Николай Тодоров: Доверете се на отбора на „Продължаваме промяната“

* „Вярваме, че 30 години след началото на прехода е крайно време да спрем да бъдем бедни и крадени, за да може нашите пари да отиват не за личните облаги на политици, а за болници, кувьози, безопасни пътища, образование и социални услуги“
ПИ2022 Прозължаваме промяната
НИКОЛАЙ ТОДОРОВ,
троянец, трети в листата на 
„Продължаваме промяната“ за област Ловеч

Уважаеми граждани,

Идва денят за размисъл. Това е ден, в които се коват надеждите на хората за по-мъдър избор на държавници. Тук е моментът, в който аз искам да ви призова да се доверите на отбора на „Продължаваме промяната“, на техните лидери и на мен самия.

С Кирил Петков в Троян
Кампанията ни беше различна - директна и лична. Обърната пряко към хората на улицата, на пейката пред дома им, на пазара. Аз съм любознателен и социален човек. Времето си, използвам за да трупам знания и опит. За да решаваш правилно, трябва да знаеш и да стоиш близо до хората. Това, което видях на улицата, беше ясно изразено от хората. Те не искат връщане назад към старите политики на прехода. Хората се обръщат с надежда, че трябва да се продължи напред към една променена България!

В хода на кампанията се срещнах с майките, защото нашите деца са най-голямото богатство на България. Младите семейства се нуждаят от помощ и в грижата за тях те оценяват, че направихме първите стъпки, като направихме детските градини и ясли безплатни и въведохме данъчни облекчения за млади семейства. Специално време отделих за хората в неравностойно положение и възрастните хора, като посетих част от пенсионерските клубове. Всеки възрастен родител заслужава нашето признание и своя достоен живот. Ние се обърнахме с лице към тях, като драстично увеличихме пенсиите и заложихме механизъм това да продължи и занапред. 

Разбира се, винаги ако не гражданите, ние отваряхме темата за инфлацията и цените. Защото истината трябва да се отчита коректно. А тя, е че инфлацията е привнесена отвън и се дължи основно на войната в Украйна и на неотминалата пандемия от ковид. Затова политиката ни по увеличение на доходите е активна, като започна с най-уязвимите групи, възрастните и младите семейства. А източниците дойдоха от по-добрата и ефективна работа на НАП и борбата с корупцията, като върнахме контрола на Капитан Андреево. Така или иначе,  ръстът на данъчните приходи за първо шестмесечие е с 1,6  млрд. лв. повече в сравнение със същия период на миналата година, по данни на НАП.

Част от троянския отбор на „Продължаваме промяната“
Вярваме, че 30 години след началото на прехода е крайно време да спрем да бъдем бедни и крадени, за да може нашите пари да отиват не за личните облаги на политици, а за болници, кувьози, безопасни пътища, образование и социални услуги. Време е да извървим следващите стъпки, за да възстановим справедливостта за българските граждани и бизнес, да защитим нашите права и свободи, честта и достойнството си!
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |