Беге милионер от най-едрите се жени в Троян

* Колона от двайсетина черни джипки от най-големите и най-скъпите на венчавката в манастира, и плъзна мълвата, че е Човекът с джипката
* 15-минутната сватбарска заря удари новогодишната нюйоркска в земята
Випове
Момент от ВИП сватбата
И ТРОЯН научи какво е това беге милионер от най-едрите да се жени в ресторант в града ти. Но го научи по трудния начин – защото страховитата поне 15-минутна заря, по-дълга и със сигурност по-гръмовна от нюйоркската на Нова година, огласила и осветила троянското небе в събота срещу неделя, започнала преди 22:00 и завършила след (майната им на общински наредби и закона за шума, беге милионер от най-едрите се жени, ама все пак да попитаме за един приятел – има ли контрольори, полиция и власт в този град – бел. ред.), събра очите и ушите на всички ни. Кучетата виеха като вълци, котки мяучеха, автомобилни аларми пищяха, бебета плачеха, майки гълтаха успокоителни, а татковците гледаха мрачно и мятаха ракия след ракия, само бабите и дядовците със слуховите апарати минаха метър, свалиха ги (апаратите)… За сватбарската свирня и че градецът ни трепереше от нея далеч след полунощ, е излишно да казваме. Но тяхна си, т. е. наша си работа, беге милионер от най-едрите се жени в Троян. 
 
ПО ТРУДНИЯ път го научиха и нашенците, които от години вече си мерят комплексите и простотията по дължината и гръмогласието на зарите (и децибелите на свирнята) по сватби, кръщенета, чередета, абитуриентски и т. н., тях випът младоженец направо ги „закла“, унижи и подигра публично.
 
В СЪБОТА следобеда пък била венчавката в манастира. Там заря нямало, но очевидци ни споделиха, че имало колона от двайсетина черни джипки от най-големите и най-скъпите и дори плъзнала догадката да не би да се жени Човекът с джипката, знае се, че и той е ергенин. Оказало се, че не, даже наобратното – женихът бил от другите (от тези, дето в последните година-две изведнъж напърдяха гърнетата с властта, дето се вика по троянски).

СИГУРНО се питате кой е той. По наши източници, заклели ни се в достоверност, щастливецът, врекъл се на изгората си в Троян този уикенд, е дунавско чедо и има брат, също беге милионер от най-големите, и по братски делят милионите и проблемите си, включително правосъдните. Но който и да е, важното/тъжното е, че е типично, а ние… ръкопляскаме.

Т21

Начало

2 коментара:

PUTINKAPUT каза...

Моето дете пък направи гърч заради престрелката.
На един му се уй топори, на друг му се сърце свива.
Всеки с проблемите си.

Unknown каза...

Да се жени,а вие му завиждане,вие сте хора без морал

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |