ОБЩИНА ТРОЯН – заповед във връзка с „Рок, традиция и още нещо“

ОБЩИНА ТРОЯН

ЗАПОВЕД № 862/06.07.2020 г.

На основание чл. 44, ал. 2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на Наредба №1 на Община Троян и ЗДвП, с оглед осигуряване охраната на обществения ред и постигане оптимална организация на движението при предстоящото провеждане на събитието „Рок, традиция и още нещо“ 

НАРЕЖДАМ
1. ОПРЕДЕЛЯМ работно време на търговските обекти, заведенията за хранене и развлечения, обособени по повод предстоящото провеждане през периода 10.07.2020 г. - 12.07.2020 г. на събитието „Рок, традиция и още нещо“, да е до 23:00 ч. Зареждането на същите да се осъществя през периода от 24:00 ч. до 8:00 ч.

2. ПОСЕТИТЕЛИТЕ на събитието, придвижващи се с ППС, да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства по тротоари, банкети и свободни площи.

3. НАЧАЛНИКЪТ на РУ на МВР - Троян да създаде организация на движението на територията на града с оглед недопускане ПТП и задръствания.

Контрол по изпълнението на Заповедта възлагам на Началника на РУ на МВР - Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник „Троян 21”.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица – управители на търговски обекти, заведения за хранене и развлечения, чрез Борис Бояджиев, директор на дирекция „ОСИ“.

Донка Михайлова, кмет на община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |