Картини и джаз в Серяковата къща

* Откриването на Есенната изложба на ДТХ е в четвъртък, 12 октомври, 17:30 ч.; в добавка и джаз на живо – с Мадмоазел Жоржет и нейното трио
 
Предстоящо
 
НА 12 ОКТОМВРИ, четвъртък, от 17:30 ч., е откриването на традиционната Есенна изложба на Дружеството на троянските художници. И по традиция гостите на галерия „Серякова къща”  освен че ще видят най-новото от троянските майстори на четката, но ще имат възможността да го направят под звуците на музика на живо – букет от джазови парчета на различни езици в „Мultilingual Jazz“ на Мадмоазел Жоржет и нейното трио.

МАДМОАЗЕЛ ЖОРЖЕТ e творчески псевдоним на певицата Георгия Павлова, едно от големите имена на суинг музиката у нас в последните години, чийто проект „Мultilingual Jazz“ размива езиковите бариери, свеждайки изживяването до чистата емоция на музиката. Компания на сцената ще й правят Илко Градев (акордеон) и Влади Михайлов (бас китара).

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ да се потопите в атмосферата на този интересен творчески четвъртък в троянската галерия! Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Троян, вход свободен. Изложбата ще продължи до 11 ноември 2023 г.

Галерия „Серякова къща” 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |