Затварят ул. „Акад. Ангел Балевски“ до 10 април

* Причината – да се подготви включването в транспортната схема на града на новоизградения мост над река Бели Осъм * Обходните маршрути ще бъдат обозначени със съответните знаци
Внимание!
Включването на новия мост ще е в района на „Актавис“

КРАЙРЕЧНАТА улица „Акад. Ангел Балевски“ в промишлената зона на Троян, поемаща трафика за/от с. Орешак и Априлци, както и от/към Беклемето и курортните селища Шипково и Чифлик, ще бъде затворена за движение за повече от месец – от 4 март до 10 април, съобщиха от Община Троян. Затварянето ще е в района на фармацевтичното предприятие „Актавис“ (от групата „Тева“) и е за да се организира включването в транспортната схема на града на новоизградения мост над река Бели Осъм, свързващ ул. „Васил Левски“ и ул. „Акад. Ангел Балевски“.

Новият мост над р. Бели Осъм свързва ул. „Васил Левски“ и ул. „Акад. Ангел Балевски“

ЗА ПОСОЧЕНИЯ ПЕРИОД движението към Орешак/Априлци ще се отклонява през Пачовия мост (моста при „Елпром“) към кръговото кръстовище при АИР-а, ул. „Васил Левски“, моста при „Велде“ и обходния път към Кози вир и нататък; от Орешак към Троян маршрутът ще е същият. Движението от Беклемето, Шипково и Чифлик към Ловеч, Орешак и Априлци и обратно се насочва през центъра на Троян по ул. „Христо Ботев“ и ул. „Васил Левски“. Навсякъде обходните маршрути ще бъдат обозначени със съответните знаци.

Т21

Начало

6 коментара:

Дедо Спас каза...

Мостът, който свързва бензиностанция с локва, сега и 40 дена ли ще му носим. Навремето Колю Фичето за същото време е построил моста над Янтра в Бяла. Сегашните дюлгери сигурно чакат да дойдат камъни от Хеопсовата пирамида в Египет. Има и добра новина, след някоя и друга година ИПЖЗ (ако още го има) ще изкарва добитъка да пасе на припек на Аламанка.

Неутрално каза...

Дано се справят за това време,че като се затъркалят тир_овете през града.....не ми се мисли как ще бъде :-( :-(

Idi каза...

Всичките тирове ще минават през мондешкото , гениалнУ

? каза...

За да е по-малко недоволството, обяснете ползите от моста.

Unknown каза...

Лично аз очаквах моста да е ситуиран така, че да премоства реката и жепе линията и източният му излаз да е на ниво кръстовище при Кози вир. Нищо подобно. Поредното безмислено строителство. Сега остава да сложат и безсмислен сфетофар който да регулира Т образното кръстовище при крайречната улица. ЧеститУ!

Unknown каза...

40 дена ще заустват моста в съществуващата улица крайречна? На ден по квадратен метър улица ли ще строят?Пак не излиза сметката! Каква е тази простотия? Тормоз на всички да заобикалят за да отидат към Априлци!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |