояснение, че прессъобщението е от вчера (9 февруари) и вероятно намерението на г-н Миховски от своя страна да даде писмено заявление за сваляне на имунитета му вече е факт.

ЕТО и пълният текст: „Народният представител от ГЕРБ Иван Миховски ще подаде писмено заявление за съгласие по смисъла на чл. 70, ал. 2 от Конституцията на Република България за снемане на имунитета му на народен представител в 43-тото Народно събрание. Действията на народния представител Миховски са в следствие на искане на главния прокурор Сотир Цацаров от днес. С този си акт Иван Миховски заявява своето желание за незабавно изясняване на всички обстоятелства по случая от страна на компетентните органи”.

Т21
Още по темата:

23 коментара:

Анонимен каза...

Отказал се бил.....
Поискаха му го и видя накъде отиват нещата и сега уж той сам си го бил дал. Не са му го взели.
Гербаджийски номера.

Анонимен каза...

Споко,Ванка,не се притеснявай, нарочно се преекспонира случая! Както се казва - всяко чудо, за три дни!Някой си мисли,че ще извлече полза от това, но...На всеки може да се случи ПТП, застрахован няма, алкохола е в допустимите граници, чудя се на глупаците в сайта, които пишат, че Иван е карал пиян!Човек и два бонбона Пияна вишна да е изял, толкова ще покаже!

Анонимен каза...

Троян отдавна е град на победилата простащина.
Простаците си избраха себеподобен за депутат. Няма лощо. Простака също трябва да е щастлив.
Прострака никога няма да се замисли, че Миховски като депутат е една абсолютна гавра с Демокрацията, парламентаризма и трагичния днешен индекс на човешко развитие на българина. Дали е добър или не като човек - това няма никакво значение.
Понеже троянските простаци са много докачливи, ще им задам само два въпроса -
1. Знаете ли вие как е гласувал Миховски за турските военни самолети, които станаха собственици на българското въздушно пространство? Подкрепил ли е Миховски като депутат тази гавра с България и българите и ако да - какво следва? Не, не е бил пиян. Гласувал е напълно трезвен.
2. Откакто е депутат Миховски - някой знае ли какво е свършил за Троян или Ловешка област като депутат от тои район? Не? Миховски да не е поредният натискач на копчета в НС? Ето и въпросът - каква е разликата между "политика" Миховски и една маймуна, която е обучена да натиска правилното копче в НС?
*
Колкото до катастрофата и днешния цирк с "имунитета"
1. Ако троянската полиция и прокуратура си бяха свършили работата, а не робуваха на бандитите с бели якички - този жалък днешен цирк нямаше да се състои.
2. Миховски е едно дребно гербаджийско бушонче, което е предвидено да изгърми за нуждите на "справедливия" Цацаров и маскирането на гербаджийската цацаратура като конституционна прокуратура заради онези "досадни" доклади от ЕС.
Явно и Миховски ще бъде ОПРАСКАН, както казва партийния му шеф - Мутрата-комунист Б.Борисов.

Анонимен каза...

Сега ще го видим и Радевски нали той го направи депутат да му обслужва интересите

Анонимен каза...

До коментар 2 - Приятел ако те блъснат теб дали ще говориш че било провокация или там както го описваш или може би ти си същия антураж-пиян тарикат зад волана!!!

Анонимен каза...

Служителката на НАП - Ловеч Радосвета Коева постоянно е в особенно раздразнително състояние на работното си място, което демонстрира и спрямо клиентите на териториалната дирекция.
Състоянието й вероятно се дължи на доказана слабост към алкохола. Коева е известна в средите на ловешкото общество като бохем с потоянното си присъствие по заведения и пиянски запои.
Пиянството й не свършва добре. През 2014 г., с определение на Районен съд – Троян, е одобрено споразумение между Коева и прокуратурата в Троян, с което данъчната служителка е признала, че е шофирала автомобила си след употреба на алкохол с над допустимите по закон промили. За деянието си Коева е осъдена на пробация и лишаване от правото да управлява МПС за 14 месеца.
След този случай Коева получава прякора „Царицата“, въпреки че поради наказанието данъчната, както и повечето хора от малкото градче, започва да ползва автобуса от Троян, където живее, до Ловеч, където работи. Според местните хора обаче Коева е „царицата“ на отказите за регистрация по ДДС. Доколко тези откази са правомерни и не обслужват нечии лични интереси, е добре да бъде проверено от страна на шефовете на „Царицата“ в НАП.

Анонимен каза...

Охооо,г-н Илиян Пеевски отново се изпразни(коментар 3)!Абе приятел, дето постоянно задаваш тъпите си въпроси и коментираш, не знаеш ли,че депутатите не са гласували за турски самолети, а за самолети от държава,несъседна на България, които да помагат при охраната на въздушното ни пространство? Има разлика, нали, и то съществена!А ти, аланкоолу, след като няколко пъти прави безутешни опити да се добереш до парламента,смяташ ли, че имаш капацитет да свършиш нещо на Троян, ако бе влязъл?Или щеше да се пинявиш там и да подскачаш като топка пинг-понг, мислейки, че вършиш нещо?

Анонимен каза...

Ванка,хайде ела си вече в малкия град.
Там в маслата ще ти е по-добре.
Не е за тебе тая работа,не си за там.

Анонимен каза...

Защо инцидента не е отразен в бюлетина на МВР?

http://www.lovech.mvr.bg/MoI/Templates/ArchivePage.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID=%7b7A43997C-8662-41EF-881F-8767880F4850%7d&NRORIGINALURL=%2fPressOffice%2fBulletin%2fdefault%2ehtm&NRCACHEHINT=Guest

Анонимен каза...

7-и я пак провери за натовските авиони. БСП предложи да не са от съседни държави, което не беше прието. За турските самолето гласува герП, не Пеевски, какъвто и да е. Сега ще вкарат и поне 1000 пешаци. За трети път нашите идиоти политици теглят късата клечка.

Анонимен каза...

Тук само се лее простотия и какво ли не. В Троян всички се радват на чуждото нещастие! Оставете го Иван, какво като е депутат, на всеки може да му се случи това!

Анонимен каза...

11-ти, наистина никой не е застрахован от такова произшествие, но ако това се бе случило с един от нас (обикновен човек), нямаше да бъде правен опит да се потули. Това е разликата!

Анонимен каза...

7-ми, ти си поредния малоумен гербаджийски цървул. Продажен и миризлив тъп турски цървул, какъвто е и тъпият ти и безкрайно смешен депутат Миховски.
Но, както пише в коментар 3 - Троян е градът на простаците и победилата простащина и е съвсем нормално едно тъпо и безмозъчно гербаджийско говедо като този цървул 7-ми да дава оценки на И.Пеевски.
Ако Миховски е гласувал Турци да станат господари на небето ни - да се обяви за антибългарин и продажник и с камъни да се изгони от Троян.
До кога ще ги търпим тези продажници в праламента и защитниците им като онова говедо 7-мия по-горе?

Анонимен каза...

Генади, кажи кой ти плати да изманипулираш така тази статия с Иван и жената! Снощи по БНТ излъчиха интервю с блъснатата жена и тя заяви пред репортерката, че никога няма да тръгне да съди Иван Миховски! КОЙ плаща на Троян 21 да пише платени неща?

Анонимен каза...

3-ти и 13-ти е И. Пеевски,нали? Познава се по стила на писане и простотията!
14-ти,мисля, че Троян21 няма никаква вина, просто отразява ситуацията! Снощи и аз гледах ударената жена по телевизията и мисля, че и тя сега няма вина(или заслуга) за ставащото.
12-ти, не съм съгласен с теб!Никой не е потулвал случая,още есента стана ясно, че такъв инцидент има, И.Миховски не се е крил,съдействал е на жената и разследващите!Просто сега, след 2-3 месеца ще е разследването и предаването евентуално на съд!Чл. 343 на Н.Кодекс е ясен,който иска, да го прочете,причинителят на средна телесна повреда носи наказателна отговорност.Ще се прецени кое как се е случило, наказанието е ДО две години или пробация!Иван Миховски е с чисто съдебно минало, алкохола е под допустимата граница,оказал е съдействие на ударената и разследващите и ще получи минимално наказание, което няма да е пречка да си изпълнява задълженията на депутат! Какво толкова се дерете и обиждате, никой не е застрахован от такова произшествие, не е извършено виновно!

Анонимен каза...

Тъмни троянски субекти, пълни с тъмни балкански страсти, бродят из мрежата и пръскат епистоларни благовония като хипопотам с опашленцето си... Ех, защо не сме в Серенгети, или в долината на река Окаванго?! Осъма е плитък за това, което произвеждаме най-добре, а именно онова, дето го пръска хипото...

Анонимен каза...

От Бош България водят собствено разследване по случая.

Анонимен каза...

10-ти, не си прав, както и ти Пеевски(13-ти).
Бе решено от парламента съюзни самолети да оказват помощ при охрана на въздушното пространство, не точно турски!
Лошото е,че армията ни(вкл. авиацията)са доведени до пълен крах, но това е друга тема!И "заслугата" за това не е само на ГЕРБ, а на всички управлявали след 1990 г.

troyan21 каза...

До №14: Несправедливо обвинение. И не разбирам за какви за какви манипулации и платени неща говорите?! След информацията за катастрофата (излязла в печатното издание на Т21 на 7 октомври 2015 г.) Маргарита Тодорова се свърза с мене и поиска право на отговор/опровержение; разбира се, дадохме й думата, писмото й излезе в броя на 28 октомври, датирано и подписано, по-долу вижте пълния му текст.

***

Тема с продължение

ОПРОВЕРЖЕНИЕ СЛЕД СТАТИЯТА ВЪВ ВЕСТНИК „ТРОЯН 21”

НА 2 ОКТОМВРИ, петък, вечерта след 19:00 ч. ходих до пазарчето (Малкия пазар). Връщайки се, преди да пресека, се огледах в двете посоки. Нямаше никакво движение и стъпих на пешеходната пътека. След няколко крачки усетих силен удар от дясната страна и съм изпаднала в безсъзнание. След като се събудих, бях просната на земята и около мен имаше хора. Питаха ме как съм и ме караха да пия вода с чаша, взета от близкия „Бар 12”. Инвалид съм. В едната ми ръка беше останала дръжката от бастуна, обувките ми ги нямаше на краката, чантата ми беше изхвръкнала на 1-2 метра напред и всичко в нея беше смачкано. Дойде „Спешна помощ” и ме взеха и откараха в троянската болница.

ВЕЧЕРТА Иван Миховски, шофьорът, който ме удари, не е идвал при мен. Явно беше ангажиран с уреждането на неговите неща. Докато ме преглеждаха и след това закараха с инвалидна количка към рентгена, видях в коридора един мъж, който каза, че е бащата на шофьора, но той не е видял катастрофата. В коридора имаше и двама полицаи, които само наблюдаваха. Главата и двата крака много ме боляха, повече здравият крак (в другия имам изкуствена става). Още вечерта ми казаха за счупване, но искаха да се разчетат снимките от рентгена за окончателно заключение. Резултатът бе оповестен чак в понеделник сутринта, 5 октомври. Изобщо не съм изписвана и не съм била в състояние да се прибера вкъщи. Брат ми ми донесе медицински патерици (канадки), с които се движа колкото е възможно и досега.

ЦЯЛАТА съм в травми и синини – от главата (с много голям хематом) до краката. И двата ми крака от колената до ходилата са сини като дроб и отекли. Без придружител не мога да се движа по стълбите. Иван Миховски дойде да ме види 3-4 пъти, като водеше и жена си. Два пъти дойдоха и с дъщеря си. Но след като разбра, че ще си търся правата, г-н Миховски дойде при мен вечерта около 22:00 ч. във вторник, 6 октомври, със съпругата си и ми каза, че съжалява, но трябва да се разделим. В сряда, 7 октомври, в след визитация ме изписаха. До момента с мен не е разговарял никой от органите на реда. Още вечерта на инцидента ме попитаха за телефона на близък човек и аз обясних, че близките ми в момента не са в България, което, мисля, бе предпоставка за прикриване на истината.

В МОМЕНТА положението ми не е добро. Със счупен таз съм на две места без разместване. Цялата съм в травми и трудно се придвижвам вкъщи с канадки. Направихме консулт и в друг град, като за целта ми беше отказано направление. Имам писмо за рехабилитация в Павел баня на 20 октомври, която също не мога да проведа. Ортопедът, който ме прегледа, каза, че трябва да лежа още две седмици, за да залее евентуално счупеното. Информацията, достигнала до полицейския началник гл. инсп. Марин Ичев, не е достоверна. С инцидента се спекулира и аз, потърпевшата, трябва да се боря с неистови усилия и средства да преодолея неправдата и другите неща. Умолявам редакцията на вестника да ми съдейства за откриване на свидетели на инцидента.

15 октомври 2015 г., Троян

С почит: Маргарита Тодорова

Анонимен каза...

Нека го осъди женицата и да получи възмездие. Нали трябва да се спира войната по пътищата.
Или тя войната е за простолюдието, за политиците няма война?

Анонимен каза...

15-ти говори за нечия простотия, а сам той е нацвъкал тъпизми и идиотщини, за да защити партийното си другарче от мутро-милиционерското бандитско котило ГЕРБ.
15-ти пише - ".. да си изпълнява задълженията на депутат"
Кои задължения? Да натиска копчета в НС като дресирана гербаджийска маймуна?
А задълженията му като депутат от Ловешкия район и по-специално от Троян? Каква е разликата за жителите на Троян дали се казва Миховски или Миков или Татарлъ, след като не си е мръднал пръста и най вече не е в състояние и нищо не може да свърши за Троян?
*
18-ти, спомняте ли си Закона за продажбата на земята ни на чужденци? Тогава също ни обясняваха как този закон нямало да позволи на Турция да изкупува българската земя. Само дето имаше една "вратичка" в този закон, заради която ... имате ли представа към днешна дата колко стотици хиляди декари българска земя са изкупени от турски организации или граждани? Бедна ви е фантазията.
Е, днес е същото с небето на България - заради такива като Миховски - Турция вече е господарят на българското небе!!! А вие си разтягайте локумите за военни спораумения с армиите на "братски" държави. Тези "локуми" са предназначени за такива умствени несретници като 15-ти, чиито съждения са като образец за днешния еднокнижен примат.
Миховски ни е продал на Турците заедно с останалата гербаджийска пасмина в НС и това му деяние е "извършено виновно", както казва дебилът 15-ти.
Ето за това трябва да му се търси отговорност и то по най-суровия начин, а не за някакво битово произшествие.

Анонимен каза...

Еййй, Илияне П.,много си зъл, бе, съвсем си изкрейзил вече!

Анонимен каза...

Натовски самолети да пазят небето ни... Вълци да пазят стадото...Следва разполагане на 1000 натовски войници с танкове, самолети и ракети... След време 10 000 натовски войници с танкове, оръдия и ракети...Да живее "независима" Република Бълг

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |