ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ,
СКЪПИ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ,

15 септември

В съзнанието на българина началото на всяка учебна година е празник, който носи светлината на познанието и духовността. Днес, в обстановка на несигурност и непредвидимост, е още по-важно да съпреживеем този ден като ново начало,  ден, в който най-малките ученици за първи път ще отгърнат страниците на своите буквари и ще се докоснат до свещената ни азбука, а по-големите ще изпитат незабравимото вълнение да се завърнат отново в клас!

Скъпи ученици, вярваме, че тази година ще оцените знанията като верния път за справяне с трудностите и ще приемете своите учители  като авторитетите, които ще запазите в сърцата си по пътя към мечтите си!

Уважаеми учители, разпалвайте искрата на любознателността, предавайте на вашите ученици добродетелите на нашия народ, учете ги на решителност, борбеност и добросърдечност. Вашето вдъхновение, вяра и смелост ще превърнат трудностите на епидемичната обстановка в предизвикателство, което ще бъде преодоляно с лекота!

Бъдете здрави и на добър час през учебната 2021/2022 година!


Инж. Петко Пенков, 
                                  Донка Михайлова,
председател на ОбС-Троян                           кмет на Община Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |