Нов областен полицейски шеф в Ловеч от днес

* Старши комисар Дончо Манов пое поста от комисар Цветозар Цанков, който бе начело само две седмици; назначението е със заповед на вътрешния министър от 10 март

старши комисар Дончо Манов

Рокади

НОВИЯТ шеф на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Ловеч се казва старши комисар Дончо Манов. Той бе назначен със заповед на вътрешния министър от днес, 10 март, като пое поста от комисар Цветозар Цанков, който пък бе начело само две седмици – от 23 февруари, когато замени освободения титуляр старши комисар Милен Маринов.  Два дни по-рано, на 8 март, бе назначен нов шеф и на Районното управление на МВР в Троян – главен инспектор Ивайло Славков. 

СТАРШИ комисар Дончо Манов е роден през 1975 г. в Ловеч, завършил е Техническия университет в Габрово и има втора икономическа специалност („Финансов мениджмънт“) от Стопанската академия в Свищов. Работи в системата на МВР от 2000 г., а от 2005 г. до сегашното си назначение бе служител в сектор „Борба с организираната престъпност“ в областната дирекция. Новият областен полицейски началник се обърна към колегите си от ОДМВР - Ловеч с пожелание за екипна работа и постигане на отлични резултати в борбата с престъпността.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |