В Троян – двудневен „зелен коридор“ за ваксинация

* Процедурата ще е в Медицинския център в четвъртък и петък от 13:00 до 16:00, ваксините – на „Пфайзер“ и „Астра Зенека“; записвания – на тел. 0670/6-18-77
Боц
ОТ РЕГИОНАЛНАТА здравна инспекция (РЗИ) - Ловеч уведомиха, че троянският Медицински център, намиращ се в МБАЛ - Троян, отваря „зелен коридор“ за свободна ваксинация в четвъртък и петък, 13-14 май, от 13:00 ч. до 16:00 ч. Налични ще са ваксините на „Пфайзер“ и „Астра Зенека“, а желаещите могат да се запишат на тел. 0670/6-18-77.

ВЧЕРА, 10 май, шефът на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов обяви, че „зелени коридори“ ще има и занапред, тъй като от „Пфайзер“ е получена голяма пратка ваксини и предстоят нови доставки – общо 2 млн. дози за м. май и още 2,5 млн. дози през м. юни. От началото на този месец общо 125 хил. души в страната са се ваксинирали, като повечето от тях са го направили в рамките на „зелен коридор“.

Т21

Начало

2 коментара:

Tsarovski каза...

Какви залени коридори, какви 5 лева ? Те не искат да ваксинират регистрираните в портала а сега щели да се разработят.

Unknown каза...

Не се ваксинирайте. Всичко е измама

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |