Троянецът Стефан Филипов отпътува с българската група огнеборци за Гърция

* Нашето момче е водач на специализиран автомобил и ще шофира „Рено“-то, предоставено за мисията от Районната служба в Троян
Ад под небето
Преди заминаването за Гърция, троянецът Стефан Филипов е вторият отдясно, 22 юли 2023 г.
СЕДЕМ пожарникари от Ловешко – шестима от Районната служба в Ловеч и един от Районната служба в Троян, са част от новото попълнение от 50 български професионалисти и 7 специализирани автомобила, които в събота, 22 юли, отпътуваха за Гърция, за да помагат за гасенето на пожарите, бушуващи в южната ни съседка от началото на месеца. Българската помощ е по линия на механизма за гражданска защита на Европейския съюз, който Гърция задейства заради бедственото положение с пожарите в страната, резултат от рекордните жеги.

ТРОЯНСКИЯТ огнеборец, включен в чужбинската гасаческа мисия, е младши инспектор Стефан Филипов. Той е водач на специализиран автомобил и ще шофира „Рено“-то (модерен и отлично оборудван голям противопожарен автомобил), предоставено за мисията от Районната служба в Троян. И от нас – успех, момчета!

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |