Свилен Андреев: Нямаме нужда от повече експерименти, а от устойчивост и реформи

* „Крайно време е да разберем, че обедняваме заради корупцията и липсващата съдебна реформа”, категоричен е водачът на листата на ДБ
 
Избори 2021 (3)  
Демократична България
 
ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ 2001 Г.

ВОДАЧЪТ на листата на „Демократична България” в 11-ти МИР Ловеч, троянецът Свилен Андреев, спечели депутатско място на предишните избори, което не се беше случвало за десницата от 2001 г. насам. Той успя да победи ДПС, а жителите на града определят неговата гражданска активност, която се вижда не само по време на предизборни кампании, а през целия му съзнателен живот, като основен фактор за неговия изборен успех.

КРАЙ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО ШОУ

СВИЛЕН АНДРЕЕВ смята, че нямаме нужда от повече експерименти в политическия живот на страната, защото всеки един струва скъпо на българите. „Изгубихме половин година в това да гледаме политическо шоу, докато ние се опитвахме просто да си свършим работата, за която хората ни изпратиха в парламента“, категоричен е той.

МЛАДИТЕ СА С НЕГО

Г-Н АНДРЕЕВ е познат сред младите хора, заради дейността си като активист и проектите, с които успява да спечели вниманието им. С работата си в Ловешкото Сдружение „Знание“ той участва в реализирането на проекти във всяка една от седемте общини в област Ловеч. Негова лична кауза и цел е връщането на младите в региона, и създаването на условия и възможности за реализация, и професионално развитие.

ЗА ПРЕВЗЕТАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА

КАНДИДАТЪТ за народен представител, който спечели доверието на местните хора заради активната си позиция, не пропуска да подчертае и ключовото значение на АМ “Хемус” за областта, но строителството на обекта трябва да става законно и прозрачно. “На обекта се е гледало като на златна кокошка. Ето за това е важно да реформираме съдебната система така, че да гарантира върховенството на закона”, заяви местният водач като допълни, че „Демократична България още от създаването си доказва, че може да работи за реформата.

„НИЕ БЯХМЕ единствените, които имахме готови законопроекти за начало на тези реформи, но не получихме подкрепа от никоя друга парламентарна сила. За повечето граждани темата с превзетата ни съдебна система е трудна и непозната. Крайно време е да разберем, че обедняваме заради корупцията и липсващата съдебна реформа”, довърши той. 
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |