Михайлова с нов пост – в ББР

* „Настоях да търсим възможности общинските търговски дружества да бъдат включени в програмите на банката като останалите малки и средни предприятия“
Назначения
Заседанието на Консултативния съвет на ББР, 5 юни, на преден план – Донка Михайлова
КМЕТЪТ на Троян и зам.-председател на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) Донка Михайлова е била избрана за представител на сдружението в Консултативния съвет към надзора на Българската банка за развитие (ББР) – изцяло държавната банка за кредитиране на малкия и средния бизнес, през която ще минава и финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).
 
СЛЕД участието си в първото заседание на 5 юни г-жа Михайлова коментира: „Приех и този ангажимент по настояване на предприемачи от общината. Днес се състоя първото заседание. Дискутирани бяха условията по програма за финансиране на предприятия с проектни предложения по НПВУ, европейските фондове и национални програми, която скоро ще бъде обявена публично. Намирам програмата за полезна. Настоях да търсим възможности общинските търговски дружества да бъдат включени в програмите на банката като останалите малки и средни предприятия“.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |