Заключително обръщение на кандидата за кмет Донка Михайлова

Местни избори 2015 Балотаж
Донка Михайлова
Уважаеми съграждани,

В неделя със своя глас всеки един от нас ще допринесе за избор на съдбата на Троянска община през следващите четири години. Нещо повече – за определяне на посоката на развитие. Пред нас има две възможности: да допуснем  Троян да се превърне в община, която ще бъде ползвана в частен интерес, както вече се случва в доста общини в България, или да й дадем перспектива да бъде свободна, независима и развиваща се. Аз избирам второто! Вие очевидно искате същото – на първия тур получих 48,5% от гласовете ви, при 22,5% за г-н Шишков.

Преди балотажа имам самочувствието на човек, работил честно, всеотдайно и компетентно за каузата Троян през последните 4 години, на отговорността на управленец, който съзнава колко нерешени проблеми остават за следващия мандат и с конкретните планове и идеи на професионалист, който знае как Троянска община да продължи да се развива с бързи и стабилни темпове. Положихме основите и започваме да градим нагоре. Вярвам, че мога да водя този процес!
Съграждани, троянци,

Гласувайте! Изборът в неделя не е партиен, той не е просто избор за кмет. Той е избор за това дали продължаваме традициите, оставени ни от нашите будни и свободолюбиви деди, дали искаме да бъдем независими и спокойни, дали търсим бъдеще за децата си и за младите хора тук, при корените им.



Подкрепете правото на Троян да продължи да се развива като независима община  с номер 3 в бюлетината за кмет!
Защото знам как да продължим!

Донка Михайлова,
кандидат за кмет на Община Троян

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Начало

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |