„Детско маунтинбайк предизвикателство“ на Турлата

* Организаторите от „Троянски кон“: „Искаме нашите деца да получат едно страхотно преживяване“
Предстоящо
ВЕЛОКЛУБ „Троянски кон“ („Велоклуб Troyan Horse“ е озаглавена страницата му във фейсбук) организира детско състезание с планински велосипеди (маунтинбайк) в новосъздадения лесопарк „Турлата“ в Троян. Събитието, кръстено „Детско маунтинбайк предизвикателство“ ще се състои в Деня на независимостта, 22 септември, петък, като голямата цел е ясна – да се зарадват троянските малчугани, а с тях и родителите им, с едно качествено спортно събитие, придружено с развлекателни екстри, една от които е томбола за участниците с голямата награда планински велосипед от висок клас (27.5 specialized rockhopper blk wht). Участие могат да вземат всички желаещи деца на възраст до 16 години (включително), участието е безплатно, като, разбира се, участниците трябва да разполагат с технически изправен велосипед и задължителна защитна екипировка; състезателите ще бъдат разпределени в четири възрастови групи.

И НЕЩО за организаторите от „Троянски кон“. „Клубът е създаден от любители на планинското колоездене с цел популяризиране сред младите поколения“, четем в клубната фейсбук страница. И още: „Той (клубът) не е точно определен човек, не е политическа партия, не е поръчка по някоя европрограма... Ние сме си обикновени троянци, които са решили да направят нещо хубаво за децата, нещо добро за нашия град. Сред нас има състезатели по маунтинбайк, имаме си адвокат, имаме си готини мами с по няколко деца, имаме планински спасител, имаме си дори и световен шампион по ски ориентиране. Най-вече сме родители и искаме нашите деца да получат едно страхотно преживяване, да забравят за няколко часа за телефоните си и компютърните игри. Това сме ние“.

ГЕНЕРАЛНИ спонсори на „Детско маунтинбайк предизвикателство“ са фирмата за строителна химия „Kraft Paints“ и Община Троян, а сред помагачите са други известни фирми.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |